Постелка за куче в кола - покривало за седалка на кола Постелка за куче в кола - покривало за седалка на кола Постелка за куче в кола - покривало за седалка на кола Постелка за куче в кола - покривало за седалка на кола Постелка за куче в кола - покривало за седалка на кола Постелка за куче в кола - покривало за седалка на кола

Вземете домашния любимец с вас на почивка и осигурете защита за интериора на автмобила с постелка за кола за куче на задна седалка.

Обичате своето куче и то обича разходки с колата, но вас ви е страх да не повредите тапицерията? 

Имате два варианта - да отидете на почивка с него, но да рискувате интериора на автомобила или да не ходите на почивка... Изборът е труден...

Не! Изборът е лесен! Вече имате и ВАРИАНТ 3. Защитете Вашата кола и зарадвайте вашия домашен любимец! Вземете си постелка за куче задна седалка на автомобил. Това покривало е точно за Вас! Ефикасно ще защити тапицерията от цапане и късане и ще осигури нужни комфорт на домашния любимец.

Постелката е предназначена за возене на куче на задните седалки, предотвратяват зацапването или закъсване на тапицерията. 

Изработен от висококачествен винил, който ще гарантира комфорта на животното и сигурността на интериора. Покривалото за куче на задна седалка лесно се почиства.

Притежават универсален дизайн пасващ на повечето модели автомобили. С 4 закопчалки - по две в горната и две в долната част - за сигурно закрепване.

Размери: 133 х 127 см.


 

Често купувани заедно:
Сгъваема купичка за куче

7.90 лв. Без ДДС: 7.90 лв.

Сенник за кола тип чадър с ефикасна UV слънчева защита
Покажи повече Покажи по-малко
Longmire 01/02/2019

Is the best product I have bought. The best of the best

Rosie 06/08/2018

This Постелка за куче в автомобил 133 х 127см - покривало за седалка на кола is amazing. I have to say it is the best experience I have ever had with any same product

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Постелка за аздна седалка за куче в кола 133 х 127см - покривало за седалка на кола


  • КОД: S50328.CAR
  • Наличност: В наличност
  • 25.00 лв.

    19.90 лв.

Свързани продукти