Лампи със соларен панел ХОУМЛЕНД БЪЛГАРИЯ

Зелeна енергия за Вашия дом и градина. Осветявай ярко БЕЗ разходи за ток! В HOMELAND.BG е основен вносител на соларно осветление за градина и магазина с най-голямо разнообразие на соларни лампи. При нас ще откриете качествени соларни лампи на ники цени.


Защо да изберем соларно осветление?

Защото е изгодна инвестиция!

С нарастването на разходите за ел енергия и преминаването на потребителите към зелена енергия всеки от нас търси по-икономична алтернатива на стандартните източници на захранване с ток.

Слънчевата светлина е напълно безплатна и е чудесен източник за енергия, която посредством соларни панели се превръща в електрическа. Технологията на слънчевите панели успешно се имплементира в осветителните тела.

Осветлението не е най-големия консуматор на енергия, но със сигурност е перо, от което може да се спестят разходи за ток. 

В днешно време осветителните тела със слънчеви панели стават все по-популярни има защо.

В зависимост от случаите покупката на соларно осветление се избива в срок от 1 до 2 години, което ги превръща в много изгодна инвестиция. 


Какви видове соларни лампи предлагаме в HOMELAND.BG?


В зависимост от приложението, типа светлина и начина на осветяване се делят на различни модели.

В зависимост от приложението се делят на:


 • Соларни лампи с датчик за движение са много подходящи, ако имате нужда от осветяване само при наличие на човешко движение. Този тип соларно осветление е най-евтин и икономичен, поради две основни причини. Не изисква големи батерии и големи соларни панели. Поради това, че не светят постоянно разходът на енергия е много нисък и в повечето случаи при пълен заряд батерията осигурява между 100 и 200 светвания с едно зареждане. За това тези модели нямат нужда от голям заряд, а малък панел е достатъчен да презарежда ефективно дори и при по-малко слънчеви часове – например през зимата. Соларните лампи с фотоклетка са чудесен избор за дворове, градини, алеи, за осветяване пред врата, гараж или за тераса.


 • Градински соларни лампи, това е малко общо понятие, тъй като всеки един модел може да се използва за двора, но под този термин ние от HOMELAND.BG разбираме тези модели соларни лампи за двор, които имат колче за поставяне в почва за декорация на алеи летни градини. Повечето модели са светят постоянно когато е тъмно в продължение на 6 д0 8 часа, а през деня се презареждат, но тяхната светлина е доста по слаба в сравнение с другите видове. • Соларни прожектори това са вид акумулаторни фенери с по-висока мощност за осветяване на открити и закрити площи. Разбира се има и под видове. Всички модели са водоустойчиви създадени за различен тип условия. Може да се използват като соларен фенер за къмпинг, лов и риболов и всякакъв вид осветяване на открито и закрито.


 • Улични соларни лампи са едни от най-енергийно ефективните осветителни тела. Изключително подходящи за градска среда или местности без улично осветление. Те са сбособни да осветяват ярко на голяма дистанция и площ и да спестят значителна част от бюджета за електроенергия. Соларните улични лампи са най-мощните представители на соларното осветление, а често и най-скъпите.  Тяхното предназначение е да осветяват големи площи на сравнително по-голяма дистанция, което изисква по-мощни диоди, батерии и соларни панели, а излагането им на атмосферни условия предполага и по-устойчиви материали на изработка. Всичко това вдига цената на осветителните тела, но в HOMELAND.BG може да откриете разнообразни модели на различни цени, спрямо вашите нужди и търсено качество. В зависимост от качеството на батериите, житова на диодите, мощността на соларния панел и материала, от който са изработени съответно варира и цената на уличните соларни лампи. • Вътрешни соларни лампи позволяват да осветявате на закрито и открито без да се съобразявате с позицията на осветителното тяло.Звучи странно... как може да са вътрешни след като имат нужда от слънчева светлина? Отговора е много простичък. Това са соларни лампа с кабел, които се състоят от два компонента: осветително тяло и подвижен соларен панел с дълъг кабел. Тези видове позволяват да осветявате на закрито и открито без да се съобразявате с позицията на осветителното тяло. Може да поставите осветителното тяло на закрито, а соларния панел да бъде изведен до прозорец или на открито, така че да има достъп до слънчева светлина. По този начин през деня ще презарежда, а вечерта осветлението ще се активира. Вътрешни соларни крушки са мултифункционални. Може да се използват навсякъде за различни цели, но тяхното основно предимство е, че могат да се използват за осветяване на закрити площи. Повечето модели вече се предлагат с три режима на осветяване и дистанционно управление. • Соларни лампи за стълби -  специално предназначени за осветяване на стълбища или огради.Тези модели светят по-слабо за разлика от уличните соларни лампи, но достатъчно ярко за да ни предпазят от инциденти по стъпалата. Голяма част от горе изброените модели също са подходящи за осветяване на стълби, избора зависи от нуждите Ви.Спрямо начина на осветяване соларните лампи може да варират по  брой диоди и функции на осветяване. Режимите на осветяване най-често са три:

 • Режим 1 – Осветяване с фотоклетка при засичане на движение. Посредством вграден сензор за движение, светлината светва на 100% яркост щом засече движение в периметър от 5-8 метра и обхват от 120º широкоспектърен ъгъл. Ако след това няма движение, светлината се изключва след около 20 секунди. При пълен заряд повечето модели могат да светнат между 100 и 200 пъти.
 • Режим 2 – Икономичен режим, при който свети постоянно на 30% яркост и когато засече движение светва на 100% яркост, след което възстановява икономичното осветяване. При пълен заряд повечето модели издържат над 8 часа (в зависимост от батерията);
 • Режим 3 - Постоянно осветяване без режим фотоклетка. В зависимост от моделите този режим може да варира на 50% яркост или яркостта да бъде регулирана. При пълен заряд повечето модели издържат между 8-10 часа (в зависимост от батерията);


Как да изберем соларна лампа и по какво се различават толкова много модели?

За целта първо трябва да разграничим и дефинираме няколко основни критерия, по които избираме:


 • С каква светлина светят? 99.9% от соларните лампи са LED, тоест работят с лед диоди или COB платки. Причината е, че ЛЕД светлината е до 5 пъти по-икономична и до 3 пъти по ярка например от нажежената жичка. Така, че като цяло соларното осветление е LED, това го  прави енергийно ефективно и с дълъг живот. Дали осветлението е с LED диоди или COB няма голямо значение, така че по този критерий някак какво толкова да избираме.
 • Яркост - Яркостта на светлината на соларните лампи е редно да се измерва в лумени, а не във ватове. За това считаме за коректно да не използваме термина мощност, а яркост. Стандартно 100 лумена се равняват на около 9/10 вата енерго-разход, но тъй като вече споменахме, че LED Осветлението е много по ефективно, то следва да заключим че една лед светлина 10W се равнява на 100W с нажежена жичка. И тук идва момента, в който някои обяви подвеждат с прекомерно (нереално) висока мощност що се отнася до LED светлина. Например мощна улична соларна лампа от 150W, на други места е описана като 1500W. Това е некоректно тъй като реалната консумация няма как да е 1500W. Би могло тези 150 вата лед светлина да се описват като 1500 лумен, но при всички случаи това е подвеждаща информация. Тоест имайте предвид, че светлината е наистина мощна и свети много силно (равностойно на 1500 вата светлина от нажежена жичка), но няма как да е 1500W. Когато основният ви критерий е яркост, то вече ви е ясно какво да гледате – лумените.
 • Батерии - Според нас обаче не само яркостта трябва да е основен критерий, тъй като много модели на ниски цени предлагат висока яркост, но за сметка на слаби батерии, малки соларни панели и некачествена изработка.Основен фактор при избора би трябвало да е издържливостта на батериите и техния технически живот. Много модели предлагани на пазара изглеждат по един и същ начин, но на различни цени. Честа причина за това е разликата в използваните материали и още по-често в избора на батерии.  Ако едно осветително тяло е ярко, но няма хубави батерии, то тогава няма да може да осветява дълго време и прекалено голямата мощност несъобразена с капацитета на батериите, всъщност може да е минус. Така че ви съветваме не винаги цената да е водеща при избора ви на соларни лампи дори и да изглеждат еднакво са възможни скрити разлики. Консултирайте се с търговците предварително за да разберете дали има такива и дали избраният от вас модел ще отговори на нуждите ви.
 • Мощност на соларния панел - ритерия мощност вече има смисъл, когато го използваме за соларния панел. Неговата мощност определя това, колко бързо ще зареди батериите. Ако светлната е ярка, то тя има нужда от силни батерии и по-голям соларен панел, който да презарежда ефикасно акумулаторите. Така, че при избора си гледайте и размера на соларния панел, който често определя и неговата мощност. По-голяма площ, повече генерирана енергия. Ако сте се спрели на евтин модел „мощна соларна лампа“, но забележите доста по-малък от нужното соларен панел, може да се досетите, защо този модел е по евтин. Разбира се отново много зависи от приложението, за което ви е необходима. Моделите и вариантите са много, ние само можем да дадем насоки за да направите правилния избор. Точно за това считаме, че ние от HOMELAND.BG сме доверен партньор, който ще ви помогне в правилния избор на соларна лампа.
 • Издържливост на корпуса - Не на последно място материалите използвани за направата на соларния панел и на корпуса са от ключово значение. Евтината и лека пластмаса прави цената на продукта значително по-ниска,но издържливостта и продължителността на живот много по-кратки. Ако търсите качествени соларни лампи, трябва да обърнете внимание и на корпуса. Евтината от масивната пластмаса се различават значително както и слабия от силния слънчев панел. Когато говорим за осветителни тела за монтаж на открито каквито са например уличните соларни лампи, не трябва да се прави компромис то тези фактори. Излагайки ги на атмосферни условия – дъжд, сняг, градушка и вятър, качественото соларно освелтение  издържаа години, докато евтините варианти може да се предадат след първите по сериозни метеорологични условия.


В HOMELAND.BG сме подбрали доказани модели соларни лампи с перфектно съотношение цена качество. При нужда от консултация свържете се с нас 0885580473.


Защо да изберете HOMELAND.BG?

При нас ще откриете огромно разнообразие и експертна консултация спрямо вашите нужди. Ние сме основен вносител и доказан експерти в избора на соларно осветление, което рефлектира върху качеството и цената на продукта. 

Независимо дали търсите евтини соларни лампи или качествени модели, ние ще предложим най-доброто решения за Вас.

Ще обясним разликите, ползите и минусите за да се спрем на точния вариант за клиента.

Не се колебайте и разгледайте всички модели соларни лампи в HOMELAND.BG. Свържете се с нас при възникване на въпроси 0885580473

LED лампи 2 броя със соларен панел и дистанционно управление

LED лампи 2 броя със соларен панел и дистанционно управление

Соларна лампа с отделен панел 3 режима и дистанционно управление за осветяване на закрито и открито...

69.90 лв. Без ДДС: 69.90 лв.

-26% Безжична соларна лампа с фотоклетка и постоянно осветяване

Безжична соларна лампа с фотоклетка и постоянно осветяване

 Соларна LED лампа за стена с два режима на осветяване: Икономичен - Светва за ..

17.60 лв. 23.90 лв. Без ДДС: 17.60 лв.

Бутафорна камера и соларна лампа с фотоклетка

Бутафорна камера и соларна лампа с фотоклетка

Соларна лампа тип фалшива камера - подходяща за външен монтаж. Притежава реалистичен дизайн, не..

29.90 лв. Без ДДС: 29.90 лв.

Висяща соларна LED лампа във формата на жълъд

Висяща соларна LED лампа във формата на жълъд

Красива соларна лампа за ефектна и романтична лятна обстановка. Изработена във формата на ..

16.90 лв. Без ДДС: 16.90 лв.

-43% Външна фасадна соларна лампа за стена тип осветление за ограда

Външна фасадна соларна лампа за стена тип осветление за ограда

Осветете красиво дома с външна фасадна соларна лампа за стена тип осветление за ограда, която ще осв..

9.90 лв. 17.60 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

Градинска соларна лампа

Градинска соларна лампа

Голяма соларната LED лампа е енергийно независима. Тя е снабдена с клетка и акумулаторни батери..

8.90 лв. Без ДДС: 8.90 лв.

-16% Градинска соларна лампа глухарче за външно осветление за двор

Градинска соларна лампа глухарче за външно осветление за двор

 Ако търсите красиво външно лед осветление за двор, то тези соларни лампи със слънчево захранв..

19.90 лв. 23.90 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

-20% Градинска соларна лампа перо - слънчева соларна лампа с колче

Градинска соларна лампа перо - слънчева соларна лампа с колче

Соларна лампа перо е чудесен начин да осветите и декори..

19.90 лв. 25.00 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

-30% Градинска соларна лампа тип къщичка

Градинска соларна лампа тип къщичка

Соларна градинска лампа със симпатичен дизайн във формата на къщичка с бяла LED светлина. Освет..

6.90 лв. 9.90 лв. Без ДДС: 6.90 лв.

Градинска соларна лампа тип многоцветна гъбка

Градинска соларна лампа тип многоцветна гъбка

Осветете двора и градината приказно с тази оригинална и нестандартна слънчева лампа. Соларната ..

23.90 лв. Без ДДС: 23.90 лв.

Декоративна соларна лампа за стена - водоустойчива

Декоративна соларна лампа за стена - водоустойчива

Зелена енергия за Вашия дом с енергийно независимо осветление.Соларна лампа, която може да се постав..

9.30 лв. Без ДДС: 9.30 лв.

Декоративни соларни LED лампи за градина - комплект 4 броя

Декоративни соларни LED лампи за градина - комплект 4 броя

Метални соларни лампи с колче за забучване в почва и LED светлина.Соларната LED лампа е енергийно не..

23.30 лв. Без ДДС: 23.30 лв.

Джобна лампа с карабинер и соларно презареждаща се батерия

Джобна лампа с карабинер и соларно презареждаща се батерия

Мултифункционална джобна лампа със соларно презареждаща се батерия и ярка LED светлина. По..

15.90 лв. Без ДДС: 15.90 лв.

-44% Красив соларен фенер за стена с постоянно осветяване

Красив соларен фенер за стена с постоянно осветяване

Соларен фенер за градина с мека топла LED светлина и постоянно осветяване в продължение на 8 ча..

13.90 лв. 24.90 лв. Без ДДС: 13.90 лв.

-20% Красива градинска соларна лампа със слънчева батерия и ефект на мозайка

Красива градинска соларна лампа със слънчева батерия и ефект на мозайка

Осветете красиво и икономично двора или терасата с градинска лампа със слънчева батерия и ефект на м..

7.90 лв. 9.90 лв. Без ДДС: 7.90 лв.

-28% Красива соларна лампа за стена, стъпала и ограда

Красива соларна лампа за стена, стъпала и ограда

Интересна соларна лампа с двупосочно осветяване за фасада и красив визуален ефект. Тя ще о..

9.90 лв. 13.90 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

-27% Къмпинг соларна лампа за палатка

Къмпинг соларна лампа за палатка

Компактен и практичен соларен фенер намиращ приложение както у дома, така и навън сред природат..

19.90 лв. 27.60 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

Лампа със соларна батерия тип прозрачно кълбо със сменящи се цветове

Лампа със соларна батерия тип прозрачно кълбо със сменящи се цветове

Декоративна лампа със слънчев панел и сменящи се 5 цвята. Красив дизайн във формата на прозрачно къл..

18.80 лв. Без ДДС: 18.80 лв.

Метална стойка за улична лампа

Метална стойка за улична лампа

Тръбна стойка за поставяне на соларна лампа. Здрава и устойчива стойка се фиксира здраво като на нея..

15.30 лв. Без ДДС: 15.30 лв.

-16% Многоцветна соларна лампа за стена с бяла и RGB светлина

Многоцветна соларна лампа за стена с бяла и RGB светлина

 Соларна лампа за стена с постоянно осветяване и два режима: Бяла светлина; Сменящи се ..

9.90 лв. 11.90 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

-30% Многоцветна соларна лампа на колче тип къщичка

Многоцветна соларна лампа на колче тип къщичка

Създайте неповторим уют и атмосфера в лятната градина с тази красива соларна лампа. Тя ще ..

6.90 лв. 9.97 лв. Без ДДС: 6.90 лв.

Многоцветна соларна лампа тип кристално кълбо

Многоцветна соларна лампа тип кристално кълбо

Многоцветна соларна лампа с красива форма на кристална топка, изпълнена с артистични чувства. П..

8.90 лв. Без ДДС: 8.90 лв.

-23% Мощен соларен LED прожектор 50/80W с дистанционно управление и презаредима батерия

Мощен соларен LED прожектор 50/80W с дистанционно управление и презаредима батерия

Мощна соларна LED работна лампа със соларно захранване и презаредима батерия. Разполага с мощни..

59.90 лв. 78.60 лв. Без ДДС: 59.90 лв.

Мощен соларен прожектор 60W с отделен соларен панел

Мощен соларен прожектор 60W с отделен соларен панел

LЕД осветление със захранване на помощта на соларен панел. Удобно е за монтиране на места, къде..

99.00 лв. Без ДДС: 99.00 лв.

-36% Мощна соларна LED лампа 50W с дистанционно управление и сензор за движение

Мощна соларна LED лампа 50W с дистанционно управление и сензор за движение

Висококачествена лампа тип прожектор с цели 40 LED диода и мощност 50W. Подходяща за употреба на&nbs..

59.90 лв. 93.80 лв. Без ДДС: 59.90 лв.

Мощна соларна LED лампа с подвижна глава и слънчев панел

Мощна соларна LED лампа с подвижна глава и слънчев панел

Градинска соларна лампа тип прожектор с 3 LED диода за ярко осветяване на открито. Подходяща за..

13.90 лв. Без ДДС: 13.90 лв.

-22% Мощна соларна лампа 100/200/300W за улично осветяване

Мощна соларна лампа 100/200/300W за улично осветяване

Мощна соларна лампа 100/200/300W за улично осветяване, с която ще осветявате ярко улици, площадки, п..

67.90 лв. 87.90 лв. Без ДДС: 67.90 лв.

-36% Мощна соларна лампа 1200W с три режима и дистанционно

Мощна соларна лампа 1200W с три режима и дистанционно

Улична соларна лампа с дистанционно и мощно осветяване. Подходяща за осветяване на открити площи до ..

49.90 лв. 78.90 лв. Без ДДС: 49.90 лв.

-39% Мощна соларна лампа 150W за ярко улично осветление

Мощна соларна лампа 150W за ярко улично осветление

Мощна соларна лампа 150W за ярко улично осветление осигурява си ярко осветяване в градината, пр..

35.90 лв. 58.90 лв. Без ДДС: 35.90 лв.

-22% Мощна соларна лампа за стена 30W с три режима, постоянно осветяване и фотоклетка

Мощна соларна лампа за стена 30W с три режима, постоянно осветяване и фотоклетка

Иновативна соларна LED лампа с три режима и три посоки на осветяване. Зелена ене..

23.30 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 23.30 лв.

-21% Мощна соларна лампа за стена със сензор за движение и 40 LED диода

Мощна соларна лампа за стена със сензор за движение и 40 LED диода

Соларна стенна лампа с фотоклеткa, идеална за употреба на открито в градината, двора, около басейна,..

19.60 лв. 24.90 лв. Без ДДС: 19.60 лв.

-20% Мощна соларна лампа с 3 режима и ротация

Мощна соларна лампа с 3 режима и ротация

Високоефективна ярка соларна лампа за осветяване на открити площи с мощност на светлинния поток..

36.60 лв. 45.90 лв. Без ДДС: 36.60 лв.

Мощна соларна лампа със сензор за движение и постоянно осветяване

Мощна соларна лампа със сензор за движение и постоянно осветяване

Зелена енергия за Вашия дом! Мощна соларна лампа за улично осветление - подходяща още за дворове, ог..

59.90 лв. Без ДДС: 59.90 лв.

-25% Мощна улична соларна лампа 125W/250W/375W/500W

Мощна улична соларна лампа 125W/250W/375W/500W

Осигурете си ярко осветяване и зелена енергия за Вашия дом с висококачествена со..

49.90 лв. 66.90 лв. Без ДДС: 49.90 лв.

-43% Мощна улична соларна лампа тип кобра 3000W

Мощна улична соларна лампа тип кобра 3000W

Супер мощна улична соларна лампа 3000W тип Кобра с цели 10 отделни осветителни тела. ..

49.90 лв. 87.60 лв. Без ДДС: 49.90 лв.

-13% Надуваема лампа със соларен панел и различни цветове

Надуваема лампа със соларен панел и различни цветове

 Надуваема соларна лампа сменяща цветовете си. Придава настроение и приятна атмосфера. Зарежда ..

17.30 лв. 19.90 лв. Без ДДС: 17.30 лв.

-23% Плоска соларна лампа с метален корпус и 8 ярки LED диода

Плоска соларна лампа с метален корпус и 8 ярки LED диода

Соларна лампа за вграждане и декорация за алеи, пътеки, летни градини, поляни и басейни. Притежава с..

9.90 лв. 12.90 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

-27% Презаредима LED крушка със соларен панел

Презаредима LED крушка със соларен панел

Безжична соларна лампа с кука и презаредима батерия. Крушката свети ярко благода..

16.90 лв. 23.30 лв. Без ДДС: 16.90 лв.

Презареждаща се ЛЕД работна лампа със соларен панел

Презареждаща се ЛЕД работна лампа със соларен панел

Самозареждаща се ЛЕД лампа с акумулаторна батерия Light Bar, соларен панел и 5 режима на осветя..

39.90 лв. Без ДДС: 39.90 лв.

Светещ соларен LED камък - соларна лампа

Светещ соларен LED камък - соларна лампа

Светещи соларни LED камъни с вграден соларен панел и батерия. Соларната лампа камъ е декоративен про..

13.90 лв. Без ДДС: 13.90 лв.

Светещи стъпки със соларен панел

Светещи стъпки със соларен панел

Симпатични лампички във формата на лапички за осветяване и декорация на Вашата градина и д..

29.90 лв. Без ДДС: 29.90 лв.

Светещо куче - декоративна LED соларна лампа

Светещо куче - декоративна LED соларна лампа

Декоративна соларна лампа във формата на кученце. Нестандартно решение за декорацията на В..

9.30 лв. Без ДДС: 9.30 лв.

-17% Сгъваема соларнa лампа със сензор и 3 режима на осветяване

Сгъваема соларнa лампа със сензор и 3 режима на осветяване

Соларна LED лампа с постоянно осветяване, сензор за движение и сгъваем корпус.Разполагаща с 34 LED д..

18.90 лв. 23.00 лв. Без ДДС: 18.90 лв.

-14% Слънчева батерия за телефон 3в1 - 8000mAh, водоустойчива с 12 LED светлини

Слънчева батерия за телефон 3в1 - 8000mAh, водоустойчива с 12 LED светлини

Представяме ви иновативен продукт от ново поколение – Соларна външна батерия! Преносима ЗЕ..

23.90 лв. 27.90 лв. Без ДДС: 23.90 лв.

-30% Слънчева лампа за стена с три режима и фотоклетка

Слънчева лампа за стена с три режима и фотоклетка

Осветявайте ярко своята градина, тераса и гараж без нужда от постоянно захранване със слънчеват..

13.90 лв. 19.90 лв. Без ДДС: 13.90 лв.

-14% Слънчева лампа за стена със сензор за движение

Слънчева лампа за стена със сензор за движение

Мощна соларна лампа с фотоклетка и COB диоди. Осветява ярко на дистанция 15 метра и периметър от 200..

19.90 лв. 23.30 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

-20% Слънчева лампа за ярко осветяване с 3 режима и подвижен соларен панел

Слънчева лампа за ярко осветяване с 3 режима и подвижен соларен панел

 Тази соларна лампа е подходяща за осветяване на както на открито, така и на закрито. Да т..

39.90 лв. 49.90 лв. Без ДДС: 39.90 лв.

Слънчева лампа с постоянно осветяване за стълби и стена

Слънчева лампа с постоянно осветяване за стълби и стена

Красива соларна лампа за постоянно осветяване на стени и стълбища. Подходяща за монтиране на ор..

12.90 лв. Без ДДС: 12.90 лв.

-13% Соларен LED прожектор 50/80/120W с отделен панел и дистанционно управление

Соларен LED прожектор 50/80/120W с отделен панел и дистанционно управление

Изключително мощна соларна лампа тип прожектор с ярка LED светлина. Захранва се от слънчева и дневна..

76.90 лв. 88.90 лв. Без ДДС: 76.90 лв.

Соларен LED прожектор VIVALUX 30W с отделен соларен панел

Соларен LED прожектор VIVALUX 30W с отделен соларен панел

Соларен прожектор Vivalux със силна LED светлина 30W и отделен соларен панел е перфек..

69.90 лв. Без ДДС: 69.90 лв.

Соларен градински фенер за стена - декоративен огън

Соларен градински фенер за стена - декоративен огън

Соларна лампа за стена във формата на фенер, светещ с две различни светлини:Декоративен пламък, свет..

36.60 лв. Без ДДС: 36.60 лв.

Соларен градински фенер танцуващ пламък тип лампа огън

Соларен градински фенер танцуващ пламък тип лампа огън

Соларен градински фенер имитиращ огън - чудесен начин да осветите лятната градина. Със своя тан..

49.90 лв. Без ДДС: 49.90 лв.

Соларен градински фенер тип декоративен огън

Соларен градински фенер тип декоративен огън

Слънчев фенер със свещ, който създава приятна атмосфера в лятната Ви градина или тераса. Фенерът раз..

19.90 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

Соларен градиснки фенер с променящи се цветове

Соларен градиснки фенер с променящи се цветове

 Красив фенер със соларен панел, който зарежда от слънчева светлина. Фенера е снабден с LED дио..

23.90 лв. Без ДДС: 23.90 лв.

Соларен къмпинг комплект 8в1 с радио, прожектор, LED осветление и зарядно за телефон

Соларен къмпинг комплект 8в1 с радио, прожектор, LED осветление и зарядно за телефон

Соларната система е страхотен аксесоар за всеки дом, градина или каравана. Изключително подходя..

89.90 лв. Без ДДС: 89.90 лв.

-27% Соларен прожектор с многоцветна RGB светлина и Smart контрол

Соларен прожектор с многоцветна RGB светлина и Smart контрол

Соларна лампа с 16 милиона цвята и възможност за осветяване в ритъм с музиката.Този соларен про..

99.00 лв. 136.60 лв. Без ДДС: 99.00 лв.

Соларна LED лампа за градина

Соларна LED лампа за градина

Соларната LED лампа е енергийно независима. Тя е снабдена с клетка и акумулаторни батерии, коит..

5.60 лв. Без ДДС: 5.60 лв.

-20% Соларна LED лампа за градина - светещо цвете

Соларна LED лампа за градина - светещо цвете

Освети приказно градината с многоцветна градинска соларна лампа цвете. Истински светещ букет, който ..

19.90 лв. 25.00 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

-28% Соларна LED лампа за стена с фотоклетка

Соларна LED лампа за стена с фотоклетка

Соларна LED стенна лампа за вашата градина. Притежава чувствителен сензор за движение, който се заде..

9.90 лв. 13.89 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

Соларна LED лампа засичаща движение с 25 диода за ярко осветяване

Соларна LED лампа засичаща движение с 25 диода за ярко осветяване

Соларна лампа за външно монтиране във вертикално положение. Подходяща да осветява пред дома, га..

12.90 лв. Без ДДС: 12.90 лв.

Соларна LED лампа куче - декоративна градинска фигурка куче

Соларна LED лампа куче - декоративна градинска фигурка куче

Градинска LED лампа във формата на куче със соларно захранване. Страхотна идея за декорация на ..

13.30 лв. Без ДДС: 13.30 лв.

-40% Соларна LED лампа тип факла танцуващ огън

Соларна LED лампа тип факла танцуващ огън

Соларна лампа във формата на факла, имитираща реалистичен огън. Изключително атрактивен начин з..

9.90 лв. 16.60 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

-23% Соларна градинска лампа Диамант

Соларна градинска лампа Диамант

Соларна градинска лампа, която ще внесе невероятна атмосфера у дома.Сменящите се цветове осветяват д..

9.90 лв. 12.90 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

-23% Соларна градинска лампа къщичка с бяла светлина

Соларна градинска лампа къщичка с бяла светлина

Създайте приказна атмосфера и уют в лятната градина със соларна лампа за градина тип къщичка.Та..

7.60 лв. 9.97 лв. Без ДДС: 7.60 лв.

-33% Соларна градинска лампа тип дърво светеща в различни цветове

Соларна градинска лампа тип дърво светеща в различни цветове

Декорирай приказно градината с многоцветна соларна градинска лампа във формата на дърво.Ще..

19.90 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

-15% Соларна лампа във формата на цвете - красива декорация за градина

Соларна лампа във формата на цвете - красива декорация за градина

Соларна лампа във формата на цвете ЛОТОС. Изключително красива лампа - ефектна и оригинална идея за ..

19.76 лв. 23.30 лв. Без ДДС: 19.76 лв.

Соларна лампа за басейн тип многоцветно НЛО

Соларна лампа за басейн тип многоцветно НЛО

Магическа соларна лампа във формата на летяща чиния със сменящи се цветове. Подходяща за декорация н..

23.30 лв. Без ДДС: 23.30 лв.

-20% Соларна лампа за забучване около пътека

Соларна лампа за забучване около пътека

 Лампа за градина, която се зарежда от слънце. Осветява ефектно пътеката в двора Ви и създ..

3.90 лв. 4.90 лв. Без ДДС: 3.90 лв.

-30% Соларна лампа за закрито и открито с отделен панел

Соларна лампа за закрито и открито с отделен панел

 Соларна лампа, която може да бъде поставена във стая на закрито в апартамента или на открито п..

39.90 лв. 57.60 лв. Без ДДС: 39.90 лв.

Соларна лампа за къмпинг с вентилатор 4в1 - многофункционален акумулаторен фенер

Соларна лампа за къмпинг с вентилатор 4в1 - многофункционален акумулаторен фенер

Универсален къмпинг фенер с презареждаща се батерия. Този соларен къмпинг фенер е влаго защитен и е ..

19.70 лв. Без ДДС: 19.70 лв.

Соларна лампа за къмпинг тип прожектор със 7 степени

Соларна лампа за къмпинг тип прожектор със 7 степени

Презаредима соларна лампа за къмпинг тип соларен прожектор и фенер със 7 режима на осветяв..

29.90 лв. Без ДДС: 29.90 лв.

Соларна лампа за стена 2в1 с постоянно LED осветяване и сензор за движение

Соларна лампа за стена 2в1 с постоянно LED осветяване и сензор за движение

Соларна LED лампа за окачане на стена с два сензора, два режима и три страни на осветяване.Ламп..

15.35 лв. Без ДДС: 15.35 лв.

Соларна лампа за стена с постоянно осветяване - HOFFTECH

Соларна лампа за стена с постоянно осветяване - HOFFTECH

Страхотна соларна лампа за екстериорно осветяване с немско качество - HOFFTECH.Чрез нейнот..

13.30 лв. Без ДДС: 13.30 лв.

-8% Соларна лампа изкуствен огън с фотоклетка

Соларна лампа изкуствен огън с фотоклетка

Внесете красота и уют у дома и в лятната градина със соларен фенер танцуващ пламък. Придава авт..

36.60 лв. 39.90 лв. Без ДДС: 36.60 лв.

-40% Соларна лампа луна с ярка светлина

Соларна лампа луна с ярка светлина

Осветете градината приказно с тази красива соларна лампа за забучване. Сякаш малка луна са..

7.90 лв. 13.30 лв. Без ДДС: 7.90 лв.

-20% Соларна лампа против насекоми - капан за комари

Соларна лампа против насекоми - капан за комари

Соларна лампа за градина тип капан за комари. Сигурен начин да предпазите дома си от ..

23.90 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 23.90 лв.

-17% Соларна лампа с 40 LED диода светещи при засичане на движение

Соларна лампа с 40 LED диода светещи при засичане на движение

Соларна лампа за поставяне на стена със сензор за движение и ярка LED светлина. Подходяща за монтира..

13.90 лв. 16.90 лв. Без ДДС: 13.90 лв.

-9% Соларна лампа с акумулаторна батерия - LED прожектор за къмпинг

Соларна лампа с акумулаторна батерия - LED прожектор за къмпинг

Соларна лампа с акумулаторна батерия - LED прожектор за къмпингИзползвайте зелена енергия където и д..

15.35 лв. 16.90 лв. Без ДДС: 15.35 лв.

Соларна лампа с въртящи се диско светлини

Соларна лампа с въртящи се диско светлини

Невероятно ефектна диско лампа със слънчев панел - атрактивно осветление за вашите дом и г..

38.80 лв. Без ДДС: 38.80 лв.

Соларна лампа с датчик за движение

Соларна лампа с датчик за движение

Лед лампа с три режима на осветяване, фотоклетка и соларно зареждане.Благодарение на трите си режима..

19.90 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

-23% Соларна лампа с датчик за движение или постоянно осветяване

Соларна лампа с датчик за движение или постоянно осветяване

Соларна лампа с датчик за движение за стенен монтаж. Лампата е еколочно чиста благодарение на с..

17.90 лв. 23.30 лв. Без ДДС: 17.90 лв.

-14% Соларна лампа с мощна LED светлина, 32 диода и фотоклетка

Соларна лампа с мощна LED светлина, 32 диода и фотоклетка

Соларна индукционна, презареждаща се LED лампа за монтиране на открито. Предназначена да освети вход..

15.90 лв. 18.60 лв. Без ДДС: 15.90 лв.

-38% Соларна лампа с отделен панел, три режима и дистанционно управление

Соларна лампа с отделен панел, три режима и дистанционно управление

Соларна лампа, която може да осветява закрити пространства. Разполага с със сензор за движение ..

27.60 лв. 45.00 лв. Без ДДС: 27.60 лв.

-33% Соларна лампа с отделен соларен панел IP67 и дистанционно управление

Соларна лампа с отделен соларен панел IP67 и дистанционно управление

Соларна Лампа с отделен панел IP67, която може да осветява открити и закрити пространства.Подвижния ..

29.90 лв. 45.00 лв. Без ДДС: 29.90 лв.

Соларна лампа с пламък тип градинска свещ

Соларна лампа с пламък тип градинска свещ

Градинска соларна лампа имитираща истински пламъци. Соларна свещ, която има колче за забучване в поч..

8.90 лв. Без ДДС: 8.90 лв.

-25% Соларна лампа с подвижен соларен панел и три режима

Соларна лампа с подвижен соларен панел и три режима

Тази соларна лампа Ви позволява да осветявате дори на закрито! Но как? Просто е. Соларния панел е по..

17.90 лв. 23.90 лв. Без ДДС: 17.90 лв.

Соларна лампа с постоянно осветяване тип плафон за стена

Соларна лампа с постоянно осветяване тип плафон за стена

Соларен плафон за монтиране на стена с постоянно осветяване и LED светлина. Подходяща за екстериорно..

35.00 лв. Без ДДС: 35.00 лв.

-16% Соларна лампа с птичка, която пее

Соларна лампа с птичка, която пее

Озвучете дома си с пролетно настроение с пеещата соларна лампа птичка.Идеално допълнение към двора, ..

8.30 лв. 9.90 лв. Без ДДС: 8.30 лв.

Соларна лампа сменяща цветовете си с воден ефект

Соларна лампа сменяща цветовете си с воден ефект

Градинска самозареждаща се от слънцето лампа с променящи се цветове, имитираща водни мехурчета. Изкл..

7.90 лв. Без ДДС: 7.90 лв.

-16% Соларна лампа сова

Соларна лампа сова

Осветете приказно дома със соларна лампа сова. Истински нощен страж, който ще осветява и пази домът ..

24.90 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 24.90 лв.

-36% Соларна лампа със стойка и три режима на осветяване

Соларна лампа със стойка и три режима на осветяване

Соларна лампа със стойка за монтиране на стена или стълб. Подходяща за улично осветяване, освет..

23.30 лв. 36.60 лв. Без ДДС: 23.30 лв.

-29% Соларна лампа със стойка, дистанционно и три режима

Соларна лампа със стойка, дистанционно и три режима

Ярка и качествена светлина за дома и градината, без нужда от ток и трудоемки инсталации - чрез ..

25.90 лв. 36.60 лв. Без ДДС: 25.90 лв.

Соларна лампа тип гъбка за декорация на къща

Соларна лампа тип гъбка за декорация на къща

Осветявайте фасадата на къщата, оградата или лятната градина с красива соларна лампа тип фенер ..

9.90 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

Соларна лампа тип къмпинг фенер с 4 режима и дистанционно

Соларна лампа тип къмпинг фенер с 4 режима и дистанционно

Ярка соларна лампа във формата на къмпинг фенер, която намира приложение независимо дали сте на пала..

25.00 лв. Без ДДС: 25.00 лв.

-27% Соларна система 8в1 - лампи, челник, прожектор, USB зарядно и генератор със слънчев панел

Соларна система 8в1 - лампи, челник, прожектор, USB зарядно и генератор със слънчев панел

Соларна система 8в1 - лампи, челник, прожектор, USB зарядно и генератор със слънчев панел компл..

57.60 лв. 79.80 лв. Без ДДС: 57.60 лв.

-40% Соларна улична LED лампа 20W с фотоклетка

Соларна улична LED лампа 20W с фотоклетка

Независима зелена енергия за Вашия дом и градина! Осигурете си ярка светлина пред дом..

21.90 лв. 36.90 лв. Без ДДС: 21.90 лв.

Соларни коледни лампички за тераса и елха с топла светлина

Соларни коледни лампички за тераса и елха с топла светлина

Соларни коледни лампички са перфектни може да се използват целогодишно не само като коледна укр..

23.30 лв. Без ДДС: 23.30 лв.

-34% Соларни лампи градински гирлянд от 10 LED крушки

Соларни лампи градински гирлянд от 10 LED крушки

Осветете приказно вашата градина или тераса с соларни LED лампи тип градински гирлянд от 10 крушки. ..

49.90 лв. 76.00 лв. Без ДДС: 49.90 лв.

Соларни лампички тип гирлянд за украса и декорация на градина

Соларни лампички тип гирлянд за украса и декорация на градина

Соларни лампички за градина и декорация. Те ще внесат приятна атмосфера у дома. Може да ги използват..

23.30 лв. Без ДДС: 23.30 лв.

-19% Соларни лампички тип многоцветен гирлянд

Соларни лампички тип многоцветен гирлянд

Декорариайте градината или терасата и се насладете на приятна атмосфера със соларния гирлянд. Т..

19.30 лв. 23.90 лв. Без ДДС: 19.30 лв.

Показване на 1 до 100 от 112 (2 страници)