Хигиенични пликчета за куче 1000 бр с диспенсър кокал Хигиенични пликчета за куче 1000 бр с диспенсър кокал Хигиенични пликчета за куче 1000 бр с диспенсър кокал Хигиенични пликчета за куче 1000 бр с диспенсър кокал Хигиенични пликчета за куче 1000 бр с диспенсър кокал Хигиенични пликчета за куче 1000 бр с диспенсър кокал Хигиенични пликчета за куче 1000 бр с диспенсър кокал Хигиенични пликчета за куче 1000 бр с диспенсър кокал

Изхвърляйте екскрементите на кучето бързо, лесно и хигиенично със специални пликчета за куче. Този изгоден комплект за отговорни стопани от 50 ролки по 20бр пликчета за куче съдържа цели 1000 торбички с ПОДАРЪК диспенсър кокал, в който компактно да носите торбичките.


Почистването след вашето куче е задължение, което всички собственици на домашни любимци трябва да изпълняват. Това ни позволява не само да поддържаме естетиката на местата, където водим нашите животни, но преди всичко да гарантираме хигиената, безопасността и здравето на хората, които използват обществени места като паркове, площади и поляни, но също така и тротоари и площади.


Специално проектирани с мисъл за стопаните притежават няколко основни предимства:


ИКОНОМИЧНИ И ЕВТИНИ - Закупувайки този изгоден комплект от 1000 пликчета за куче ще ви стигне за повече от една година. Ако използвате по две торбички на ден при 365 дни в годината, това ви осигурява наличност за повече от година и половина.

А цената на едно торбичка излиза под 3 стотинки за брой.


ЗДРАВ НАЙЛОН - пликчетата за кучешки екскременти са издръжливи, което е по-важно, не позволяват миризмите да преминават през тях. Можете лесно да почистите след вашия домашен любимец и лесно можете да изхвърлите торбата със съдържанието й.


НЕ СА ПРОЗРАЧНИ - торбите са черни, така че не се вижда съдържанието. Те са големи, дебели и достатъчно здрави, така че не пропускат и не се напукват.


КОМПАКТНИ С ДИСПЕНСЪР – пликчетата за куче са идеално навити на малко руло, което компактно с епобира в дозатор за торбички тип мини кокал, който може да се използва за ключодържател или да се сложи в джоба без да заема много място – за да бъде винаги под ръка при нужда от почистване.


Спецификации:

  • черен цвят
  • брой торби в комплекта: 1000 бр
  • размери на чантата: 22 х 30 см
  • тегло: 1,050 кг
  • тегло на опаковката: 1.154кг


Хигиената на вашия домашщен любименц е от първостепенно значение както за него, така и за околната среда. Бъдете отговорни!

В HOMELAND.BG ще откриете разнообразие от аксесоари за домашни любимци на ниски цени.

Преносимо шише за вода за куче 500 мл
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Хигиеничен комплект торбички за куче 1000 бр с дозатор кокал


  • КОД: ISO00022812
  • Наличност: В наличност
  • 29.90 лв.

Свързани продукти