Специални предложения

Изглед: Списъчен / Табличен
Ред:
Покажи:
 • 7 Инча Навигация с Тъчскрийн
  GPS Навигацията е с последна версия софтуер, с текст и гласова навигация на български език. Инсталирани са най-новите карти на България и Европа! Технически характеристики:     Процесор: MTK MT3351 CPU 533MHz;     Дисплей: 7′ LCD Тъч Скрийн дисплей с резолюци..
  GPS Навигацията е с последна версия софтуер, с текст и гласова навигация на български език. Инсталирани с...
  138,80 лв.187,90 лв.
 • Eлектрически тиган с мраморно покритие и капак
  Често ли Ви се случва котлоните да не са достатъчно на брой? Имате нужда от бърз и лесен начин за приготвяне на любимото ястие, но котлоните са заети? Решението на това неудобство е мощният електрически тиган с незалепващо покритие ! Ако готвенето е Ваша страст и обичате да приг..
  Често ли Ви се случва котлоните да не са достатъчно на брой? Имате нужда от бърз и лесен н...
  59,90 лв.76,60 лв.
 • LAN Кабел за интернет 5 метра
  Кабел с два конектора от тип LAN. Използва се най-често за жична връзка между компютър и маршрутизатор ( за свързване с интернет ). Друго приложение на този кабел е връзка между два компютъра в така наречената LAN мрежа. LAN мрежата може да се използва за достъп от един компютър в друг, за спо..
  Кабел с два конектора от тип LAN. Използва се най-често за жична връзка между компютър и маршрутизатор...
  7,60 лв.8,38 лв.
 • LED диодни крушки за автомобил H1 с японско вентилаторно охлаждане
  Омръзнало ви е от често сменяне на ксенонови и халогенни крушки, които не са надеждни и редовно изгарят. Всички знаем, че бъдещето е в LED осветлението.  Осигурете си силна бяла LED светлина за фарове на автомобил сега на супер цена! Ново поколение LED крушки за автомобилни..
  Омръзнало ви е от често сменяне на ксенонови и халогенни крушки, които не са надеждни и редовно изга...
  36,60 лв.43,90 лв.
 • LED диодни светлини за автомобил H1/H4/H7/H11
  Осветявайте ярко пред Вас с много по-нисък разход на енергия и по-дълъг живот с LED диодни крушки C6.  Омръзнало Ви е от често сменяне на ксенонови и халогенни крушки, които не са надеждни и редовно изгарят. Всички знаем, че бъдещето е в LED осветлението.  За разлкиа от обикнове..
  Осветявайте ярко пред Вас с много по-нисък разход на енергия и по-дълъг живот с LED диодни крушки C6.&nbs...
  19,90 лв.28,80 лв.
 • LED крушка Е27 със сензор за движение
   Пестете ток с икономична LED Круша с фотоклетка. Тя свети само когато имате нужда. За включването и не се изисква натискане на ключ или превключвател. Светва само на тъмно и само, когато засече движение. Светва за 20 - 30 секунди, след което отново се изклюва, ако няма движение. Крушката..
   Пестете ток с икономична LED Круша с фотоклетка. Тя свети само когато имате нужда. За включването и...
  12,00 лв.13,30 лв.