Специални предложения

Изглед: Списъчен / Табличен
Ред:
Покажи:
 • Метална палка с фенер за самозащита
  Метален фенер във формата на бухалка за ефективна самозащита през деня и през нощта. Тази палка ип средство за самозащите ще ви отбранява по два начина - чрез нанасяне на удар с металната част или чрез осветяване в очите на нападателя. Целият корпус на палката е от стомана - устойчив на у..
  Метален фенер във формата на бухалка за ефективна самозащита през деня и през нощта. Тази палка ип сре...
  29,90 лв.36,00 лв.
 • 7 Инча Навигация с Тъчскрийн
  GPS Навигацията е с последна версия софтуер, с текст и гласова навигация на български език. Инсталирани са най-новите карти на България и Европа! Технически характеристики:     Процесор: MTK MT3351 CPU 533MHz;     Дисплей: 7′ LCD Тъч Скрийн дисплей с резолюци..
  GPS Навигацията е с последна версия софтуер, с текст и гласова навигация на български език. Инсталирани с...
  138,80 лв.187,90 лв.
 • Bluetooth кантар анализиращ телесно тегло
   Кантар за тегло с анализиращи функции и блутут безжична връзка. Честото следене на теглото е от съществено значение за Вашето здраве. С този кантар можете не само да се изегляте с максимална точност до 150 кг, но и може да получавате много важна информация за телесните показатели през ..
   Кантар за тегло с анализиращи функции и блутут безжична връзка. Честото следене на теглото ...
  25,90 лв.36,60 лв.
 • Eлектрически тиган с мраморно покритие и капак
  Често ли Ви се случва котлоните да не са достатъчно на брой? Имате нужда от бърз и лесен начин за приготвяне на любимото ястие, но котлоните са заети? Решението на това неудобство е мощният електрически тиган с незалепващо покритие ! Ако готвенето е Ваша страст и обичате да приг..
  Често ли Ви се случва котлоните да не са достатъчно на брой? Имате нужда от бърз и лесен н...
  59,90 лв.76,60 лв.
 • LAN Кабел за интернет 5 метра
  Кабел с два конектора от тип LAN. Използва се най-често за жична връзка между компютър и маршрутизатор ( за свързване с интернет ). Друго приложение на този кабел е връзка между два компютъра в така наречената LAN мрежа. LAN мрежата може да се използва за достъп от един компютър в друг, за спо..
  Кабел с два конектора от тип LAN. Използва се най-често за жична връзка между компютър и маршрутизатор...
  7,60 лв.8,38 лв.
 • LED диодни крушки за автомобил H1 с японско вентилаторно охлаждане
  Омръзнало ви е от често сменяне на ксенонови и халогенни крушки, които не са надеждни и редовно изгарят. Всички знаем, че бъдещето е в LED осветлението.  Осигурете си силна бяла LED светлина за фарове на автомобил сега на супер цена! Ново поколение LED крушки за автомобилни..
  Омръзнало ви е от често сменяне на ксенонови и халогенни крушки, които не са надеждни и редовно изга...
  36,60 лв.43,90 лв.