Сгъваема преграда за врата за куче и котка Сгъваема преграда за врата за куче и котка Сгъваема преграда за врата за куче и котка Сгъваема преграда за врата за куче и котка Сгъваема преграда за врата за куче и котка Сгъваема преграда за врата за куче и котка Сгъваема преграда за врата за куче и котка Сгъваема преграда за врата за куче и котка Сгъваема преграда за врата за куче и котка Сгъваема преграда за врата за куче и котка Сгъваема преграда за врата за куче и котка

Инструкции на сгъваема преграда за куче и котка с регулируем размерТази преграда за куче и котка е идеалното решение, ако искате да ограничите достъпа на домашните любимци към определени стаи или тераса. Звучи странно да ограничим собствения си домашен любимец, но понякога са налага за негово добро или за нашето спокойствие.
Например ако излизането на терасата може да е опасно, то тази мрежа поставена на вратата на терасата е добро решение. Или ако детето спи и не искате кучето да го безпокои и да влиза в неговата стая, но искате вратата да е отворена.
Ограда за куче се поставя на врата или стълби, за да не може животното да влиза или излиза само.
Особено полезно е, когато имаме гости и не искаме домашният любимец да ви обезпокоява. Преградата ще ви помогне и когато имаме малко дете и искате да не бъде безпокоено.
Като цяло ситуациите, в които може да се изпозлва са различни. Може а се използва и като детска преграда.

Мрежата е снабдена с 4 кукички, които могат да се закачат за стената, тъй като са самозалепващи се. За да преминете сами, просто отделете единия ъгъл от горната кука и прекарайте.
Преградната мрежа за куче и котка е с размер 180х75, който може да се регулира. В двата края се поставят две метални пръчки, които се захващат към закачалките за да се фиксират. Ако желаете да намалите размера на мрежата, просто я навийте на куката до достигане на желаната дължина, след което фиксирайте.
Поставяйки тази преградна мрежа за домашни любимци, вие едновременно виждате какво се случва в другата стая, но не допускате животното да ви безпокои докато си почивате например.

Характеристики:
  • Преграда за куче и коте;
  • Размери: 180 х 75 см (може да се регулира);
  • Цвят: Черен;
  • Монтаж с куки и закачалки (самозалепващи);


Комплекта включва:
  1. Предпазна мрежа за куче;
  2. 2 бр телескопични прътове;
  3. 4бр закачалки;

Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Преграда за врата за куче и котка


  • КОД: VERK15783
  • Наличност: В наличност
  • 19.90 лв.

Свързани продукти