Колонки за компютър с чист и силен звук

От функционалност и стил до истинско гейминг изживяване. Нашата богата гама клавиатури и мишки ще ви осигури точно това, от което имате нужда.
Многообразие от различни модели компютърни аксесоари на изгодни цени. Истински рай за геймърите и любителите на качествена периферия за компютър.
В HOMELAND.BG ще откриеш точно каквото търсиш за твоя лаптоп и компютър.

Ако търсите аксесоари за своя компютър HOMELAND.BG е правилният избор.

Но защо за изберете нас?

Освен изключителното разнообразие в комбинация с достъпни цени и високо качество, има няколко основни предимства, които ни превръщат вaш верен партньор:

 • Ние от ХОУМЛЕНД БЪЛГАРИЯ сме българска компания създадена от екип млади хора, чиято цел е да предоставим интересни и нестандартни продукти на достъпни цени;
 • Комбинация от физически и онлайн магазин за компютърни аксесоари, електроника и различни джаджи;
 • Безплатна доставка над 100 лв и опция за закупуване от физически магазин;
 • Участие в социални кампании "Засади дърво", "Капачки за бъдеще" и допълнителни социални проекти;
 • Ежеседмични промоции и брошура;
 • Партньорска програма;
 • Любезна и компетентна консултация. Нашите консултанти преди всичко ще ви изслушат за да разберат нуждите, за да ви насочат в най-подходящия за вас избор;

Каква клавиатура да изберете?

ВИДОВЕ КЛАВИАТУРИ:

Съществуват фактори като цена, екстри и модел, но основно се разграничават по един основен критерии - тип връзка.
Може да бъдат жични или безжични, но има и допълнителни характеристики като това дали имат кирилица, допълнителни бутони и т.н

Предимството на жичните клавиатури, е че никога няма да им се изтощи батерията. Като недостатък се отличават кабелната връзка (някои хора ненавиждат кабели), от където произлиза и по-неудобното им пренасяне и цялостно използване.

Безжичните клавиатури от своя страна са портативни – лесно за пренасяне и не са ограничени от жична връзка. Техния основен недостатък че, че в даден момент (вероятно докато работите), батериите може да трябва да се сменят.

Безжичните от своя страна се делят на два три подвида:
 • С Wireless връзка. Притежават безжична Wireless връзка към устройството посредством USB предавател (донгъл). В този случай обхвата на работа е около 10 метра.
 • С Bluethoot връзка. Bluethoot клавиатурите се свързват без нужда от предавател, директно към блутут сигнала на устройството. Този вариант е по-оптимален и с по-голям обсег от максимум 30 метра.
 • MULTIMODE клавиатури, съчетават в себе си двете технологии. Сами избирате кой тип връзка да използвате.

Едни от най-често търсените са геймърски клавиатури и геймърски комплекти с мишка.

Гейминг клавиатурите могат да бъдат различни видове: механични, светещи, водоустойчиви, безжични и т.н.

Към тях може да има мишка, с които да образуват геймърски комплект. В HOMELAND.BG ще откриете не само гейминг клавиатури с мишки, но и изненадващи страхотни аксесоари към тях, които ще ви вдъхновят в света на гейминга.

Предвид това, може да прецените, кой модел е точно за вас. Едно е сигурно, в ХОУМЛЕНД БЪЛГАРИЯ ще намерите точната за вас клавиатура и не само.

ЗНАЕТЕ ЛИ Кой създава първата клавиатура?

Съвременната компютърна клавиатура, каквато я познаваме днес, не е изобретена от един човек, а по-скоро се развива с течение на времето чрез различни нововъведения и приноси. Ключови елементи на компютърната клавиатура, като оформлението и QWERTY дизайна, са еволюирали през годините.

Една от най-ранните пишещи машини с кларишна подредба, наподобяваща съвременната QWERTY подредба, е пишещата машина Sholes and Glidden, известна още като Remington No. 1. Тази пишеща машина е разработена в началото на 1870 г. от Кристофър Шоулс, Самуел Соул и Карлос Глидън. Оформлението QWERTY е проектирано да предотврати засядането на механичните текстови ленти в ранните пишещи машини чрез поставяне на често използвани букви една от друга.

Преходът от пишещи машини към компютърни клавиатури се случи, когато компютрите станаха по-често срещани в средата на 20-ти век. Ключовите фигури в разработването на ранните модели включват:

Д-р Август Дворак: Д-р Август Дворак, американски професор и психолог, разработи опростената клавишна подредба на Дворак през 30-те години на миналия век. Тази алтернативна подредба е предназначена да подобри скоростта и точността на писане и да намали умората при писане. Въпреки че не стана толкова широко разпространена като QWERTY подредбата, тя допринесе за обсъждането на дизайна на клавиатурата.

IBM: International Business Machines Corporation (IBM) изигра значителна роля в разработването на ранните компютърни клавиатури. IBM представи своята пишеща машина Selectric през 60-те години на миналия век, която включваше механизъм тип топка и електрическа . Тази технология повлия на дизайна на компютърните терминали и клавиатури.

Teletype Corporation: Teletype Model 33, представен през 60-те години на миналия век, беше един от първите широко използвани компютърни терминали с клавиатура, която приличаше на модерна компютърна подредба. Той допринесе за стандартизирането на дизайна на клавиатурите за ранните компютърни системи.

Въпреки че тези хора и компании са допринесли значително за разработването на клавиатури, важно е да се отбележи, че концепцията за клавиатури предхожда компютърната ера, като пишещите машини и телеграфните устройства играят съществена роля в тяхната еволюция. Модерната визия продължи да се развива с въвеждането на ергономичен дизайн, механични превключватели и допълнителни функции, за да отговори на нуждите на компютърните потребители.


Каква мишка да изберете?

Предлагат се няколко вида компютърни мишки, всяка от които е проектирана да отговаря на различни предпочитания и случаи на употреба. Ето някои често срещани типове компютърни мишки:
 • Оптична мишка: Този тип използва LED светлина или лазер за проследяване на движение върху повърхност. Оптичните мишки са точни и работят на повечето повърхности. Те са най-често срещаният тип мишки.
 • Лазерна мишка: Лазерните модели използват лазерен диод вместо светодиод за проследяване. Те са известни със своята по-висока чувствителност и могат да работят върху по-широк диапазон от повърхности, включително стъкло.
 • Безжична мишка: Безжичните работят с радиочестота (RF) или Bluetooth технология за свързване с компютър. Осигуряват по-голяма свобода на движение без ограничението на шнура. Някои безжични мишки се захранват от акумулаторни батерии, докато други използват батерии за еднократна употреба.
 • Кабелна мишка: Свързват се към компютъра чрез USB кабел. Те са надеждни и не изискват смяна на батерията, което ги прави подходящи за настолна употреба.
 • Мишка за игри: Проектирани с функции като бутони с възможност за персонализиране, настройки за висока чувствителност на DPI (точки на инч) и ергономичен дизайн, за да се погрижат за специфичните нужди на геймърите. Те често имат програмируеми бутони за преки пътища в играта.
 • Мишка с тракбол: Имат неподвижно тяло и топка отгоре, която потребителите въртят, за да преместят курсора. Те могат да бъдат по-малко взискателни към пространството на бюрото и са подходящи за потребители с ограничено движение на ръцете.

Изборът на компютърна мишка зависи от вашите специфични нужди, предпочитания и начина, по който възнамерявате да я използвате. За ежедневни задачи може да е достатъчна оптична или лазерна мишка, докато геймърите може да предпочетат специализирана мишка за игри с персонализирани функции. Потребителите с ергономични проблеми могат да изберат вертикален или ергономичен дизайн на мишката.


Не зависимо от вашите предпочитания, може да сте сигурни, че в лице на HOMELAND.BG ще откриете верен партньо и приятел за най-подходящия избор на компютрна перфиферия.

Ако търсите достъпни и качествени клавиатури и мишки – HOMELAND.BG е вашия доверен магазин. 
Безжична Bluetooth колонка с поставка за телефон и силен звук

Безжична Bluetooth колонка с поставка за телефон и силен звук

Bluetooth колонка с дисплей и силен плътен звук, на която можете да поставите мобилния си телефон до..

35.00 лв. Без ДДС: 35.00 лв.

Безжична блутут колонка с дръжка и поставка за телефон

Безжична блутут колонка с дръжка и поставка за телефон

Носете купона навсякъде със себе си и озвучавайте атмосферата около Вас с безжичната Bluetooth тонко..

25.00 лв. Без ДДС: 25.00 лв.

Безжична мини колонка Hoopstar H36 с блутут, FM радио и силен звук

Безжична мини колонка Hoopstar H36 с блутут, FM радио и силен звук

Безжична мини колонка с чист и силен звук. Изработена с изключително симпатичен дизайн с дръжка и ка..

33.60 лв. Без ДДС: 33.60 лв.

-20% Блутут колони Kisonli с буфер и цветомузика

Блутут колони Kisonli с буфер и цветомузика

Кристално чист звук, плътен бас, светлинни ефекти - всичко от което се нуждаете за следващото си муз..

78.90 лв. 98.90 лв. Без ДДС: 78.90 лв.

-25% Блутут колонка S2025 с радио, стилен дизайн, плътен бас, силен и чист звук

Блутут колонка S2025 с радио, стилен дизайн, плътен бас, силен и чист звук

Висококачествена безжична колонка с блутут и радио. Този безжичен усилвател гарантирано ще озвучи ок..

49.90 лв. 67.00 лв. Без ДДС: 49.90 лв.

Блутут колонка с ретро дизайн, радио и поставка за телефон

Блутут колонка с ретро дизайн, радио и поставка за телефон

Безжична блутут колонка в стилен ретро дизайн. Притежава двойни стерео говорители за ..

47.90 лв. Без ДДС: 47.90 лв.

Блутут приемник и предавател 2в1

Блутут приемник и предавател 2в1

Безжичен Bluetooth аудио предавател и приемник две в едно устройство. С него може да свързвате телеф..

19.90 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

Висококачествен AUX кабел Techancy 1 метър

Висококачествен AUX кабел Techancy 1 метър

Качествен аудио кабел с AUX конектори за трансфер на звукови сигнали без дисрупции. Произведен е ..

7.60 лв. Без ДДС: 7.60 лв.

-12% Геймърски колони с буфер и LED подсветка

Геймърски колони с буфер и LED подсветка

Атрактивни геймърски колонки предлагащи чист и качествен звук, добър бас и гейминг външен вид. С ..

49.90 лв. 56.90 лв. Без ДДС: 49.90 лв.

Качествени колонки за компютър

Качествени колонки за компютър

Увеличете силата и качеството на звука с преносимите тонколонки за компютър на немската марка HAMA. ..

19.90 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

-25% Колонки за компютър 2+1 U-2100 - колонки с буфер

Колонки за компютър 2+1 U-2100 - колонки с буфер

Компютърни колонки и буфер с чист и силен звук. Красив и компактен дизайн, който подхожда на всяко б..

29.90 лв. 39.90 лв. Без ДДС: 29.90 лв.

Колонки за компютър Kisonli V400

Колонки за компютър Kisonli V400

Симпатични компактни колонки за компютър на марката Kisonli. Представляват 2 свързани помежду си ..

17.60 лв. Без ДДС: 17.60 лв.

Колонки за компютър Kisonli с чист и силен звук

Колонки за компютър Kisonli с чист и силен звук

Колонки за компютър Kisonli A-707 с 3,5 мм аудио с висококачествен звук с USB захранване.Компак..

24.90 лв. Без ДДС: 24.90 лв.

-20% Колонки за компютър с буфер, Bluetooth, дистанционно и радио

Колонки за компютър с буфер, Bluetooth, дистанционно и радио

Kaчествени колонки с буфер на марката Kisonli подходящи за всяка домашна компютърна конфигурация. ..

36.00 лв. 45.00 лв. Без ДДС: 36.00 лв.

Мощна безжична колонка 15W с Bluetooth и Wireless - колонка за телефон

Мощна безжична колонка 15W с Bluetooth и Wireless - колонка за телефон

Безжична блутут колонка с изключително чист звук и силен бас - мощност цени 15W. Преносимата колонка..

28.30 лв. Без ДДС: 28.30 лв.

Мощна блутут уредба 2+1 с дистанционно управление

Мощна блутут уредба 2+1 с дистанционно управление

Колонки с буфер тип аудио система с дистанционно управление и безжична връзка. Системата може да се ..

116.90 лв. Без ДДС: 116.90 лв.

-22% Мощни колонки за компютър с подсветка и атрактивен дизайн

Мощни колонки за компютър с подсветка и атрактивен дизайн

Допълнете стила на компютърната си система с мощните аудио колонки и тяхната атрактивна подсветка. ..

23.30 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 23.30 лв.

Мощни колонки за компютър със субуфер

Мощни колонки за компютър със субуфер

Насладете се чист и силен звук, придружен с плътен бас и слушайте любимите си музика и филми с висок..

56.60 лв. Без ДДС: 56.60 лв.

-6% Мощни светещи колонки за компютър Kisonli

Мощни светещи колонки за компютър Kisonli

Подобрете звуковото качество на техниката си с чифт мощни стерео колонки на марката Kisonli. Те с..

23.30 лв. 25.00 лв. Без ДДС: 23.30 лв.

Преносима блутут колонка Charge 2+ 20W с FM радио, плътен бас и силен звук

Преносима блутут колонка Charge 2+ 20W с FM радио, плътен бас и силен звук

Безжичната колонка е висококачествена реплика на известния модел JBL Charge 2+. Много търсена н..

38.90 лв. Без ДДС: 38.90 лв.

-11% Преносима светеща тонколона с мощен звук, Bluetooth, дигитален дисплей и радио

Преносима светеща тонколона с мощен звук, Bluetooth, дигитален дисплей и радио

Насладете се на любимата си музика и караоке изпълнения с мини преносима уредба със силен и чист зву..

69.90 лв. 78.90 лв. Без ДДС: 69.90 лв.

Преносима тонколона с мощен звук 200W, LED дисплей и два безжични микрофона за караоке

Преносима тонколона с мощен звук 200W, LED дисплей и два безжични микрофона за караоке

Осигурете си силна музика на всякъде със Вас! Превърнете всяко парти и караоке в незабравима истинск..

289.80 лв. Без ДДС: 289.80 лв.

Преходник от женски AUX към двоен мъжки AUX

Преходник от женски AUX към двоен мъжки AUX

Двоен преходник от женски AUX конектор към 2 мъжки AUX конектор. Тази джаджа ще позволи да свържете ..

5.30 лв. Без ДДС: 5.30 лв.

Светещи колони с буфер - Kisonli 2+1 аудио система

Светещи колони с буфер - Kisonli 2+1 аудио система

Озвучителна система на марката Kisonli състояща се от 2 колонки и буфер. Комплектът предлага висо..

78.90 лв. Без ДДС: 78.90 лв.

-25% Светещи колони с буфер, блутут и атрактивен дизайн

Светещи колони с буфер, блутут и атрактивен дизайн

Насладете се на любимата си музика са на чист и силен звук с плътен бас и светлинни ефекти с тази до..

79.90 лв. 106.90 лв. Без ДДС: 79.90 лв.

Стерео колонки за компютър с USB захранване

Стерео колонки за компютър с USB захранване

Комплект колонки с чист стерео звук, USB захранване и 3.5мм аудио конектор. Колонките са подходящ..

19.90 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

Супер мощна мини колонка EWA Hi-Fi с блутут, FM радио и кутийка

Супер мощна мини колонка EWA Hi-Fi с блутут, FM радио и кутийка

Най-малката и най-мощна колонка. Метална безжична Bluetooth колонка с невероятно силен бас и кристал..

36.60 лв. Без ДДС: 36.60 лв.

Показване на 1 до 27 от 27 (1 страници)