Качествен органайзер за задна седалка на кола с 7 джоба от филц Качествен органайзер за задна седалка на кола с 7 джоба от филц Качествен органайзер за задна седалка на кола с 7 джоба от филц Качествен органайзер за задна седалка на кола с 7 джоба от филц Качествен органайзер за задна седалка на кола с 7 джоба от филц

Поддържайте автомобила подреден и пътувайте удобно с органайзер за задна седалка. Перфектно решение, което ще бъде полезно във всяка кола особено ако пътувате с деца.


Органайзерът за седалка в кола ви позволява лесно да организирате най-необходимите неща с бърз достъп до тях, ако е необходимо. Органайзерът за кола от филц се поставя лесно - просто окачете горната му част към облегалката за глава (с помощта на велкро лепенки на презрамките), а долната част закачете за дъното на седалката (използвайки метални кукички на презрамките). Може лесно да се монтира към почти всяка седалка на автомобил - стабилният монтаж гарантира, че органайзерът няма да падне по време на шофиране.


7 ДЖОБА С РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ - органайзерът за задна облегалка може лесно да побере много от най-необходимите неща, като телефон, кърпички, книги, бутилки - това ще бъде особено полезно, когато шофирате с деца, тогава всички най-необходими неща ще бъдат под ръка.


БЪРЗ МОНТАЖ – органайзерът за кола се монтира много бързо на облегалката на седалката. Горната част се закопчава с велкро в долната част на облегалката за глава, докато долната част на органайзера има кукички на лентите. Куките са монтирани към дъното на стола.


ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА – материята е от филц , синтетична материя, приятна на допир и безопасна за децата. Здравите шевове в комбинация със здравия материал осигуряват безопасна и дългогодишна употреба без риск от скъсване.


ЛЕСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ - ако се замърси, можете да го избършете с влажна кърпа, а ако е по-замърсен, просто го извадете и изперете на ниска температура и ще бъде като нов.


ЗАЩИТА НА СЕДАЛКАТА - органайзерът за седалка на кола не само ви позволява да организирате най-необходимите неща и да имате лесен достъп до тях, но също така идеално предпазва облегалката на седалката от замърсяване от мръсни обувки. Това е перфектно решение както за светла, така и за тъмна тапицерия - по-лесно се почиства, отколкото цялото кресло.


ДЖОБНИ РАЗМЕРИ:

  • Част I:

голям джоб (ширина/височина): 38,5 х 13,6 см

2x по-малки джобове (ширина/височина): 13,5 x 9,6 cm


  • Част II:

джоб за тъкани (височина/дълбочина/ширина): 6,5 x 12 x 16,5 cm

2x джобове за бутилки (височина/диаметър): 10 x 6,5 см


  • Част III:

голям джоб (ширина/височина): 38,5 х 18,6 смСпецификаьии:

  • материал: филцови синтетични влакна;
  • черен цвят;
  • общи размери: 54 х 40 см;
  • тегло: 0,157 кг;

Добавете практична чанта от филтц за да поддържате и реда в багажника на автомобила прилежно.

Органайзер за багажник на кола

15.90 лв. 19.90 лв. Без ДДС: 15.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Органайзер за задна седалка на автомобил с 7 джоба


  • КОД: VERK10055
  • Наличност: В наличност
  • 12.90 лв.

Свързани продукти