Дървен конструктор от 150 части тип Дженга Дървен конструктор от 150 части тип Дженга Дървен конструктор от 150 части тип Дженга Дървен конструктор от 150 части тип Дженга Дървен конструктор от 150 части тип Дженга

Дървен конструктор от 150 части тип Дженга

Елиминирайте скуката и конструирайте забавата с невероятните дървени блокчета, с които можете да играете Дженга или да редите Домино.

Дървеният конструктор е чудесна семейна игра, с която Вие и децата ще можете да се забавлявате редейки сгради, последователности и блокове. Чрез нея Вие едновременно ще занимаете децата за няколко часа и ще подобрите сръчността, логиката и въображението им.

Конструкторът е съставен от цели 150 дървени блокчета, които могат да се подреждат едно върху друго и по този начин да образуват различни сгради. В комплекта към блокчетата ще получите и илюстрация на различни идеи за конструиране.

Блокчетата са оцветени по различен начин и с тях може да се измислят различни игри или правила. Дървените парчета са идеални за игра на Дженга или за нареждане на Домино и пускането му последователно.

Всяко блокче е изработено от дърво, в различен цветови клас и е с размери 10см. дължина х 1,5см. дебелина.

В комплекта ще откриете и практична платнена торбичка за прибиране на всички части щом играта приключи. Размерите на кутията са 35х30х4см.

Характеристики:
Материал: Дърво;
Размер на кутията: 35х30х4см.;
150 отделни блокчета;
Различни цветове;
Илюстрации на сгради;
Подходящ комплект за Домино или Дженга;
Развива сръчност и търпение;
Размер на блокче: 10см. дължина х 1,5см. дебелина;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Дървен конструктор от 150 части тип Дженга


  • КОД: ISO00017245
  • Наличност: В наличност
  • 29.90 лв.

Свързани продукти

Етикети: Дървен конструктор от 150 части тип Дженга