Детски строителен комплект Направи си сам Град от 115 части с пъзел и дървени блокове Детски строителен комплект Направи си сам Град от 115 части с пъзел и дървени блокове Детски строителен комплект Направи си сам Град от 115 части с пъзел и дървени блокове Детски строителен комплект Направи си сам Град от 115 части с пъзел и дървени блокове Детски строителен комплект Направи си сам Град от 115 части с пъзел и дървени блокове Детски строителен комплект Направи си сам Град от 115 части с пъзел и дървени блокове Детски строителен комплект Направи си сам Град от 115 части с пъзел и дървени блокове Детски строителен комплект Направи си сам Град от 115 части с пъзел и дървени блокове Детски строителен комплект Направи си сам Град от 115 части с пъзел и дървени блокове Детски строителен комплект Направи си сам Град от 115 части с пъзел и дървени блокове

Детски строителен комплект "Направи си сам Град" от 115 части с пъзел и дървени блокове.

Уникално забавление за всяко дете - строителен комплект "Направи си сам град" съдържа цели 115 части, които детето трябва да подреди в цял град. Тази образователна и увлекателна игра, ще развие въображението, сръчността и логическото мислене на Вашето дете.

Поощрете въображението на детето си като му подарите цял нов свят, в който да твори. В кутията то ще открие блокчета с различни форми, надписи, букви, цифри и пъзел. С тях ще има възможност да създава буквално всичко - сгради, превозни средства и тн. Отделно в комплекта са налични и специални фигурки автомобили, дръвчета, светофари и други.

Градът разполага с всички характерни на за един истински град здраги като пожарна, полиция, болница, училище и други.

Всичко това може да се строи върху цветна подложка тип пъзел с изобразени улици, кръгово кръстовище, паркове, градинки и тн.

Частите на новия град са изключително качествени и ЕКО съобразни. Изработени от дърво, лакирани в пъстри цветове и без остри ръбове.

Множество игри могат да се практикуват като се използва детския строителен комплект - детето може да научи буквите и цифрите от кубчетата, да развие чувство за баланс и пространствено мислене.

И родителите могат да се включат в играта като помагат на своите деца да успеят в строителната и логическа игра.

В комплекта ще откриете и практични пликове за подредба на всички елементи, а когато детето се умори от игра можете да приберете целия град в кутията му с размери 35х25х8см.


Характеристики:

 • Материал: Дърво;
 • Размер опакован: 35х25х8см.;
 • Детайлна изработка;
 • Без остри ръбове;
 • Комплект от цели 115 части;
 • Развива въображението на детето;
 • Кубчета с букви и цифри;
 • Развива пространствено мислене и чувство за баланс;

Покажи повече Покажи по-малко
Terpstra 30/04/2021

Great product and well packaged thank you!!

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Детски строителен комплект Направи си сам Град от 115 части с пъзел и дървени блокове


 • КОД: ISO00011228.SP15
 • Наличност: В наличност
 • 58.90 лв.

  49.90 лв.

Свързани продукти