Дървено цветно домино тип креативен детски конструктор с 407 част Дървено цветно домино тип креативен детски конструктор с 407 част Дървено цветно домино тип креативен детски конструктор с 407 част Дървено цветно домино тип креативен детски конструктор с 407 част Дървено цветно домино тип креативен детски конструктор с 407 част Дървено цветно домино тип креативен детски конструктор с 407 част Дървено цветно домино тип креативен детски конструктор с 407 част Дървено цветно домино тип креативен детски конструктор с 407 част

Изключително креативна игра за подрастващи деца цветно домино с препятствия тип детски строителен конструктор с цели 407 част. Тази занимателна детска игра домино ще усъвършенства логическото и креативно мислене на вашето дете, ще стимулира въображението като заедно с това ще го научи на търпение. Важни качества, които ще допринесат за ранното развитие.

Доминото е образователна игра, която всички ние сме играли като малки деца, но сега я предлагаме в по съвременен и атрактивен вариант с цели 407 части.


Този образователен подарък за дете представлява множество цветни домино плочки с препятствия, за да може да се създаде интересно трасе, през което да преминат всички плочки и когато се наредят, просто бутнете крайната и се насладете на невероятния ефект. Дори мама и тати могат да се включат, а единия от тях да снима за tikTok семейното постижение.


ПОДПОМАГА РАЗВИТИЕТО - блокчетата са предимно с красиви, ярки цветове, които стимулират въображението на най-малките и стимулират тяхната креативност. Играта с тях също е упражнение за ръчни умения и координация око-ръка.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ АТРАКЦИИ – Строителния конструктор с цветни домино плочки включва и много различни, интересни бонуси, които ще издигнат забавлението на по-високо ниво с допълнителни емоции! Комплектът включва, между другото: 3 топки, люлка, вятърна мелница, камбана, висяща топка, стъпала с различна височина, стълби, мостове, пързалки и много други.


ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО – блокчетата са масивно изработени, всяко едно е изработено от дърво и боядисано със специална боя. Освен това няма изпъкнали, остри елементи, които биха могли да навредят на детето.


Характеристики:

 • материал: дърво + нетъкан текстил
 • брой елементи в комплекта: 407 бр
 • размери на чантата: 43 х 29 см
 • тегло: 1.537 кг
 • комплектно тегло: 1,660 кг


Комплект конструктор Домио включва:

 1. 360 блока
 2. 44 допълнителни елемента
 3. 3 цветни топки
 4. 1 чанта с шнур


Дървените кубчета домино са креативен подарък за деца от най-ранна възраст. Комплектът е идеален за цялото семейство - ще осигури много часове забавление заедно! Представеният комплект предлага безопасно забавление, което ще развие способностите на детето.

В HOMELAND.BG ще откриете разнообразие от креативни подаръци за дете, конструктори и дървени играчки за деца на достъпни цени.
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Конструктор цветно домино с препятствия цели 407 части


 • КОД: ISO00022914
 • Наличност: В наличност
 • 29.60 лв.

Свързани продукти