Влагоуловител за ефикасно обезвлажняване на въздух Влагоуловител за ефикасно обезвлажняване на въздух Влагоуловител за ефикасно обезвлажняване на въздух Влагоуловител за ефикасно обезвлажняване на въздух Влагоуловител за ефикасно обезвлажняване на въздух Влагоуловител за ефикасно обезвлажняване на въздух Влагоуловител за ефикасно обезвлажняване на въздух
Влагоуловител за ефикасно обезвлажняване на въздух - Мини обезвлажнител на марката Malatec, за бързо намаляване на влагата у дома и в офиса.

С влагоуловителя ще се отървете от досадната влага в помещението, която прави въздуха тежък и придава неприятна миризма на атмосферата в стаята.

Използвайки уреда за премахване на влага също ще ограничите и развитието на мухъл и плесен по стените и ъглите на стаите.

Мини влагоуловителят е много подходящ за всяка стая от дома или офиса - той може да бъде поставян във всяка стая независимо от нейната големина и квадратура. Разполага с контейнер за събиране на вода с капацитет 800 милилитра. На ден уреда е способен да абсорбира до 330 милилитра вода от въздуха преминаващ през него.

За да не се налага да полагате усилия по изваждане и изхвърляне на течностите, можете да използвате включения в комплекта маркуч за автоматично изцеждане на контейнера.
За максимална безопасност, при наличие на твърде много вода в контейнера, уредът автоматично се изключва, за да се предотврати разливане.

Благодарение на капацитета си, влагоуловителят може да стои включен 2 дни нон стоп. Той е с номинална мощност от 22.5W, не изразходва много електроенергия и се захранва чрез щепсела си в стандартна електрическа мрежа тип 220-240V / 50-60Hz.

Размерите на мини влагоабсорбатора са 22,5 х 16 х 14см.


Характеристики:
Марка: Malatec;
Гаранция: 2 години (24 месеца);
Значително намаля влагата в помещението;
Размер: 22,5 х 16 х 14см.;
Капацитет на контейнер: 800 милилитра;
Максимално абсорбиране на ден: 330 милилитра;
Маркуч за автоматично изтичане на водата;
Мощност: 22,5W;
Захранване: 220-240V / 50-60Hz;
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Влагоуловител за ефикасно обезвлажняване на въздух


  • КОД: ISO00016406
  • Наличност: В наличност
  • 96.00 лв.

Свързани продукти

Етикети: Влагоуловител за ефикасно обезвлажняване на въздух