Иновативен въздухопречиствател с 5 нива на пречистване Иновативен въздухопречиствател с 5 нива на пречистване Иновативен въздухопречиствател с 5 нива на пречистване Иновативен въздухопречиствател с 5 нива на пречистване Иновативен въздухопречиствател с 5 нива на пречистване

Въздухът е един от най-ценните и жизненоважни ресурси, които тялото ни използва постоянно. Неговото качество пряко влияе на нашето здраве и тонус.

Осигурете на белите си дробове пречистен и свеж въздух чрез 5-те степени на филтрация в иновативния въздухопречиствател "HOMA" !

Пречиствателят на въздух е направен с мисъл за всеки, който желае да подобри качеството на въздуха у дома или на работното си място. Циркулиращия през него въздух спомага за превенция и облекчение на редица респираторни заболявания, както и за цялостно освежаване на обстановката в стаята - без усещане за тежест и неприятни миризми.

Пречиствателя за въздух на HOMA е създаден с иновативна технология псигурявяваща пречистен и освежен въздух във Вашия дом!

Тайната на ефиккасната му работа се крие в 5-те нива на пречистване:

 1. Предфилтър;
 2. HEPA филтър;
 3. Филтър с активен въглен;
 4. Ултравиолетова (UV) лампа;
 5. Йонизатор;

Веднъж включен, пречиствателят започва да засмуква застоялия въздух и да го пречиства по следния начин:

Първия филтър, през който въздухът преминава е предфилтър - той спира едрите парчета замърсители като козина, коса, едри прахови частици и други.

Веднага след него се включва и HEPA филтрацията - тя от своя страна спира замърсители и вредители на микро ниво (полени, редица алергени, бактерии и други)

На третото равнище от пречистването, въздуха минава през филтър с активен въглен - той абсорбира неприятните миризми от домакинството, цигарен дим, вредни емисии от превозни средства и други.

Почти на финалната права, въздухът бива обогатен с отрицателни йони - отрицателно заредения въздух има доказан благоприятен ефект върху централната нервна система и цялото състояние на тялото.

В последната фаза, когато въздуха е преминал през всички типове филтрации той минава през UV светлина- нейното лъчение бързо и ефективно унищожава всички остатъци от микроби и бактерии.

С този уред ще постигнете ненадмината чистота и осезаема разлика във въздуха в помещението.

Иновативният пречиствател е много подходящ както за домашна употреба, така и за използване на обществени места - в офиса, в класната стая, детска градина или в специализиран кабинет.

Като допълнителна екстра, към пречиствателя е включен и индикатор за смяна на филтрите (при честа употреба обикновено се налага смяна веднъж на 2 години).

Дишайте свободно чист и свеж въздух - благодарение на иновативния въздухопречиствател с 5 нива на пречистване !

Характеристики:

 • Нощен режим;
 • 3 степени на работа (ниска, средна, висока);
 • Ниво на шума: 32/45/55 dB;
 • Таймер (2 часа, 4 часа и 8 часа);
 • Коефициент на подаване на чист въздух: 95 m³/ч (60CFM);
 • Размер на помещението: до 25 m²
 • Размери на уреда: 242 x 181 x 324mm;
 • Захранване: 220–240V/50-60Hz;
 • Мощност:60W;
 • 5 степени на филтрация;

Покажи повече Покажи по-малко

Иновативен въздухопречиствател с 5 нива на пречистване


 • КОД: REN1003164
 • Наличност: В наличност
 • 269.00 лв.

  199.00 лв.

Свързани продукти