Щипки за връзване на домати, краставици и растения – 108 броя Щипки за връзване на домати, краставици и растения – 108 броя Щипки за връзване на домати, краставици и растения – 108 броя Щипки за връзване на домати, краставици и растения – 108 броя Щипки за връзване на домати, краставици и растения – 108 броя Щипки за връзване на домати, краставици и растения – 108 броя Щипки за връзване на домати, краставици и растения – 108 броя Щипки за връзване на домати, краставици и растения – 108 броя

Защитете растенията от огъване и счупване, придържайки стъблата с градинарски щипки за растения и цветя. Създадени специално да поддържат правилния растеж на вашите култури. Едно чудесно допълнение към вашите градински инструменти с грижа за растенията. Клипсовете са универсални и може да се използват за връзване домати, краставици, цветя и всякакъв тип култури с тънки стебла, които имат нужда от поддържане на стеблото.

Щипките се използват често в градината или у дома за растения, които тепърва израства и са с крехки стебла. Клипсовете ги фиксират сигурно към колче или въже и по този начин ги защитават от нараняване, изкривяване и счупване на стеблото.

Градинарските щипки за поддържане на стебла най-често намират приложение за връзване на домати и краставици, но намират и широко приложение в различен тип оранжерийни или саксийни растения.


Те са под формата на клипси, като от едната страна имат фиксатори или кукички, които могат да се закачат за растението, а от другата страна имат плоска част, която се захваща за канап, въже или колче за да държи растението в правилната позиция.


Клипсите за домати и цветя са създадени с мисъл за градинарите и техните култури.


ГОЛЯМ КОМПЛЕКТ И ДВА РАЗМЕРА – Комплект на изгодна ценаоборудван със 108 броя щипки за растения с два различни размера спрямо нуждите на насажденията.


СИГУРНА ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ КУЛТУРИ - щипки за фиксиране на домати и цветя са много деликатни и практически незабележими. Те едновременно придържат стеблата, като ги защитават от счупване или огъване, което гарантира правилния растеж на насажденията. По никакъв начин не увреждат тъканите и не ограничават растежа им.


ЛЕСНА НА УПОТРЕБА – Тези клипсове за домати, цветя и други култури са лесни за използване и не изискват специални инструменти или умения. Могат да се използват както в домашни градини, оранжерии, така и на закрито, където се отглеждат саксийни растения.


УСТОЙЧИВИ НА АТМОСФЕРНИ УСЛОВИЯ - щипките за растения са устойчиви на атмосферни условия, включително дъжд, влага или слънчева светлина, което ги прави издръжливи и могат да се използват дълго време.


Спецификации:

 • зелен цвят
 • материал: PP
 • други: желязо + цинк
 • размери на по-малката: 3 х 4 х 0,7 см
 • размери на по-голямата: 4,3 х 5,5 х 0,9 см
 • тегло: 546 гр
 • тегло в опаковка: 627гр


Комплекта включва:

 • 54 броя по-малки щипки
 • 54 броя по-големи клипсове

HOMELAND.BG ще откриете разнообразие от полезни аксесоари за градинари и градински инструменти на достъпни цени.

Не пропускайте за защитите насажденията си от насекоми с помощта на капан за насекоми.

Още полезни градински приспособления:
Капан за насекоми тип защита за растения

6.90 лв. 9.30 лв. Без ДДС: 6.90 лв.

Стойка за пълзящи растения

9.30 лв. Без ДДС: 9.30 лв.

Капково поливане за саксия - комплект 2 броя
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Пластмасови щипки за поддържане на домати и цветя – 108 бр


 • КОД: ISO00022586
 • Наличност: 2-3 Дни
 • 19.90 лв.

Свързани продукти