Домашна мини оранжерия тип мини парник за тераса за отглеждане на цветя и разсад Домашна мини оранжерия тип мини парник за тераса за отглеждане на цветя и разсад Домашна мини оранжерия тип мини парник за тераса за отглеждане на цветя и разсад Домашна мини оранжерия тип мини парник за тераса за отглеждане на цветя и разсад Домашна мини оранжерия тип мини парник за тераса за отглеждане на цветя и разсад Домашна мини оранжерия тип мини парник за тераса за отглеждане на цветя и разсад Домашна мини оранжерия тип мини парник за тераса за отглеждане на цветя и разсад Домашна мини оранжерия тип мини парник за тераса за отглеждане на цветя и разсад

Осигурете благоприятна среда и оптимизирани условия на растенията и ги защитете от атмосферни условия с домашна мини оранжерия тип мини парник за тераса за отглеждане на цветя и разсад.

Мини парника за тераса ще ускори растежа и живота на вашите култури, което ще увеличи добивът почти двойно.


Независимо дали начинаещ или опитен градинар, дали отглеждате цветя, разсад или декоративни зеленчуци, мини оранжерията е чудесна придобивка, която ще се грижи и защитава растенията, когато вас ви няма.

Ако сте се чудили дали може да отглеждате зеленчуци в апартамента – това вече е възможно с мини парника за чери домати на терасата.


Мини оранжерията е създадена с мисъл за домашните градинари!


СТАБИЛНОСТ И ЗДРАВИНА

Притежава стабилна конструкция със сглобка от стоманени пръти върху които е поставено водоустойчив непрозрачен найлон. По този начин се създават отпимизирани условия за насажденията.


ЛЕСЕН МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ

Монтажът е много прост и интуитивен. Всичко, което трябва да направите, е правилно да свържете елементите и да поставите фолиото върху конструкцията.


ЗАЩИТА НА СЕМЕНА И РАСТЕНИЯ

Мини парника за тераса може да се използва за защита на семена, зеленчуци, плодове и цветя от вятър и замръзване. Плътно прикрепеното към конструкцията фолио запазва топлината и намалява атмосферните влияния. Положителната температура на земята и въздуха ще накара растенията под парника да започнат да растат по-рано, което от своя страна ще увеличи почти двойно добивът и жизненият цикъл.


ЗАЕМА МАЛКО МЯСТО СЛЕД ДЕМОНТАЖ

Когато настъпи зимния сезон, благодарение компактните размери можем да приберете оранжерията практично без да ви заема излишно място. В сгънато състояние оранжерията заема много малко място, което позволява лесно транспортиране и съхранение (опаковка 19х56х10,5см).


Характеристики:

 • материал: метал / фолио
 • цвят: зелен / прозрачен
 • диаметър на тръбата: 16 мм
 • размери: 150 х 103 х 52 см
 • размери на опаковката: 19 х 56 х 10,5 см
 • тегло: 2,5 кг
 • тегло в опаковка 2.631 кг
 • произход: Полша;

Оборудвайте се с практични аксесоари за градина на достъпни цени от HOMELAND.BG


Осигурете постоянно и равномерно напояване на насажденията с капково напояване за саксия.
Капково поливане за саксия - комплект 2 броя
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Мини парник за цветя тип домашна оранжерия за чери домати на терасата


 • КОД: ISO00023358
 • Наличност: В наличност
 • 76.00 лв.

  49.90 лв.

Свързани продукти