Мрежа за засаждане и отглеждане на краставици 10х2м Мрежа за засаждане и отглеждане на краставици 10х2м Мрежа за засаждане и отглеждане на краставици 10х2м Мрежа за засаждане и отглеждане на краставици 10х2м Мрежа за засаждане и отглеждане на краставици 10х2м Мрежа за засаждане и отглеждане на краставици 10х2м Мрежа за засаждане и отглеждане на краставици 10х2м

Увеличете реколтата с мрежа за краставици , зеленчуци и пълзащи насаждения. Всеки опитен градинар знае, че най-ефикасния метод за отглеждане на краставици е на мрежа. Добивът е многократно по висок. Растението плъзва по нея и се развива оптимизирано, раждайки много повече плодове. Скромна инвестиция, която се избива още с първото бране.


Мрежата за поддържане на пълзащи растения е основен градински аксесоар за всеки градинар и любител на вкусния градински зеленчук. Всеки, който иска да подпомогне растежа на своите насаждения по естетичен и ефективен начин трябва да я използва. Тя помага на увивни култури като домати, краставици, боб, домати, грах, корнишони, лозя и други да растат вертикално, което позволява по-добра циркулация на въздуха, намалява риска от болести и улеснява прибирането на реколтата. Благодарение на мрежата можете ефективно да използвате пространството в градината, позволявайки на насажденията да растат нагоре, а не само настрани.

Може да се монтира върху опори като колове, стълбове, рамки или перголи.


Създадена с мисъл за градинарите с няколко основни предимства:

 • УЛЕСНЯВА БРАНЕТО И УВЕЛИЧАВА РЕКОЛТАТА – всеки, който засажда и отглежда растения иска тяхното развитие и плододаване да бъдат максимално оптимизирани и ускорени. Мрежата за поддържане на растения ще осигури едновременно стабилност и по-богат добив. Лозите и зеленчуци, като зелен фасул, грах , корнишони и краставици се увиват около нея обхващайки многократно по-голяма площ, което рефлектира върху многократно по-богато раждане на плодове. Тяхното правилно управление е от решаващо значение за развитието на плодовете и благодарение на мрежата за растенията, прибирането на реколтата ще бъде много по-приятно и по-лесно.
 • ПОДСИЛЕНА - благодарение на подсилени сплави в местата на пресичане и висококачествен PP материал (полипропилен), този продукт гарантира издръжливост и здравина при всякакви условия. Подсилената структура осигурява допълнителна стабилност и издръжливост, което прави я устойчива на разтягане и механични повреди.
 • ЛЕСНА ИНСТАЛИРАНЕ - опората за насажденията е лесна за инсталиране и може да бъде нарязана на всякакъв размер. Освен това е изключително лек и лесен за сглобяване, големите очи осигуряват лесен достъп до растенията при поливане, подрязване и прибиране на реколтата. Мрежата за растения може да бъде прикрепена към двата стълба както хоризонтално, така и вертикално.


РАЗМЕРИ - предлага се в два размера:

 • М -2 х 10 метра;
 • L – 2 х 20 метра;

Предназначена за поддържане на увивни растения, като грах, фасул, хмел, грозде, корнишони, домати, краставици или различни видове увивни цветя през целия период на техния растеж и развитие. Зеленият цвят идеално се слива с цвета на културите и остава практически невидим.


Спецификации:

 • цвят: зелен;
 • материал: PP;
 • Размери на мрежата: 14 х 18 см;
 • Общи размер на мрежата: 10 или 20 м (изберете от падащото меню);
 • тегло: 0,173 кг;
 • тегло в опаковка: 0,186 кг;


Съвет за начин на монтиране.

Коловете трябва да са здраво забити в земята, за да издържат тежестта на растенията. Уверете се, че мрежата е стегната и сигурна, така че растенията да имат стабилна опора. Когато културите започнат да растат, издънките им трябва да бъдат внимателно насочени към мрежата. Те могат да бъдат внимателно завързани към нея с помощта на мека връв или специални градински скоби, за да им помогнат да се катерят. Опънът на мрежата трябва да се проверява редовно, особено когато културите растат. Ако започне да се разхлабва, затегнете я и я прикрепете отново. Инвестирайте в нея и се насладете на красива, подредена градина, пълна със здрави, буйни растения.

Защитете насажденията от вредители с:
Мрежа против птици 4х6м

9.90 лв. 19.90 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

Капан за насекоми тип защита за растения

6.90 лв. 9.30 лв. Без ДДС: 6.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Мрежа за пълзящи растения и краставици - два размера


 • КОД: ISO00023978
 • Наличност: В наличност
 • 15.30 лв.

  9.90 лв.


Налични опции

Свързани продукти