Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак Съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак

Съхранявайте леда дълготрайно без да се разтопява с помощта на съд за лед с двойни стени тип термо ледарка с капак. Забравете за горещините, в които постоянно не ви стига лед и ледогенератора не смогва на производителност. Това създава неудобство и неприятно усещане в гостите Ви.


С тази термо ледарка с капак ще спестите време, усилия и пари от разходи за лед и ток. Освен това клиентите ви ще бъдат винаги доволни от прохладни напитки и винаги зареден лед на масата.


Специално създадена с мисъл за ползвателя!


Термо ледарката представлява висококачествена стоманена кофичка с двойни термо стени, за съхранение на лед и изстудяване на бутилки с вино, бира или шампанско.

Притежава и капак. Щом я затворите може да сте сигурни, че леда няма да се разтопи в продължение на часове.


Съда за съхранение на лед с двойни стени е много практичен за ресторанти и заведения, които не могат да смогват на генериране на лед за своите клиенти. Това създава неудобство и неприятно усещане в гостите Ви.
DOUBLE WALL KEEP COOL - комплектът е изработен от здрава неръждаема стомана. Капакът и ледарката са двустенни, за да запазят леда замразен за по-дълго време.


ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ 1.3L - кофата е идеална за сервиране на кубчета лед за напитки на гостите, но можете да го използвате и за охлаждане на бутилки или кутии. Капацитетът от 1,3 л побира класическа бутилка алкохол.


ДРЪЖКА ЗА НОСЕНЕ - отстрани на ледрката е монтирана дръжка, която улеснява и улеснява преместването на кофата със съдържанието от едно място на друго. Дръжката е с ергономична форма и удобна за хващане.


ВКЛЮЧЕНИ КАПАК, ЦЕДКА, ЛЪЖИЦА И ЩИПКИ - капакът е изключително функционален, има джоб, който ви позволява да съхранявате щипката. Важно допълнение в комплекта е цедка, която задържа леда над слоя вода, образуван в резултат на бавното му топене. Комплектът включва още бар лъжица и щипка за лед.Спецификации:

 • материал: неръждаема стомана
 • капацитет: 1,3 литра
 • размери: 20 х 14,5 см
 • тегло: 746гр
 • тегло в опаковка: 848грКомплекта включва:

 1. термо ледарка;
 2. капак;
 3. сито;
 4. бар лъжица;
 5. щипка;
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Термо ледарка с капак, двойни стени, шипка и лъжица


 • КОД: ISO00021159
 • Наличност: В наличност
 • 49.90 лв.

  39.90 лв.

Свързани продукти