Бармански комплект 6в1 с метален шейкър и аксесоари Бармански комплект 6в1 с метален шейкър и аксесоари Бармански комплект 6в1 с метален шейкър и аксесоари Бармански комплект 6в1 с метален шейкър и аксесоари Бармански комплект 6в1 с метален шейкър и аксесоари Бармански комплект 6в1 с метален шейкър и аксесоари Бармански комплект 6в1 с метален шейкър и аксесоари Бармански комплект 6в1 с метален шейкър и аксесоари

Ако търсите подарък за барман, то този бармански комплект 6в1 е чудесно решение. Пригответе освежаващи напитки с този Сет от висококачествен метален шейкърн и аксесоари.


ВСИЧКО ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ – комплектът съдържа цели 6 елемента за приготвяне на напитки не само на парти. Комплекта за бармани съдържа:

метален шейкър, мерителна чаша, бар лъжица, тампон и 2бр дозатори.


ИЗРАБОТЕН ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - всички елементи на барманския

комплекта са изработени от неръждаема стомана. Това го прави издръжлив и устойчив на корозия. Лесно се поддържа чист и може да се мие както в съдомиялна машина, така и на ръка.


ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ – Шейкърът има капацитет от 700 ml, така че можете лесно да приготвите до 2 - 4 напитки наведнъж. Допълнителен елемент на шейкъра е вградената цедка, благодарение на която можете да прецеждате коктейл или да пиете от останалите съставки.


НАЙ-ВАЖНИЯТ „ГОСТ” НА СЪБИТИЕТО – добре приготвените напитки са основният елемент на успешното събитие. А благодарение на този бармански комплект ще приготвите най-популярните и ще ги поднесете по феноменален начин.


Този сет е идеална идея за подарък за барман. Независимо дали е начинаещ или професионалист, той ще бъде подобаващо оценен.


Характеристики:

 • сребърен цвят
 • материал: неръждаема стомана
 • размери: 25 х 9 см
 • тегло: 421гр
 • тегло в опаковка: 494гр


Комплекта включва:

 1. 1x метален шейкър 700 мл
 2. 1x бар мярка (Jigger) 15/30 мл
 3. 1x бар лъжица
 4. 1x Muddler
 5. 2x барманска наливачка

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Подарък комплект за барман 6в1


 • КОД: ISO00021508
 • Наличност: В наличност
 • 47.60 лв.

Свързани продукти