Спрей с компресиран въздух за почистване на компютри

Поддържайте компютъра си чист и в изправност със спрей с компресиран въздух за детайлно почистване на лаптопи, платки и други електронни компоненти.

Използването му ще ви спести време и пари от посещение на скъпи техници и ще удължи живота на устройствата ви.


Редовното почистване на компютъра е от ключово значение за неговата правилна и бързо работа. Използването на компресиран въздух ви дава възможност бързо, лесно и ефикасно да почистите труднодостъпни места по вашата техника, понякога дори без да се налага да разглобявате и отваряте.


Всеки от нас ежедневно прекарва време пред компютъра и сигурно се досещате как изглеждат фугите на клавиатурата около бутоните… Познайте, какво е вътре. Тази мръсотия попада и във вашето устройство, което изисква поне два пъти годишно профилактика и почистване, което вече може да извършите сами без да посещавате специалист благодарение на спрей за почистване с компресиран въздух.


Само с няколко натискания за секунди е готово. Въздуха във флакона е под високо налягане. Преминавайки през тънък адаптер наподобяващ сламка се изпуска концентрирано и насочено точно в зоната на работа. Това осигурява бързо и лесно почистване на детайли.

Вместимост: 400мл


Разгледайте разнообразив от аксесоари за вашия компютър на достъпни цени в HOMELAND.BG

Поддържайте монитора си идеално чист с:
Комплект за почистване на монитор
USB прахосмукачка за клавиатури и платки
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Спрей с компресиран въздух за почистване на компютри


  • КОД: VAM7543532
  • Наличност: В наличност
  • 12.90 лв.

Свързани продукти