Очила за компютър против синя светлина Очила за компютър против синя светлина Очила за компютър против синя светлина Очила за компютър против синя светлина Очила за компютър против синя светлина Очила за компютър против синя светлина Очила за компютър против синя светлина Очила за компютър против синя светлина

Предпазете очите от умора и бъдещи увреждания, премахнете неприятното главоболие и недоспиване! Често ли Ви се случва да чувствате очите си изморени или да не можете да заспите? Това е следствие на прекалено дълго стоене пред екрана на компютъра, телефона, телевизора и други подобни устройства. Всеки от нас прекарва огромна част от ежедневието си пред, компютър, таблет, смартфон ителевизор.

Всички тези устройства притежават екрани, излъчващи синя светлина, която не видима на пръв поглед за нас, но оказва неблагоприятен ефект върху очите ни, когато се гледа продължително.

Това води след себе си до умора, главоболие, лошо качество на съня и дори по-сериозни проблеми като увреждане на фоторецепторите в окото и на ретината като цяло.

Чудите се какво е синя светлина? Синята светлина се излъчва от всички източници на светлина, независимо дали е естествена (слънчева светлина) или изкуствена (луминесцентни крушки, LED крушки, светодиоди на смартфони / таблети / компютърни екрани / телевизия). Средностатистическия българин прекарват средно повече от 7 часа пред екран (компютър, смартфони, телевизор ...). Различни изследвания показват, че синята светлина за максимална дължина на вълната от 460 nm нарушава цикъла на сън (липса на сън ...) при хората. Всъщност синята светлина, излъчвана от светодиодите (компютърни екрани, телевизори, таблети), активира много по-важни невизуални фоточувствителни рецептори на ретината, отколкото бялата светлина на флуоресцентната лампа. Това води след себе си до краткосрочни и задълбочени дългосрочни проблеми с очите.

Очилата за защита от синя светлина осигуряват несравни визуален комфорт! С тяхна помощ ще защитите очите си от директно излагане на синя светлина докато гледате любимите си филми и предавания, четете или играете на таблетите и мобилните си телефони.

На работа, както и у дома, тези очила ще намалят риска от проблеми с оита и признаците на умора, причинени от гледането на екран. Този чифт очила е подходящ както за мъже, така и за жени.

Изработени с елегантна и стилна визия. Притежават здрави рамки и специални стъкла БЕЗ диоптър с BluBlokcer филтър. Благодарение на изключителната си технология за филтриране на синя светлина, тези очила осигуряват предпазване на всички хора без изключение с оптимално ниво на защита пред всички видове екрани.

Очилата са подходящи за ежедневна продължителна употреба БЕЗ риск за очите!

Предимства:

 1. Стъкла със защита от Синята светлина;
 2. Стъкла със 100% UV защита;
 3. Защита от компютърно облъчване;
 4. Лека, удобна и здрава рамка;
 5. Стилен дизайн;
 6. до 90% по-малко умора в очите;
 7. Подобряват съня;
 8. Очилата протежава сертификат за съответствие CE;

В комплекта получавате ПОДАРЪК твърд калъф за съхранение!

Покажи повече Покажи по-малко

Очила за компютър против синя светлина


 • КОД: AntiBlueLightGlasses
 • Наличност: В наличност
 • 36.60 лв.

  19.90 лв.

Свързани продукти