3D Увеличителен екран за телефон на две нива 3D Увеличителен екран за телефон на две нива 3D Увеличителен екран за телефон на две нива 3D Увеличителен екран за телефон на две нива 3D Увеличителен екран за телефон на две нива 3D Увеличителен екран за телефон на две нива 3D Увеличителен екран за телефон на две нива 3D Увеличителен екран за телефон на две нива 3D Увеличителен екран за телефон на две нива

Сгъваем увеличителен екран за телефон с триизмерен ефект и повдигаща платформа.


Перфектен както за деца, така и за родители. С навлизане на онлайн обученията работата с таблет и смартфон става неизбежна част от ежедневието ни.

Гледането на смартфон от близко обаче носи своите негативни последици. Главоболие, проблеми с очите и проблеми със заспиването. Установено е, че препоръчителната дистанция за наблюдение на екрана е поне 50 см, а когато използваме смартфон това правило рядко се спазва, защото екрана на телефона е сравнително малък и го приближаваме до погледа си.

Макар и да не го осъзнаваме това е проблем. Предприемете действия сега! Не отлагайте!

С увеличителния 3D екран този проблеми ще отпадне.

С негова помощ ще гледате екрана на телефона си с 4 пъти по-голям размер и на здравословна дистанция от поне 50 см. Увеличителния екран е изработен със специална увеличителна лупа, която по естествен начин уголемява картината на Вашия телефон.

Така вече не се налага да гледате от близка дистанция и очите ви ще бъдат по - защитени от преди. Освен това насладата от по-големия екран винаги е налице.

Увеличителния екран ви пести и пари! Вместо да купувате таблет за пне 200 лв и да се охарчите допълнително в и без друго трудни времена, просто вземете увеличителен екран за телефон за 20 лв. Със сспестеното може да осигурите наистина необходимите неща за вашия ученик.


Независимо дали използвате телефона за преглеждане на учебни материали, презентации или за гледане на интересни видеа и филми – този екран е перфектното решение.

Този увеличителен екран за телефон и от последно поколение. Създаден с мисъл за ползвателя! Освен, ще осигурява по-голяма картина и по - здравословно използване на телефона, поставката е изработен със сгъваем компактен дизайн.

Екрана се разгъва, повдигайки се, за да бъде на нивото на погледа. Също така се сгъва много лесно и компактно във формата на таблет, което го прави лесно преносим в детска раница, чанта или багаж.

Може да го вземете със себе си навсякъде. Той е практичен и полезен. Верен приятел винаги под ръка.

Щом поставите телефона в него, все едно използвате таблет. Може да комбинирате с безжична клавиатура и изведнъж вашия телефон се превръща в компактен преносим компютър.

Не се бавете, а си осигурете този практичен и полезен аксесоар, от който ще се възползват малки и големи. Дори съществува риск, едновременно родител и дете да искат да го използват.

За целта се възползвайте от промо офертата вземи 2 броя с допълнителна отстъпка.

Характеристики:

  • Материал: Пластмаса;
  • Размери на екрана: 23 х 13 см;
  • Диагонал: 10 инча/26см;
  • Размери в сгънато състояние: 25 х 17 х 1,3 см;
  • Цветове: Черен или Червен (избпращаме според наличните);
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

3D Увеличителен екран за телефон на две нива


  • КОД: VERK24033
  • Наличност: В наличност
  • 29.90 лв.

    19.90 лв.

Свързани продукти