Маса за поставяне на лаптоп, телефон, таблет и храна Маса за поставяне на лаптоп, телефон, таблет и храна Маса за поставяне на лаптоп, телефон, таблет и храна Маса за поставяне на лаптоп, телефон, таблет и храна Маса за поставяне на лаптоп, телефон, таблет и храна

Удобна маса за лаптоп. Може да я използвате докато стоите на дивана удобно у вас или в леглото. Често ли ви се случва лаптопа да стои в скута ви и да загрява, а заедно с това и краката ви да се изпотяват. Неприятно чувство в сравнение с удобната позиция, която иначе сте заели.

Има лесно решение. Трябва ви такава удобна маса, която да застава над краката ви. Така на нея може да поставите своя лаптоп, телефон, таблет или дори да хапвате на нея.

Масичката, която ние ви предлагаме е много лека и удобна. Разполага с отделение в което може да поставите изправено таблет, телефон или учебник и четиво. Също така притежава отделение за бутилка и още едin допълнителен джоб за аксесоари като телефон, зарядно или страхотни безжични слушалки каквито са тези.


Безжични Bluetooth 5.0 слушалки с чист и силен звук

 Наслади се на любимата си музика с чист и силен звук с плътен бас. Не пропускай шанса ..

19.90 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

Тази страхотна масичка е удобна за всякакви дейности - хапване пред телевизора, рисуване, четене, поставяне на лаптоп, таблет и други.

Размера на цялата масичка: 59,5 х 30,3 см;

Височина - 21,1 см.

Размер на таблата: 35 х 27 см.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Маса за поставяне на лаптоп, телефон, таблет и храна


  • КОД: G37920
  • Наличност: В наличност
  • 19.30 лв.


Налични опции

Свързани продукти