Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решениеЗабравете за досадните птици и котки, които кацат по перваза и се изхождат и цапат стъкла, тераса и дограма. Това понякога се превръща в истинска напаст! Осигурете си най-ефикасната и хуманна защита с шипове против птици и котки. Те не нараняват животните, но просто не им позволяват да стъпят или кацнат. Прогонете натрапниците хитро, практично и безвредно както за вас, така и за животинките.


Ако се чудите "Как да прогоним гълъбите от балкона и терасата?" Вече има бързо, лесно, ефективно, и евтино решение!

Шиповете против птици и котки са най-доброто средство за борба с досадната напаст!


УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Поставете шиповете там където кацат и се изхождат птици и котки, и гарантирано никога повече няма да стъпят. Предвидени да се поставят на перваз, на тераса, на покриви или огради където най-често кацат птиците или стъпват котките.

Веднъж поставени бодлите действат като защитна бариера и препятствие, което не може да бъде преодоляно, което ги превръща в супер ефективно средство за борба с вредителите.

Пластмасовите шипове против птици/гълаби са ефикасни в борбата срещу: гълъби, чайки и гларуси, лястовици, гарги , врабци и дори котки.


КАК РАБОТИ ТАЗИ ЗАЩИТА ПРОТИВ ПТИЦИ И КОТКИ?

Пластмасовите бодли са едни от най-ефективните методи, с които без проблем и усилия ще се отървете от нежеланото нашествие.

Те създават механична бариера, която не позволява на пернатите да кацат за почивка и храна на повърхността, на която са монтирани.


ИЗГОДНА ИНВЕСТИЦИЯ

Шиповете са отлична инвестиция за защита на широки площи като покриви, навеси и козирки, рекламни табели и билборди, подходящи са за первази на прозорци, тераси, балкони, климатици и други уреди, както и за беседки, чешми и различни обекти на открито, които често се използват от птиците за кацане и гнездене. Те ще ви осигурят спокойствие и чистота, защитавайки фасадата, терасата и дома.


Този тип средство за борба с подобен тип вредители е една от най-ефикасните срещу гълъби и чайки в големите градове, където те са привикнали към шумове и не се страхуват от плашила и др. средства за прогонване. Прогонват успешно всякакви видове малки и големи по размер пернати – включително врабчета, гларуси, свраки, гарвани и т.н.


Експлоатационният период на бодлите срещу пернати е дълъг и те са отлично решение както за административни сгради в централните части на градовете, покриви на кооперации, прозорци на апартаменти, така и за частни къщи в покрайнините.

Методът е с моментален ефект и действието се наблюдава веднага след монтажа.


МОНТАЖ

Подходящо място за поставяне са ръбовете на покривни пространства около улуците, огради, первази и подони места. Фиксират се бързо и лесно с винт, лепило или свински опащки.


Характеристики:

  • Шипове за борба с гълаби, гарги, гларуси, котки;
  • Размери на бройка: 49 x 4,5 x 1,7 см (Д x Ш x В)
  • Материал: Полипролиен;
  • Цвят: Кафяв;


Не пропускайте възможноста да се възползвате от нашата ПРОМО ОФЕРТА . Вземете пакет от 5 броя шипове за птици и котки на по-ниска цена 4+1 ПОДАРЪК и спестете 4.90лв

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Пластмасови шипове против птици, гълъби, гларуси и котки - хуманно и ефикасно решение


  • КОД: V41369.GARDEN
  • Наличност: В наличност
  • 4.90 лв.

Свързани продукти