Керамична електрическа кана за затопляне на вода
Отървете се от неприятната миризма на пластмаса и използвайте по-чиста и по-полезна гореща вода с керамичната нагревателна кана на марка Rohnson.

Изработена изцяло от керамика, каната Rohnson ще осигури кипяща вода за кратко време без остатъчен вкус и мирис на пластмаса.

Скритите нагреватели гарантират за безопасността и качеството на водата - те нямат пряк досег с течностите, вместо това се нагрява дъното на каната и така водата започва да се стопля.

За максимално безгрижие при кипване на водата, каната е екипирана с индикатор за работа, автоматично изключване и защита против прегаряне. Номиналната мощност на каната е 1200W и е с обем 1,5 литра.

Каната е подходяща за бързо и лесно кипване на вода за чай, кафе и други подобни напитки. Притежава удобен улей за наливане, както и капаче за поставяне на водата.

При нужда от почистване ,каната може да се отдели от захранващия я компонент и да се изплакне под течаща вода. Препоръчва се след измиване, каната да бъде оставена да изсъхне напълно преди повторна употреба.


Характеристики:
Марка: Rohnson;
Гаранция: 2 години (24 месеца);
Вместимост: 1,5 литра;
Материал: Керамика;
Скрит нагревателен елемент;
Мощност: 1200W;
Захранване: 220-240V / 50-60Hz;
Красив дизайн;
Удобен улей за наливане;
Автоматично изключване;
Защита против прегряване;
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Керамична електрическа кана за затопляне на вода


  • КОД: R7808
  • Наличност: В наличност
  • 78.90 лв.

Свързани продукти

Етикети: Керамична електрическа кана за затопляне на вода