Електрическо джезве за кафе и топла вода Електрическо джезве за кафе и топла вода Електрическо джезве за кафе и топла вода Електрическо джезве за кафе и топла вода Електрическо джезве за кафе и топла вода Електрическо джезве за кафе и топла вода Електрическо джезве за кафе и топла вода

Сварете силно и ароматно сутрешно кафе или подгрейте вода за следобеден чай с практичното електрическо джезве на марка Muhler.

Уредът е проектиран да бъде мултифункционален и да спестява време и усилия при направата на кафе и чай. Разполага със собствен нагревател, който се включва в стандартна електрическа мрежа и не се нуждае от котлон, за да загрява течностите.

Джезвето се отличава от електрическите кани (проектирани също със собствен нагревател) с функцията за директно сваряване на кафе, чай и дори мляко в себе си - благодарение на изработката си от неръждаема стомана.

Нагревателните елементи са разположени под дъното на джезвето и са изолирани от всички течности, които можете да поставите в джезвето.

Капацитетът на джезвето е 350 милилитра и то разполага с удобна откачаща се дръжка, както и с въртяща се на 360 градуса основа.

Размерите на джезвето (поставено върху нагревателя си) са 9см. диаметър х 16см. височина.


Характеристики:
Марка: Muhler;
Гаранция: 24 месеца (2 години);
Материал: Неръждаема стомана;
Размер: 9см. диаметър х 16см. височина;
Вместимост: 350 милилитра;
Въртяща се основа: 360 градуса;
Мощност: 600W;
Захранване: 220-240V / 50-60Hz
Директно сваряване;
Подходящо за варене на кафе, чай, мляко и вода;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Електрическо джезве за кафе и топла вода


  • КОД: REN1006219
  • Наличност: В наличност
  • 39.90 лв.

    37.60 лв.

Свързани продукти

Етикети: Електрическо джезве за кафе и топла вода