Детски принтер за телефон с ПОДАРЪК 11 ролки хартия Детски принтер за телефон с ПОДАРЪК 11 ролки хартия Детски принтер за телефон с ПОДАРЪК 11 ролки хартия Детски принтер за телефон с ПОДАРЪК 11 ролки хартия Детски принтер за телефон с ПОДАРЪК 11 ролки хартия Детски принтер за телефон с ПОДАРЪК 11 ролки хартия Детски принтер за телефон с ПОДАРЪК 11 ролки хартия Детски принтер за телефон с ПОДАРЪК 11 ролки хартия Детски принтер за телефон с ПОДАРЪК 11 ролки хартия

Инструкции Детски принтер за телефон с ПОДАРЪК 11 ролки хартия
Симпатичен мини принтер за телефон, който бързо и лесно моментално разпечатва всеки документ, снимка и картина от вашия телефон посредством блутут безжична връзка. Подходящ както за деца, така и за възрастни.
Мини принтера разпечатва с термична технология БЕЗ нужда от мастило! Единственото нужно са ролки хартия за мини принтер, а в комплекта получавате цели 11 броя като ПОДАРЪК.

Чудесна идея за игра на деца е да преснемат различни картинки и след това да ги оцветяват.

БЪРЗА СКОРОСТ НА ПЕЧАТ - Термичните принтери са известни с бърз печат, който е особено полезен на места, където е необходимо мигновено генериране на снимки, етикети, забавни емотикони и др. Директните термопринтери предлагат изключителни скорости на печат.

МАЛЪК РАЗМЕР + КОТЕШКИ ДИЗАЙН - мини принтерът е с компактни размери, което го прави лесен за пренасяне, използване и съхранение. Лесно се побира в чанта, раница или дори джоб. Дизайнът на котката ще се хареса на деца и тийнейджъри.

ЛЕСНОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ - устройството е лесно за използване и не изисква сложен софтуер за печат. Просто изтеглете приложението Fun Print или сканирайте QR кода, включен в инструкциите. След като изтеглите приложението, просто включете принтера и се свържете чрез Bluetooth с вашия телефон или таблет. Приложението е достъпно на много езици.

ПОДАРЪК 11 РОЛКИ ЗА ПЕЧАТ – комплектът включва и 11 ролки хартия принтер. Ще ви издържи дълго време.

Спецификации:
• цвят: бял, син
• материал: пластмаса
• зареждане: USB-USB Type-C
• термичен: да
• размери: 11 х 7,8 х 3,7 см
• тегло: 350гр
• тегло в опаковка: 477гр


Този мини принтер е чудесна идея за подарък за дете, но успешно и полезно може да се използва и то възрастни. Вземете го сега на изгодна цена с ПОДАРЪК 11 ролки.

Често купувани заедно:
Хартия за мини принтер комплект 5 броя х 12 метра
Детски глобус за оцветяване с карта на света
Магически таблет за неоново рисуване

17.90 лв. 23.90 лв. Без ДДС: 17.90 лв.

Магическа лампа за детска стая
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Джобен мини принтер а телефон с ПОДАРЪК 11 ролки хартия


  • КОД: ISO00022272
  • Наличност: В наличност
  • 76.00 лв.

    59.90 лв.

Свързани продукти