Висококачествен светещ глобус с метална рамка и дървена платформа Висококачествен светещ глобус с метална рамка и дървена платформа Висококачествен светещ глобус с метална рамка и дървена платформа Висококачествен светещ глобус с метална рамка и дървена платформа Висококачествен светещ глобус с метална рамка и дървена платформа Висококачествен светещ глобус с метална рамка и дървена платформа Висококачествен светещ глобус с метална рамка и дървена платформа Висококачествен светещ глобус с метална рамка и дървена платформа Висококачествен светещ глобус с метална рамка и дървена платформа

Инструкции Висококачествен светещ глобус с метална рамка и дървена платформаУникален детски глобус светещ в тъмното тип нощна лампа. Едновременно магически, но и образователен подарък. Създава магическа атмосфера в детската стая.
Притежава висококачествена изработка с чувство към детайла. Земното кълбо е изработено от закален материал с гланцирана повърхност. Върху него красиво и четливо с ярки цветове са изобразени, държави, континенти и океани под формата на политическа карта на света. Четливо са изписани имената на всички обекти и държави, паралели, меридиани, екватор - дори посоките на океанските течения са изобразени.
С него детето ще научи какво представлява планетата Земя и ще изучава, континенти, държави и цялостната география.

Този светещ глобуса се формира от Земното кълбо, което се държи на стабилна метална стойка с разграфени градуси, която е здраво захваната за масивна дървена платформа.
Цялостната визия на глобуса му придава луксозен вид и чувство за естетичност.
Светлината, която излъчва е мека и приятна, придава неповторима атмосфера в детската стая.
Благодарение на дълъг 1 метър USB кабел, може да бъде включен в лаптоп, USB адаптер за контакт или преносима батерия.
Всички тези качества

Характеристики:
  • Детски светещ глобус тип нощна лампа;
  • Тип светлина: LED;
  • Материал: ABS, дърво и метал;
  • Диаметър на кълбото: 20 см;
  • Височина на глобуса: 28 см;
Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Нощна лампа глобус светещ в тъмното


  • КОД: LEDGLOBE
  • Наличност: В наличност
  • 57.60 лв.

Свързани продукти