Настолна игра футбол на маса за двама Настолна игра футбол на маса за двама Настолна игра футбол на маса за двама Настолна игра футбол на маса за двама Настолна игра футбол на маса за двама Настолна игра футбол на маса за двама Настолна игра футбол на маса за двама Настолна игра футбол на маса за двама
Забавна настолна игра футбол за двама, с която децата, а дори и родителите може да се забавляват у дома.
Целта и правилата на тази футболна игра са ясни. Който вкара повече голове печени! Футбол на маса развива координацията, фокуса, прецизността и сръчността на ръцете на детето, докато се забавлява.

Как се играе настолна игра футбол на маса?
Интересното при нея, е че реално липсват футболисти. Топките се изстрелват от едната към другата врата. Всеки играч застава зад своята врата и с два джойстика, движи вратите на футболната врата. Те са едновременно врати, но и средство за изритване на топката към противниковата врата.
Настолна игра на футбол се играе с поне 2/3 топки в игрище, за да може докато противника изстрелва топка към вас вие да му вкарат гол. Така се получава една доста динамична и забавно настолна игра с футбол за двама, но не е проблем да сформирате семеен футболен турнир.
Просто поставете игрището на стол или маса и сте готови за забавление.

Материал/: PVC;
Размери: 27 х 34 см;
Комплектът включва: игрище , 4 джойстика и 3 топки.

Тази футболна маса е идеалното допълнение към събирания, рождени дни или срещи с приятели. Организирайте турнири и разнообразете всяко парти!

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Настолна игра на футбол за двама


  • КОД: S96901
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 39.90 лв.

    29.90 лв.

Свързани продукти