Комплект за уиски 6в1 с чаши, камъни и гарафа за уиски Комплект за уиски 6в1 с чаши, камъни и гарафа за уиски Комплект за уиски 6в1 с чаши, камъни и гарафа за уиски Комплект за уиски 6в1 с чаши, камъни и гарафа за уиски Комплект за уиски 6в1 с чаши, камъни и гарафа за уиски Комплект за уиски 6в1 с чаши, камъни и гарафа за уиски Комплект за уиски 6в1 с чаши, камъни и гарафа за уиски Комплект за уиски 6в1 с чаши, камъни и гарафа за уиски

Луксозен комплект ценители включващ гарафа за уиски на стойка, изискани чаши с подложка и камъни за охлаждане на уиски. Оригинален подарък за мъж за рожден ден или друг повод.

Всеки ценител на алкохолните напитки ще оцени този луксозен сет за уиски.


Гарафата представлява луксозна бутилка за уиски изработена от тънкостено стъкло с овална форма тип глобус. В нея има кораб за мореплаватели, който изглежда красив потопен в напитката. Този ефект изглежда невероятно, когато бавно изпразните гарафата, корабът изплува на повърхността.

Чашите също за изработени от тънкостено стъкло с гравирани изображения на континентите.

Целия подаръчен комплект за уиски е изработен с чувство към детайла - изключително стилен.

Едно от най-оригиналните допълнения към него са камъните за уиски, които по естествен начин охлаждат напитката до подходяща температура без да разводняват качествения алкохол. С тях със сигурност ще впечатлите своята компания.

Дървената стойка във формата на полумесец също допринася за неговия чар. Така че там е не само функционална, но и елегантна декорация.


Характеристики:

 • Материал: стъкло и дърво;
 • Размери: 20 х 13 х 22 см
 • Тегло на опаковката: 1.249 кг

Комплекта за уискиж 6в1 включва:

 1. Гарафа за алкохол във формата на глобус;
 2. Стойка;
 3. 2 х подложки;
 4. 2 х чаши;
 5. метална фунийка;
 6. ледени кубчета;
 7. калъф за лед;
 8. щипки за лед;

Този луксозен сет с бутилка глобус за алкохол ще бъде перфектно допълнение към декора на вашата всекидневна. Той е елегантен и изискан. Изглежда красиво както пълен, така и празен.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Луксозен сет за уиски 5в1 - гарафа с чаши и камъни за уиски


 • КОД: ISO00022553
 • Наличност: В наличност
 • 97.00 лв.

  79.90 лв.

Свързани продукти