Стойки и поставки

Стойки и поставки за телефони и таблети. Разнообразие от висококачествени стойки на ниски цени.

Вакумни стойки, сгъвамеи поставки, увеличителни екрани, стойки за колело, стойки за кола, и стойки за безжично презареждане.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Телескопичен триножник тип висок статив 190см.
  Голям трипод за поставяне на камера, фотоапарат, бинокъл, нивелир и каквото друго се сетите. Той е компактен, лесен за пренасяне и стабилен. Позиционирайте се за перфектни снимки или видео и уловете момента като поставите апарата си върху телескопичния триножник с регулируема височина. Стативъ..
  Голям трипод за поставяне на камера, фотоапарат, бинокъл, нивелир и каквото друго се сетите. Той е компак...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Мултифункционална стойка за телефон с иновативен дизайн
  Стойка държаща Вашия мобилен телефон където и да сте - вкъщи, в автомобила или в офиса. Тази стойка ще подпомогне продуктивността с телефона Ви и ще освободи ръцете Ви - много подходящ аксесоар за поставяне на бюро или в автомобил. Закрепя се бързо и лесно към всяка повърхност, с помощта на ва..
  Стойка държаща Вашия мобилен телефон където и да сте - вкъщи, в автомобила или в офиса. Тази стойка ще...
  19,90 лв.23,90 лв.
 • Голям LED ринг и трипoд с ПОДАРЪК калъф
  LED лампа тип ринг с 3 режима на осветяване и трипод за фиксиране. Светлинният трипод е мултифункционален и е много подходящ за гримиране, за правене на качествени снимки или просто като интериорна лампа добавяща стил и приятна светлина в помещението. За максимално удобство, LED лампата притеж..
  LED лампа тип ринг с 3 режима на осветяване и трипод за фиксиране. Светлинният трипод е мултифункциона...
  39,00 лв.
 • Стабилна стойка за телефон на велосипед или мотор
  Универсална стойка за мобилен телефон върху велосипед или мотор. Подходяща е за всякакви размери телефони - стойката разполага със силиконови разтегателни уши. Мобилното устройство се фиксира стабилно посредством тях и 2 странични щипки за допълнителна упора. Самата стойка се състои от 2 основ..
  Универсална стойка за мобилен телефон върху велосипед или мотор. Подходяща е за всякакви размери телеф...
  9,90 лв.13,30 лв.
 • PupG джойстик тип контролер за игри на телефон
  Удобен контролер за тъч дисплей на мобилен телефон, предназначен за гейминг победители. Съвместим до момента с над 1400 iOS и Android игри, можете да използвате джойстика дори и за най-чувствителните екрани. Джойстикът е с ергономична форма и е проектиран специално за прикачане към мобилното у..
  Удобен контролер за тъч дисплей на мобилен телефон, предназначен за гейминг победители. Съвместим до м...
  19,90 лв.
 • Висококачествена стойка за телефон с гравитационен захват
  Универсална поставка за смартфон в автомобил с вакумна вендуза. Стойката е съвместима с всички мобилни устройства и позволява бързо и лесно поставяне, използване и премахване на телефона докато сте в автомобила. Фиксирането на поставката за телефони е изключително лесно - чрез вакуум можете бу..
  Универсална поставка за смартфон в автомобил с вакумна вендуза. Стойката е съвместима с всички мобилни...
  19,90 лв.