Стойки и поставки

Стойки и поставки за телефони и таблети. Разнообразие от висококачествени стойки на ниски цени.

Вакумни стойки, сгъвамеи поставки, увеличителни екрани, стойки за колело, стойки за кола, и стойки за безжично презареждане.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Иновативен селфи стик 2в1 с трипод и дистанционно
  Заснемете всеки ъгъл от специалните за Вас моменти с иновативния селфи стик с трипод и дистанционно ! Имате буквално цялата свобода в заснемането на снимки - този стик и неговия трипод може да се използва за всички фотографски устройства. Съвместим е с мобилни телефони, фотоапарати, видео камери ..
  Заснемете всеки ъгъл от специалните за Вас моменти с иновативния селфи стик с трипод и дистанционно ! ...
  23,30 лв.29,90 лв.
 • Огъваща се стойка за телефон за поставяне на врат
  Гледайте любимите клипове, сериали и предавания удобно от телефона си без да се налага постоянно да го придържате. С огъващата се стойка за телефон ще имате подходящ ъгъл за гледане и ръцете Ви ще са винаги свободни независимо дали сте легнали, седнали или изправени. Стойката се огъва във всяк..
  Гледайте любимите клипове, сериали и предавания удобно от телефона си без да се налага постоянно да го пр...
  9,90 лв.13,30 лв.
 • Самозалепяща се подложка NON SLIP за табло на автомобил
  Съберете всички важни принадлежности на едно място в автомобила си чрез самозалепващата се подложка за табло. Чрез нея можете бързо и лесно да закрепите своя телефон, портмоне и други аксесоари директно към таблото на Вашия автомобил. Тя е подходяща за използване на всякакви повърхности. Може да ..
  Съберете всички важни принадлежности на едно място в автомобила си чрез самозалепващата се подложка за та...
  5,35 лв.
 • Поставка за телефон с 3D увеличителен екран
  Увеличи екрана на телефона си с 3D ефект. Освободи ръцете си и защити очите си! Улесни гледането на любимите си филми, видео, спорт, четенето на книги и статии или разглеждането на снимки. Забрави за дребния щрифт и държането с ръце! Вече не се налага да приближаваш телефона близко до очите си..
  Увеличи екрана на телефона си с 3D ефект. Освободи ръцете си и защити очите си! Улесни гледането на лю...
  17,60 лв.25,90 лв.
 • Селфи LED ринг 3в1 с Bluetooth и дистанционно
  Направете професионални снимки с помощта на Селфи LED ринга с Bluetooth и дистанционно! Благодарение на функционалния си дизaйн този аксесоар Ви предлага 3 уреда в 1: Селфи стик; Трипод; Осветление; Може да го използвате у дома, в студиото, пред гримьорната или дори на откри..
  Направете професионални снимки с помощта на Селфи LED ринга с Bluetooth и дистанционно! Благода...
  45,00 лв.59,90 лв.
 • Универсален кожен калъф тип тефтер за NOKIA
  Предпазете телефона от нараняване с новия кожен калъф BOOK POCKET Slim дизайн. Компактен калъф тип тефтер за NOKIA, магнитно закопчаване и две вътрешни за лични документи и визитки. BOOK POCKET се предлага за различни модели NOKIA - Nokia 1 Plus, Nokia 1.3, Nokia 2.1, Nokia 2.2, Nokia 3.2, Nokia ..
  Предпазете телефона от нараняване с новия кожен калъф BOOK POCKET Slim дизайн. Компактен калъф тип тефтер...
  16,90 лв.25,00 лв.