Стойки и поставки

Стойки и поставки за телефони и таблети. Разнообразие от висококачествени стойки на ниски цени.

Вакумни стойки, сгъвамеи поставки, увеличителни екрани, стойки за колело, стойки за кола, и стойки за безжично презареждане.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Самозалепяща се подложка NON SLIP за табло на автомобил
  Съберете всички важни принадлежности на едно място в автомобила си чрез самозалепващата се подложка за табло. Чрез нея можете бързо и лесно да закрепите своя телефон, портмоне и други аксесоари директно към таблото на Вашия автомобил. Тя е подходяща за използване на всякакви повърхности. Може да ..
  Съберете всички важни принадлежности на едно място в автомобила си чрез самозалепващата се подложка за та...
  5,35 лв.
 • Поставка за телефон с 3D увеличителен екран
  Увеличи екрана на телефона си с 3D ефект. Освободи ръцете си и защити очите си! Улесни гледането на любимите си филми, видео, спорт, четенето на книги и статии или разглеждането на снимки. Забрави за дребния щрифт и държането с ръце! Вече не се налага да приближаваш телефона близко до очите си..
  Увеличи екрана на телефона си с 3D ефект. Освободи ръцете си и защити очите си! Улесни гледането на лю...
  19,90 лв.25,90 лв.
 • Селфи LED ринг 3в1 с Bluetooth и дистанционно
  Направете професионални снимки с помощта на Селфи LED ринга с Bluetooth и дистанционно! Благодарение на функционалния си дизaйн този аксесоар Ви предлага 3 уреда в 1: Селфи стик; Трипод; Осветление; Може да го използвате у дома, в студиото, пред гримьорната или дори на откри..
  Направете професионални снимки с помощта на Селфи LED ринга с Bluetooth и дистанционно! Благода...
  45,00 лв.59,90 лв.
 • Универсален кожен калъф тип тефтер за NOKIA
  Предпазете телефона от нараняване с новия кожен калъф BOOK POCKET Slim дизайн. Компактен калъф тип тефтер за NOKIA, магнитно закопчаване и две вътрешни за лични документи и визитки. BOOK POCKET се предлага за различни модели NOKIA - Nokia 1 Plus, Nokia 1.3, Nokia 2.1, Nokia 2.2, Nokia 3.2, Nokia ..
  Предпазете телефона от нараняване с новия кожен калъф BOOK POCKET Slim дизайн. Компактен калъф тип тефтер...
  16,90 лв.25,00 лв.
 • Универсален кожен калъф тип тефтер за XIAOMI
   Предпазете телефона от нараняване с новия кожен калъф BOOK POCKET Slim дизайн. Компактен калъф тип тефтер за HUAWEI,с магнитно закопчаване и два вътрешни джоба за лични документи и визитки. BOOK POCKET се предлага за различни модели HUAWEI - Huawei P20 Lite, Huawei P20, Huawei P10 Pro, Huaw..
   Предпазете телефона от нараняване с новия кожен калъф BOOK POCKET Slim дизайн. Компактен калъф тип ...
  16,90 лв.25,00 лв.
 • Мултифункционална стойка за телефон с безжично зарядно
   Изключително удобна стойка за телефон, която може да се постави на всякаква повърхност и под всякакъв ъгъл. Притежава чупещи и въртящи се рамена и може да се наглася точно според Вашите нужди. Особено удобен за използване в автомобил - можете да закрепите стойката върху таблото на колата, или..
   Изключително удобна стойка за телефон, която може да се постави на всякаква повърхност и под всякак...
  23,90 лв.29,90 лв.