Стойки и поставки

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сгъваема стойка за телефон и таблет
  Компактна поставка за телефон или таблет. Разполага с ротационно рамо със 270 градусов обхват. По този начин може да поставяте телефона си в най-удобната за Вас позиция. Стойката се сгъва компактно, което я прави лесна за съхранение и пренасяне навсякъде с Вас.  Може да я поставяте на в..
  Компактна поставка за телефон или таблет. Разполага с ротационно рамо със 270 градусов обхват. По този на...
  7,37 лв.
 • Сгъваема поставка за зареждане на телефон
  Омръзна ли ви да прескачате кабели или да се чудите къде да оставите телефона си, докато се зарежда, така че да не падне? Тази хитра джаджа решава този проблем! Просто я закачете на зарядното, включете в контакта и поставете телефона на нея. Лесна и практична за използване, тази стойка за зареждане ..
  Омръзна ли ви да прескачате кабели или да се чудите къде да оставите телефона си, докато се зарежда, така...
  3,90 лв.
 • Поставка за телефон с четирикратен HD увеличителен екран
  Улесни четенето или гледането на филми, записи и снимки без усилие и без използване на ръце. Удобна поставка за телефон с голям увеличителен екран с 3D ефект. На нея може да поставите телефона си в позиция, от която да гледате любимите си видеоклипове и филми с до 4 пъти по-голям размер. ..
  Улесни четенето или гледането на филми, записи и снимки без усилие и без използване на ръце. Удоб...
  19,90 лв.25,35 лв.
 • Стабилна стойка за телефон с вакум и автоматичен захват
  Универсална поставка за телефон и други мобилни устройства. Подходяща за поставяне в автомобила, на съклото, на таблото или всякаква гладка повърхност. Изработен с удобен и функционален дизайн. Притежава вакуумна основа със сигурно зекрепване БЕЗ риск от падане и автоматични щипки за здраво ..
  Универсална поставка за телефон и други мобилни устройства. Подходяща за поставяне в автомобила, на ...
  13,30 лв.
 • Поставка за зареждане на телефон - комбинирана стойка със зарядно
  Поставка за телефон с вграден microUSB за презареждане на телефон. На нея може да поставите телефона си стабилно в изправена позиция и едновременно с това да зареждате или да прехвърляте данни. Практично, лесно и удобно. Подходяща за употреба в офиса, в дома, в колата - навсякъде с Вас! Функц..
  Поставка за телефон с вграден microUSB за презареждане на телефон. На нея може да поставите телефона си с...
  9,87 лв.
 • Огъващ се поставка за телефон и фотоапарат - силиконов трипод
  Статив за камера, фотоапарат или телефон, който може да бъде поставен навсякъде. Притежава огъващи се три крака със силиконови топчета, които се захващат здраво за всяка повърхност. Може да закрепите за велосипед, за клон, за всякаква нестандартна места или просто да поставите на равно.  Уре..
  Статив за камера, фотоапарат или телефон, който може да бъде поставен навсякъде. Притежава огъващи се три...
  9,90 лв.15,50 лв.