Стойки и поставки

Стойки и поставки за телефони и таблети. Разнообразие от висококачествени стойки на ниски цени.

Вакумни стойки, сгъвамеи поставки, увеличителни екрани, стойки за колело, стойки за кола, и стойки за безжично презареждане.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стабилна стойка за телефон на велосипед или мотор
  Универсална стойка за мобилен телефон върху велосипед или мотор. Подходяща е за всякакви размери телефони - стойката разполага със силиконови разтегателни уши. Мобилното устройство се фиксира стабилно посредством тях и 2 странични щипки за допълнителна упора. Самата стойка се състои от 2 основ..
  Универсална стойка за мобилен телефон върху велосипед или мотор. Подходяща е за всякакви размери телеф...
  9,90 лв.13,30 лв.
 • PupG джойстик тип контролер за игри на телефон
  Удобен контролер за тъч дисплей на мобилен телефон, предназначен за гейминг победители. Съвместим до момента с над 1400 iOS и Android игри, можете да използвате джойстика дори и за най-чувствителните екрани. Джойстикът е с ергономична форма и е проектиран специално за прикачане към мобилното у..
  Удобен контролер за тъч дисплей на мобилен телефон, предназначен за гейминг победители. Съвместим до м...
  19,90 лв.
 • Висококачествена стойка за телефон с гравитационен захват
  Универсална поставка за смартфон в автомобил с вакумна вендуза. Стойката е съвместима с всички мобилни устройства и позволява бързо и лесно поставяне, използване и премахване на телефона докато сте в автомобила. Фиксирането на поставката за телефони е изключително лесно - чрез вакуум можете бу..
  Универсална поставка за смартфон в автомобил с вакумна вендуза. Стойката е съвместима с всички мобилни...
  19,90 лв.
 • Селфи стик и трипод с дистанционно
  Удобен селфи стик, който може да се използва и като статив. Подходящ както за селфита, така и за цялостни снимки. Чрез дистанционното в комплекта ще можете бързо и лесно да запечатате перфектната снимка от разстояние. Селфи триподът се използва изключително лесно - свързвате дистанционното чрез B..
  Удобен селфи стик, който може да се използва и като статив. Подходящ както за селфита, така и за цялостни...
  15,35 лв.
 • Удобна стойка за телефон в кола с вакумен захват
   Стойка за телефон с вакумен захват - подходяща за поставяне на табло или прозорец на кола. One Touch Holder има три основни предимства: Универсален дизайн, съвместим за всички видове смартфони и подходящ за монтиране във всякакви позиции; Стабилен захват тип много здрав вакум, ..
   Стойка за телефон с вакумен захват - подходяща за поставяне на табло или прозорец на кола. One T...
  13,90 лв.19,90 лв.
 • Стойка за телефон с вакуумен захват за стъкло или табло
  Закрепете сигурно и удобно Вашето мобилно устройство върху стъклото или таблото на автомобила докато шофирате чрез вакумната стойка за телефон. Стойката ще спомага ръцете Ви винаги да бъдат свободни дори когато се налага да използвате навигацията или да водите разговори по телефона докато шофират..
  Закрепете сигурно и удобно Вашето мобилно устройство върху стъклото или таблото на автомобила докато шофи...
  9,30 лв.