Стойки и поставки

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сгъваема поставка за зареждане на телефон
  Омръзна ли ви да прескачате кабели или да се чудите къде да оставите телефона си, докато се зарежда, така че да не падне? Тази хитра джаджа решава този проблем! Просто я закачете на зарядното, включете в контакта и поставете телефона на нея. Лесна и практична за използване, тази стойка за зареждане ..
  Омръзна ли ви да прескачате кабели или да се чудите къде да оставите телефона си, докато се зарежда, така...
  3,90 лв.
 • Поставка за телефон с четирикратен HD увеличителен екран
  Улесни четенето или гледането на филми, записи и снимки без усилие и без използване на ръце. Удобна поставка за телефон с голям увеличителен екран с 3D ефект. На нея може да поставите телефона си в позиция, от която да гледате любимите си видеоклипове и филми с до 4 пъти по-голям размер. ..
  Улесни четенето или гледането на филми, записи и снимки без усилие и без използване на ръце. Удоб...
  23,30 лв.
 • Стабилна стойка за телефон с вакум и автоматичен захват
  Универсална поставка за телефон и други мобилни устройства. Подходяща за поставяне в автомобила, на съклото, на таблото или всякаква гладка повърхност. Изработен с удобен и функционален дизайн. Притежава вакуумна основа със сигурно зекрепване БЕЗ риск от падане и автоматични щипки за здраво ..
  Универсална поставка за телефон и други мобилни устройства. Подходяща за поставяне в автомобила, на ...
  13,30 лв.
 • Поставка за зареждане на телефон - комбинирана стойка със зарядно
  Поставка за телефон с вграден microUSB за презареждане на телефон. На нея може да поставите телефона си стабилно в изправена позиция и едновременно с това да зареждате или да прехвърляте данни. Практично, лесно и удобно. Подходяща за употреба в офиса, в дома, в колата - навсякъде с Вас! Функц..
  Поставка за телефон с вграден microUSB за презареждане на телефон. На нея може да поставите телефона си с...
  9,87 лв.
 • Огъващ се поставка за телефон и фотоапарат - силиконов трипод
  Статив за камера, фотоапарат или телефон, който може да бъде поставен навсякъде. Притежава огъващи се три крака със силиконови топчета, които се захващат здраво за всяка повърхност. Може да закрепите за велосипед, за клон, за всякаква нестандартна места или просто да поставите на равно.  Уре..
  Статив за камера, фотоапарат или телефон, който може да бъде поставен навсякъде. Притежава огъващи се три...
  9,90 лв.15,50 лв.
 • Метален типод 2в1 - телескопичен статив за камера и фотоапарат
  Алуминиев телескопичен статив за мобилни телефони, камери и фотоапарати. Чудесен помощник за направата на най-хубавите снимки, видеоклипове и сефлита.   Стативът е с три метални, разгъващи се и разпъващи се крака. В горната част има здраво защипваща глава с омекотен захват, ротационно р..
  Алуминиев телескопичен статив за мобилни телефони, камери и фотоапарати. Чудесен помощник за направата на...
  17,60 лв.