Стойки и поставки

Стойки и поставки за телефони и таблети. Разнообразие от висококачествени стойки на ниски цени.

Вакумни стойки, сгъвамеи поставки, увеличителни екрани, стойки за колело, стойки за кола, и стойки за безжично презареждане.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Професионален триножник - метален телескопичен статив
   Професионален статив за камера, фотоапарат и телефон. Изработен с масивна, метална конструкци. Притежава три телескопични крака, удължаващи своята дължина до три пъти (от 35 до 105 см). Трипода е подходящ за професионално  и любителско снимане. Чудесен аксесоар за всеки фотограф! Той ш..
   Професионален статив за камера, фотоапарат и телефон. Изработен с масивна, метална конструкци. Прит...
  29,90 лв.
 • Стойка за таблет в кола - вакумна стойка за навигация
   Универсална вакумна стойка за таблет или навигация от 7 до 11 инча. Захваща се здраво посредство вакумен държач за стъкло или друга гладка повърхност.  Изключително удобна за използване в автомобил. Тази стойка сигурно ще захване Вашето устройство БЕЗ риск от падане. С тази стойка к..
   Универсална вакумна стойка за таблет или навигация от 7 до 11 инча. Захваща се здраво посредство ва...
  15,35 лв.
 • Удобна стойка за телефон в кола с гравитрационен захват
   Гравитационна стойка за телефон със здррав и сигурен захват. Изключително удобна за ползване. Захваща сигурно телефона Ви без риск от падане. Бързо и лесно изваждате или поставяте телефона БЕЗ излишни движения. Тайната на тази стойката е в гравитационния принцип на ..
   Гравитационна стойка за телефон със здррав и сигурен захват. Изключително удобна за ползване. Захва...
  8,38 лв.
 • Сгъваема стойка за телефон и таблет
  Компактна поставка за телефон или таблет. Разполага с ротационно рамо със 270 градусов обхват. По този начин може да поставяте телефона си в най-удобната за Вас позиция. Стойката се сгъва компактно, което я прави лесна за съхранение и пренасяне навсякъде с Вас.  Може да я поставяте на в..
  Компактна поставка за телефон или таблет. Разполага с ротационно рамо със 270 градусов обхват. По този на...
  4,50 лв.7,37 лв.
 • Сгъваема поставка за зареждане на телефон
  Омръзна ли ви да прескачате кабели или да се чудите къде да оставите телефона си, докато се зарежда, така че да не падне? Тази хитра джаджа решава този проблем! Просто я закачете на зарядното, включете в контакта и поставете телефона на нея. Лесна и практична за използване, тази стойка за зареждане ..
  Омръзна ли ви да прескачате кабели или да се чудите къде да оставите телефона си, докато се зарежда, така...
  3,90 лв.
 • Поставка за телефон с четирикратен HD увеличителен екран
  Улесни четенето или гледането на филми, записи и снимки без усилие и без използване на ръце. Удобна поставка за телефон с голям увеличителен екран с 3D ефект. На нея може да поставите телефона си в позиция, от която да гледате любимите си видеоклипове и филми с до 4 пъти по-голям размер. ..
  Улесни четенето или гледането на филми, записи и снимки без усилие и без използване на ръце. Удоб...
  19,90 лв.25,35 лв.