Гимбал AxisPro стабилизатор за видеа Гимбал AxisPro стабилизатор за видеа Гимбал AxisPro стабилизатор за видеа Гимбал AxisPro стабилизатор за видеа Гимбал AxisPro стабилизатор за видеа Гимбал AxisPro стабилизатор за видеа Гимбал AxisPro стабилизатор за видеа Гимбал AxisPro стабилизатор за видеа Гимбал AxisPro стабилизатор за видеа
Превърнете се в режисьор на собствените си преживявания и ги заснемайте с професионално качество с помощта на стабилизатора за видео Gimbal AxisPro.

Чрез него вече няма да се тревожите за вибрации и трептене във видеата, които снимате с телефона си - Gimbal автоматично ще се балансира и ще обере излишните движения засечени от камерата на мобилното устройство. С този уред значително ще подобрите качеството на клиповете, които снимате.

Gimbal AxisPro е много подходящ инструмент ако развивате собствени или фирмени социални канали (Instagram, TikTok) и заснемате видео съдържание често. Той може да бъде ползван ръчно като селфи стик или да бъде поставен статично като трипод чрез приставката в комплекта.

Тайната се крие в 3-те автоматични оси, които балансират уреда докато снимате - те се завъртат спрямо позицията на дръжката, но камерата на мобилния телефон остава неподвижна снимаща целта си. По този начин се елиминират вибрации, накъсвания и трептене в клипа.

Всичко това се случва едновременно без да има нужда от Ваша намеса или настройка. По корпуса на дръжката ще откриете бутони, чрез които можете да се възползвате от допълнителни екстри на AxisPro:
Опция "Заключване" - фиксация на въртенето на стабилизатора;
Опция "Полупроследяване" - само хоризонтално завъртане около дръжката;
Опция "Пълно проследяване" - всички оси се завъртат следейки дръжката на уреда;
Джойстик за плавно завъртане на телефона;
Бутон за правене на снимка без натискане на дисплея;

Когато е включен, Gimbal AxisPro може да бъде свързван и управляван чрез мобилно приложение и Bluetooth връзка с телефона. Към него е вградена презаредима батерия с капацитет 2200mAh, а в комплекта ще намерите USB кабел за презареждане. Напълно зареден Gimbal може да се използва до 4 астрономически часа.

Спецификации:
Ос 1: -160 градуса до 160 градуса
Ос 2: -90 градуса до 90 градуса
Ос 3 (наклон): -160 градуса до 160 градуса
Връзка: BT връзка
Захранване: 3.7V 2200mAh литиева батерия
Зарядно напрежение: 5V
Заряден ток: 1А
Работно напрежение: 3.4-4.2V
Работен ток: 0.2A-2A
Работна температура: 10-40 градуса

Характеристики:
Стабилизатор за мобилен телефон;
Съвместим с всички утвърдени марки;
Bluetooth и App контрол;
3 моторизирани въртящи се оси;
Джойстик за ръчно движение;
3 режима на проследяване;
Режим селфи стик или трипод;
Елиминира вибрациите и трептенето в клипа;

Покажи повече Покажи по-малко

Гимбал AxisPro стабилизатор за видеа


  • КОД: holm2060
  • Наличност: В наличност
  • 187.00 лв.

Свързани продукти

Етикети: Гимбал AxisPro стабилизатор за видеа