Вакуумни пликове за съхранение на дрехи Вакуумни пликове за съхранение на дрехи Вакуумни пликове за съхранение на дрехи Вакуумни пликове за съхранение на дрехи Вакуумни пликове за съхранение на дрехи Вакуумни пликове за съхранение на дрехи

Подредете сезонните си дрехите прилежно без да заемат излишно място с вакуумни торби. Подходящи за съхранение на дрехи, завивки и други обемни текстили. С помощта на вакуумните торби ще освободите много пространство в гардероба си и ще ги запазите непокътнати за следващия сезон. Те ще предпазят дрехите Ви от вредители, прах или влага. Чудесен помощник на всяка домакиня!

Тайната на ефикасното им действи се крие в херметическото запечатване без въздух. Пликовете разполагат с отвор, през който с помощта на прахосмукачка, изсмуквате голяма част от въздуха и по този начин обема на дрехите се намаля с 75%.

Дрехата се поставя в плика през специален отвор, който се затваря посредством технологията ''Ziplock''. Този тип закопчалки гарантират сигурно затваряне без пропускане на въздух.

Пликовете са прозрачни, което позволява лесно да откриете необходимата дреха и да ги сортирате. Едно от големите им предимства е, че мога да бъдат използвани многократно.

Характеристики:

  • Материал: Полиетилен;
  • Различни размери:

S - 50 х 60см;
М - 60 х 80 см
L - 70 х 100см;
XL - 80 х 110см;
XXL - 90 х 120см (Изберете желания размер от падащото меню "Варианти")


ВНИМАНИЕ: Преди да поставите дрехите във вакумния плик ги изперете и се уверете, че са перфектно сухи. След това ги сгънете, поставете и затворете със Зиплок закопчалката.

Използвайте специалния отвор и прахосмукачка, за да издърпате излишният въздух от плика. Може да използвате нашето предложения за прахосмукачка на немската марка Muhler.

За допълнителна защита на Вашите сезонни дрехи, може да ги поставите в калъф за дрехи с цип.

Често купувани заедно:
Машинка за вакуумиране на пликове за дрехи и храна
Машинка за почистване на дрехи

29.90 лв. Без ДДС: 29.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко
Adaha 08/02/2019

Never been so happy with a product i have bought before as i am with this what makes it even better was the quality of service i received and the time taken for delivery from a product coming in from overseas. Well done unique Вакуумни пликове за съхранение на дрехи . Next purchase will be with you guys for sure.

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Вакуум торби за дрехи


  • КОД: S54101.SPR
  • Наличност: В наличност
  • 3.90 лв.


Налични опции

Свързани продукти