Закачалка за дрехи с етажерка за обувки Закачалка за дрехи с етажерка за обувки Закачалка за дрехи с етажерка за обувки Закачалка за дрехи с етажерка за обувки Закачалка за дрехи с етажерка за обувки Закачалка за дрехи с етажерка за обувки Закачалка за дрехи с етажерка за обувки Закачалка за дрехи с етажерка за обувки Закачалка за дрехи с етажерка за обувки Закачалка за дрехи с етажерка за обувки Закачалка за дрехи с етажерка за обувки

Закачалка за дрехи с етажерка за обувки ще сложи край на хаоса от дрехи и обувки. Вече знаете, кое къде стои и можете да го намерите много бързо. Подредете всички често използвали дрехи на едно място.


ФУНКЦИОНАЛНА

Закачалката за дрехи е функционална и изключително просторна - може да побере голямо облекло, а в същото време заема малко място в апартамента.


ПРАКТИЧНА

Стоящата закачалка е изключително практична. Лесно ще се побере дори в спалнята, където може да се използва като място за халати и ризи. От своя страна, поставен в стаята ще ви позволи да съхранявате якета, палта, обувки и много други полезни неща, които искате да имате винаги "под ръка".


ДВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАФТА

Стелажът за дрехи е оборудван с два допълнителни рафта, които могат да изпълняват много функции - в тях можете да съхранявате както обувки, чанти, така и раници.

ЗАДНА КОНСТРУКЦИЯ - закачалката за дрехи е изработена от висококачествен материал, благодарение на което има солидна конструкция, благодарение на която ще бъде стабилна и няма да се преобърне дори и при значително количество дрехи, които ще се окажат в то.


Характеристики:

  • желязна тръба;
  • диаметър на тръбата: 16 мм;
  • два рафта за обувки;
  • размери: 153/60 / 34см;
  • тегло в опаковка: 2,5 кг;
Често купувани заедно:
Органайзер за дрехи със 7 отделения

9.90 лв. 12.90 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

Машинка за почистване на дрехи

19.90 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

Кутии за съхранение на обувки

25.00 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 25.00 лв.

Органайзер за бельо, чорапи и сутиени - комплект 4 броя
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Етажерка за дрехи с рафт за обувки


  • КОД: ISO00015642.SPR
  • Наличност: В наличност
  • 39.90 лв.

    29.90 лв.

Свързани продукти