Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули Уред за трениране и оформяне на прасец тип мускулен електросимулатор за стягане на мускули

Стартирайте масажора, като натиснете бутона за захранване (2 секунди). Синята светлина ще светне и ще прозвучи единичен звуков сигнал.

Натиснете за кратко бутона за захранване, за да преминете към един от петте режима на масажора:


 Режим 1 (триене и мачкане): единичен звуков сигнал


 Режим 2 (загряване): двоен звуков сигнал


 Режим 3 (масаж): троен звуков сигнал


 Режим 4 (спортен режим): четворен звуков сигнал


 Режим 5 (автоматичен режим): бипка пет пъти


 Бутон за затопляне на мускулатурата: натиснете бутона за отопление, след това "+", за да увеличите интензитета на отопление. Масажорът ще произведе нежна топлина.

Осигурете си красиви и оформени прасци и крака по ефектпивен начин без нужда от физическо натоварване с мускулен електростимулатор EMS за домашни упражнения за прасец. С него еднновременно стягате мускулите и изгаряте мазнини в най - желаната за оформяне и красива част на краката именно прасците. Помага срещу оток в краката и лечение на разширени вени.


Какво представлява EMS уреда за прасец?

Това е ефикасен уред за трениране и оформяне на прасеца чрез технология на електростимулация. EMS (electrostimulation) е ефективна технология, която се е доказала с позитивните си ефекти върху мускулатората. Подобен успешен уред е EMS за трениране на коремни мускули и изгаряне на мазнини. EMS е терапевтичен уред, предназначен за домашна употреба.


Приложение и очаквания

Може да се използва в спорта, рехабилитацията, грижата за тялото и за подобряване на красотата.

Той е ефективен при намаляване на мазнините или премахване на целулита. Също така помага при лечение на болка.


Как работи?

Електростимулатора работи безжично посредством презаредима батерия.

Посредством микро електрически импулси стимулира и тонизира мускулите като ги стяга без нужда от физическо натоварване. Усещането е приятно като леко гъделичкане.

С електростимулатора правите домашните упражнения за прасец, докато сте седнали и в покой, без да се потите. Пробвайте и ще се уверите сами. В рамките само на 1 седмица ще има видими резултати, а честата му употреба осигурява красиви и стегнати крака без посещение на фитнес.

Дори много по-ефикасно от фитнес, тъй като всички които тренират тази част на краката знаят колко е трудно нейното оформяне.


Универсален

Уреда притежава регулируеми колани за фиксиране и адаптивна форма, които позволяват използването на различен по големина крака. Няма проблем да се използва и от деца под родителски контрол


Характеристики:

 • Мускулен електростимулатор EMS;
 • Захранване: 5V 1A;
 • Мощност: 3W;
 • Сертифициран;
 • USB кабел за зареждане в комплекта;
 • Цената е за 1 брой;


Осигурете си перфектно стегнати и красиви крака с EMS Мускулен електростимулатор.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Електростимулатор за домашни упражнения за прасец - за изгаряне на мазнини


 • КОД: VERK24250.SPORT
 • Наличност: В наличност
 • 49.90 лв.

  36.60 лв.

Свързани продукти