Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице


Осигурете си стегната кожа на лицето без бръчки и двойна брадичка с уред за лифтинг и подмладяване на лице Smart EMS Lifting. Ефикасно опъва кожата на лицето, изглажда бръчките и увисналата гуша и осигурява мек тен с младежко излъчване.

Забравете за увисналата и често бледа кожа с поява на бръчки и двойна брадичка!

Има ефикасно и достъпно решение, което ще ви спести време и пари от посещение на скъпи козметични процедури и ще подобри визуалното ви излъчване, опъвайки и подобрявайки визията на лицето и около него.


Уред за премахване на двойна брадичка тип лифтинг масажор за лице


Какво е Smart EMS Lifting?

Ултразвуков уред за лифтинг и подмладяване, съчетаващ светлинна и микротокова технология. Тази комбинация оказва ефикасно подмладяване и опъване на кожата, премахвайки бръчките и увисналата шия.


РЕЗУЛТАТИ
При редовна употреба на уреда за двойна брадичка и лифтинг ни ще се почисти в дълбочина, подхрани, ще предотврати визуалното стареене, ще подобри еластичността си чрез лифтинг ефекта и ще изглади текстурата и, правейки я сияйна и здрава. Така че, ако нямате време да посещавате салони за красота, нашият уред ще бъде чудесно решение, за да изглеждате млади по-дълго.

Редовната употреба на масажора може да намали появата на бръчки и отпуснати контури на лицето.


ПРЕДИМСТВА

Уреда за лифтинг и стегната кожа е създаден с мисъл за жената с няколко ключови предимства:

 • Микротоковата технология за стягане на кожата е напълно безопасна, но високо ефикасна;
 • Помага за подобряване вида на лицето;
 • EMS електростимулатор на нежна кожа ефективно премахва фините линии и бръчки;
 • Подобрява контура на лицето и тонуса на кожата;
 • Малък по размер, уредът може да се носи навсякъде с вас;
 • Подходящ за различни типове кожа и възрастови групи;
 • Безжична работа;
 • Притежава ергономичен дизайн пасващ на всяка извивка;


КАК РАБОТИ?

Тайната на ефикасното действие на Smart EMS се крие в усъвършенстваната комбинирана EMS технология с електросимулация, която ви позволява нежно да стимулирате мускулите на лицето и шията, което насърчава стегнатостта и повишава еластичността на кожата. Уреда за лифтинг и двойна брадичка работи безжично посредством акумулаторна презаредима батерия. това ви позволява да го пренасяте и използвате където ви е удобно.

Уреда има 3 режима на работа:


 1. Синя светлина с вибрация - помага за синтеза на протеини и колаген, като подобрява тена;
 2. Червена светлина с вибрация - увеличава жизнеността на кожните клетки, подобрява кръвообращението, изглажда бръчките;
 3. Виолетова светлинна вибрация с температура 45℃ - подобрява окисляването и тонуса на кожата, стимулира лимфния поток;


ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН

Изработен от висококачествени материали с ергономичен дизайн, пасва перфектно в ръката и на брадичката, а мястото, където го държим, е покрито с противоплъзгаща конструкция, която го предпазва от изплъзване по време на процедурата. Цялостната идея е да не умаря ръката дори при продължителни процедури.


Спецификации:

 • Smart EMS уред за лифтинг и подмладяване на лице;
 • Мощност: 1.5W;
 • 3 режима на работа;
 • Безжична работа;
 • Капацитет на батерията: 500mAH;
 • Зареждане: USB;
 • Размери: 8.5см х 4.5см;

Покажи повече Покажи по-малко
Ивелина Иванова 16/03/2024

В действителност опъва лекокожата, забелязва се на третата седмица и лека промяна в цвета на кожата, като цяло изглежда по-добре. Благодаря!

ангелина живкова 12/03/2024

Много добър уред. С малко постонство и без усилия се постигат чудесни резултати. Първата седмица три процедури по 10/15 минут, след това по 2 процедури на седмица.

Албена Христова 11/03/2024

Уреда има ефект. Наблюядава се лека разлика след 4/5 процедури, продължавам даго използвам.

Илияна Иванова 06/03/2024

Бях, скепчтична, но от сайта ме увериха, че ако няма ефект до 1 месец мога да го върна. Не се наложи, тъй като виждам промяна.

Показване на 1 до 4 от 4 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Електромагнитен уред за лифтинг и подмладяване на лице


 • КОД: VERK24427
 • Наличност: В наличност
 • 76.00 лв.

  49.90 лв.

Свързани продукти