Светеща дъска за рисуване - LED дъска за скициране Светеща дъска за рисуване - LED дъска за скициране Светеща дъска за рисуване - LED дъска за скициране Светеща дъска за рисуване - LED дъска за скициране Светеща дъска за рисуване - LED дъска за скициране

Перфектният подарък за всеки любител на изобразителното изкуство. Независимо дали е за малко дете или възрастен - светещата подложка ще подобри и развие техниката на рисуване. С нея ще тренирате плавно и прецизно рисуване.

Сложните фигури и детайлни елементи вече няма да представляват трудност. 

Светещата подложка е подходяща за рисуване, скициране или прерисуване.


Всичко това - с натискането само на един бутон

Съдържаща многобройни LED диоди, подложката за рисуване и скициране озарява хартията върху нея с приятна бяла светлина. По този начин всичко изобразено на хартията изпъква, улеснявайки копирането, скицирането и рисуването.

Създайте уникални сцени, картини и скици:

Комбинирайте любимите си рисунки, картини, пейзажи и други изображения в едно грандиозно произведение на изкуството със собствените си ръце ! Светещата подложка ще Ви позволи да прерисувате изображения от списания, учебници, детски книжки, картини и други.

Лесна употреба, впечатляващи резултати:

Работеща с всички стандартни размери и видове хартия, светещата подложка за скициране и рисуване се превръща в най-добрия приятел на всеки артист. Изработена от специално акрилно стъкло и пластмаса, подложката е невероятно лека и удобна за пренос и използване навсякъде.

За захранването и ще намерите в комплекта удобен USB кабел, който можете да включите навсякъде - в телефон, компютър, преносима батерия, зарядно и друго устройство използващо такъв тип свързване.

Дайте свобода на въображението си и едновременно с това тренирайте рисувателната си техника със светещата подложка за скициране и рисуване !Характеристики:

 • Материал: Акрилно Стъкло / Пластмаса / LED диоди;
 • Цвят: Бял;
 • Размер: 235х335мм;
 • Захранване: 5V USB връзка;
 • Подходящо за използване през нощта;
 • Тренира рисувателните умения;
 • Подходящо за деца и любители на изобразителното изкуство


Комплектът включва:

 1. Светеща дъска за скициране и рисуване: 1БР;
 2. USB кабел за захранване: 1БР;
Покажи повече Покажи по-малко
Klinges 17/07/2020

Good to get what you are expecting.Will buy here again.

Tali 18/02/2020

Very pretty.Thankyou!

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Светеща дъска за рисуване - LED дъска за скициране


 • КОД: ISO00009140
 • Наличност: В наличност
 • 39.90 лв.

  36.60 лв.

Свързани продукти