Луксозен комплект за рисуване тип Луксозен комплект за рисуване с чекмедже и 143 части Луксозен комплект за рисуване тип Луксозен комплект за рисуване с чекмедже и 143 части Луксозен комплект за рисуване тип Луксозен комплект за рисуване с чекмедже и 143 части Луксозен комплект за рисуване тип Луксозен комплект за рисуване с чекмедже и 143 части Луксозен комплект за рисуване тип Луксозен комплект за рисуване с чекмедже и 143 части Луксозен комплект за рисуване тип Луксозен комплект за рисуване с чекмедже и 143 части Луксозен комплект за рисуване тип Луксозен комплект за рисуване с чекмедже и 143 части Луксозен комплект за рисуване тип Луксозен комплект за рисуване с чекмедже и 143 части Луксозен комплект за рисуване тип Луксозен комплект за рисуване с чекмедже и 143 части

Художествен дървен куфар DELUXE, с който всяка рисунка се превърне в истинско произведение на изкуството. Комплекта съдържа висококачествени материали за рисуване, които осигуряват наситена палитра от цветове в различна гама и нюанси.

Комплакта за рисуване DELUXE е оригинален подарък за любителите на изобразителното изкуство независимо дали са малки или големи.

С такава богата палитра от цветове, който и да избере Вашето дете ще му помогне да създаде великолепно творческо произведение.

Куфара за художници е създаден с чувство към детайла. Изработен от висококачествено дърво с гладка и деликатна повърхност. Изграден е със стоманени панти и двойни закопчалки. Куфарчето притежава и дървена дръжка за по-лесно пренасяне.

Разполага с две нива. Горното ниво се разтваря пред вас двойно с разположени на него 24 броя маслени пастели, водни боички, моливи, четки, острилка, гумичка и фина шкурка.

Долното ниво е скрито в компактен шкаф и крие в себе си цели 60 броя восъчни пастели.

Тъй като този комплект е предназначен за художници той не съдържа флумастери!


Комплекта включва:

 1. Дървен куфар за рисуване;
 2. 60 восъчни пастели;
 3. 24 маслени пастела;
 4. 24 цветни молива;
 5. 24 акварелни бои;
 6. 2 четки;
 7. Острилка;
 8. 2 парчета шкурка;
 9. Гума;
 10. Два молива HB и 2B;


Характеристики:

 • Тип: Комплект за рисуване в куфар;
 • Материал: Дърво;
 • Размери: 37 x 9.5 x 25 см;
 • Цвят: Тъмно Кафяв;
 • Дръжка за пренасане на ръка;
 • Двойни закопчалки;
 • Стоманени панти;
 • Две нива с чекмедже;
 • Два малки скицника формат А5;

За да създадете перфектната картина ще ви е необходим и качествен скицник за художници формат А3 (може да добавите от тук) както и дървен статив (може да добавите от тук). Така Вашия подарък ще бъде напълно завършен и всеки художник ще го оцени подобаващо.

Подарете този невероятен комплект за рисуване на Вашето дете и се насладете на раздостта, която ще изпита щом го разтвори и започне да рисува!


Разгледайте разнообразие от качествени подаръчни комплекти за рисуване за дете в категория комплекти за рисуване от HOMELAND.BG

Често купувани заедно:
Малък дървен статив за рисуване и картини

13.90 лв. 17.60 лв. Без ДДС: 13.90 лв.

Магическо графитено блокче за рисуване
Блок за рисуване А4 - 20 листа

1.90 лв. Без ДДС: 1.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко
Salisbarry 02/08/2021

Excellent

Menendez 14/11/2020

Excellent service

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Луксозен комплект за рисуване от 143 части в дървен куфар с чекмедже


 • КОД: ISO00015611.SP15
 • Наличност: 2-3 Дни
 • 78.90 лв.

  59.90 лв.

Свързани продукти