Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора Светещ коледен елен 90см с движеща се глава - коледна украса за двора
Голям светещ елен за ефектна коледна украса за дома, двора или витрините на търговско помещение. Със своите 216 LED диода и движеща се глава светещия елен е много атрактивна коледна украса, която привлича погледите към себе си.

Освен като светеща външна коледна украса може да се използва и като коледен фон за снимки.
Бъдете креативни и ги използвайте, за да създадете интересни снимки и селфита, които светът ще хареса. Изглежда уникално, където и да го поставим, добавяйки невероятна атмосфера и характер към стаята/терасата/градината. Страхотен е и за подарък. Подарете на любимите си хора и на себе си един незабравима празнична украса.

ДВИЖЕЩА СЕ ГЛАВА
Най-голямата атракция на този светещ елен е автоматичното му движение на главата. Когато е свързан към електричество, главата се върти наляво и надясно.

3D ЕФЕКТЕН ДИЗАЙН – украсата е изработена върху метална рамка, боядисана с бяла боя. Има светещи светодиоди, затворени в прозрачна тръба/тръба. Когато е включен, създава красив ефект. 3D LED фигура, която ви позволява да създадете ефекта на земята на Дядо Коледа във вашия дом. Разбира се, ние свързваме движещия се елен с шейната на Дядо Коледа. Ако имате много място на ваше разположение, можете да изберете такава украса, когато декорирате градината или къщата си.

ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ СВЕТЛИНИ - LED диодите са изключително ИКОНОМИЧНИ и проектирани да работят дълго време, комплектът ще осигури многочасово осветление и няма да увеличи коледните ни разходи. Благодарение на тяхната енергийна ефективност, те са перфектни за композиции, които остават за дълго време, напр. през нощта. Има допълнителна светеща функция FLASH flash в син цвят, която прави фигурата атрактивна и привлича вниманието на минувачите!

ВОДОУСТОЙЧИВ - светещият елен е подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба. Притежава сертификат е IP44. Което означава, че има защита срещу предмети по-големи от 1 мм и защита срещу пръски вода от всички посоки.

Ако търсите светеща външна коледна украса, то този елен е точно за Вас.

Характеристики:
 • Тип свелина: LED;
 • Цвят на светлината: Бяла;
 • Приложение: на закрито/външно IP44;
 • Мощност: 12 W;
 • Дължина на захранващия кабел: 1,3м'
 • Брой диоди: 216 бр;
 • Дължина на северен елен: 80см;
 • Ширина на рога: 44,5 см;
 • Максимална височина на северен елен: 90 см;
 • Тегло: 2,450 кг;
 • Тегло в опаковка 3.123 кг;

Възползвайте се от разпродажба на коледна украса в HOMELAND.BG

Често купувани заедно:
Голям коледен снежен човек 95см

49.90 лв. Без ДДС: 49.90 лв.

Изкуствена коледна елха 180см с бели връхчета
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

LED Коледен светещ елен 90 см- коледна украса за двора


 • КОД: ISO00022510.SP16
 • Наличност: 2-3 Дни
 • 99.00 лв.

Свързани продукти