Голям снежен човек за коледна украса Голям снежен човек за коледна украса Голям снежен човек за коледна украса Голям снежен човек за коледна украса Голям снежен човек за коледна украса Голям снежен човек за коледна украса Голям снежен човек за коледна украса Голям снежен човек за коледна украса
Почувствайте магията на Коледа с очарователния голям снежен човек. Фигурка ще създаде уютна и празнична атмосфера и ще придаде чар на вашия дом. Също така ще бъде идеален като коледен подарък и верен приятелл и любима играчка за вашите деца.

Какво е толкова специалното на Снежния човек? Висока шапка с пайети, която може да се огъва в различни посоки, изпъкнало коремче и красиви коледни цветове ще заредят коледното настроение на всеки.


ТЕЛЕСКОПИЧНИ КРАКА - Фигурката стои на къси крака и е с височина 60 см, а при изпънати крака - до 95 см! Нещо повече, шапката на елфа може да се моделира, защото в нея е поставена тънка тел.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА АРАНЖИРАНЕ - снежният човек ще бъде идеално допълнение към всяка коледна украса. Ще изглежда идеално до камината, под красиво украсена коледна елха, на прозорец или на скрин. Поставете тази фигурка в антрето или всекидневната, за да посреща гостите си с радостната си усмивка. Перфектен за детски градини, училищни класове и лекарски кабинети. Навсякъде носи радост с вида си.

КРАСИВА ДЕКОРАЦИЯ - Сладкият снежен човек е надарен с магически свойства, които ще внесат празнична атмосфера във всеки интериор. Какво има вътре в снежния човек? Висока шапка с пайети, която може да се огъва в различни посоки, изпъкнало коремче и красиво сако с копчета, които ще заредят коледния дух на всеки.

КОЛЕДЕН ДИЗАЙН - коледният снежен човек е с изпъкнал корем, висока шапка със заострени пайети и шал. Благодарение на празничните цветове, в които е изработена, можете да сте сигурни, че ще пасне на останалите декорации и интериорни аранжировки на вашата къща или апартамент. Благодарение на телескопичните крака можете да променяте височината му в зависимост от вашите нужди. Те също ще бъдат чудесна идея за подарък.

Характеристики:
  • Материал: полиестер;
  • Цвят: бял, зелен, червен;
  • Размери: 11 х 20 х 60-95 см;
  • Тегло: 488g;
  • Тегло в опаковка: 720гр.

Възползвайте се от Разпродажба На Коледна Украса в HOMELAND.BG
Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Симпатичен снежен човек коледна украса


  • КОД: ISO00022331.SP16
  • Наличност: В наличност
  • 49.90 лв.

Свързани продукти