Стъклено буре за алкохол 5 литра тип диспенсър за ракия Стъклено буре за алкохол 5 литра тип диспенсър за ракия Стъклено буре за алкохол 5 литра тип диспенсър за ракия Стъклено буре за алкохол 5 литра тип диспенсър за ракия
Оригинален подарък за мъж за рожден ден или 50 годишнина, който ще бъде оценен и остане спомен. Стъклено буре за алкохол, с което всеки път щом си сипва любимото питие ще се сеща за вас. Поставете го близко до масата или в механата и нека допълни автентично атмосферата.
Стъкленото буре е чудесна идея за подарък за мъж, идеално пасва на всяка празнична маса. С него ще впечатлите своите гости и приятели, сипвайки им им алкохолна напитка по оригинален начин.
Стъкленото буре е подходящо за всякакъв вид алкохол – ракия, вино, уиски, сангрия и други.

Създадено с мисъл за мъжа!

Изработено от масивно закалено стъкло с тънък прозрачно - сребрист слой, който едновременно показва наличността на напитката, но и придава допълнителен блясък на диспенсъра за ракия и вино.
Разполага с широк отвор над 10 см за да може лесно да присипвате и добавяте лед без затруднения. Отвора се затваря с коркова тапа – точно както се препоръчва за алкохолните напитки. Корковата тапа едновременно ще затваря плътно, но и ще поддържа свежестта и вкусовите характеристики на алкохола.
В долната част е разположена канелка с кран, който се отваря нагоре. Способна да източни 95% от напитката.
Бурето за ракия тип диспенсър за вино притежава дървена стойка за стабилно поставяне без риск от падане.

Характеристики:
  • Материал: Стъкло, дърво, корк;
  • Вместимост: 5 литра;
  • Размери на бурето върху стойката: Височина 30 см х ширина 20 см х дълбочина 24 см (+ канелката стърчи около 6 см напред);

Ако търсите идея за подарък за мъж, то стъкленото буре за алкохол е оригинално решение, което ще бъде оценено подобаващо и ще остане вечен спомен.

В HOMELAND.BG ще откриете страхотни идеи за подаръци за мъже на достъпни цени.
Други клиенти закупиха и тези продукти:
Чаши за ракия със столче - комплект 6бр.

15.90 лв. 17.90 лв. Без ДДС: 15.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Стъклено буре за ракия 5 литра тип диспенсър за вино


  • КОД: FIG607760
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 49.90 лв.

Свързани продукти