Диспенсър за бира и газирани напитки тип глобус Диспенсър за бира и газирани напитки тип глобус Диспенсър за бира и газирани напитки тип глобус Диспенсър за бира и газирани напитки тип глобус Диспенсър за бира и газирани напитки тип глобус Диспенсър за бира и газирани напитки тип глобус Диспенсър за бира и газирани напитки тип глобус
Диспенсър за напитки глобус – оригинален начин да поднесете любимата напитка.
Кой каза, че напитките на парти могат да се пълнят само от бутилки? С диспенсър за алкохол тип глобус бъдете в центъра на вниманието на всяко парти. Това е много атрактивен начин – не само за самообслужване, но и изглежда страхотно и със сигурност ще се превърне в една от основните атракции на вечерта.

Притежава няколко основни предимства:

УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ - диспенсър за течности е нестандартна идея за зареждане на течности на самообслужване по време на парти. Този тип диспенсър за бира може да се пълни както с безалкохолни, така и с алкохолни напитки, като гостите ще могат да зареждат чашите си по атрактивен начин при необходимост.

МНОГО АТРАКТИВЕН ДИЗАЙН – съда за напитки във формата на глобус изненадва не само с функционалността си, но и с необичайния си външен вид, което прави използването му още по-привлекателно. Допълнително предимство е основата с място за чаша за удобно наливане.

ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ 3.5l – Съда за течности има много голям капацитет, така че няма да се налага да го зареждате често. Можете да налеете в него до около 3,5 литра течност наведнъж, което ще ви позволи да пълните чашите на гостите си за дълго време.

КОНТЕЙНЕР ЗА ЛЕД – допълнително предимство е широкия отвор с възможност за поставяне на инфузер за лед, който дава възможността да изсипите лед, за да поддържате напитката винаги студена. Контейнерът се поставя чрез натискане.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
  • Вместимост: 3.5л;
  • Материал: пластмаса
  • Размери: 44 х 24 см
  • Тегло на опаковката: 1.144 кг


Направете оригинален подарък за мъж, който ще бъде оценен подобаващо и всеки път когато пие любимата си напитка ще се сеща за вас!

Често купувани заедно:
Чаша за уиски с триизмерен ефект на планина
Масивни стъклени халби за бира 2х750мл
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Диспенсър за алкохол глобус


  • КОД: ISO00022799
  • Наличност: В наличност
  • 67.00 лв.

Свързани продукти