Соларна вентилация за автомобил или дом - освежаваща на въздух Соларна вентилация за автомобил или дом - освежаваща на въздух Соларна вентилация за автомобил или дом - освежаваща на въздух Соларна вентилация за автомобил или дом - освежаваща на въздух Соларна вентилация за автомобил или дом - освежаваща на въздух Соларна вентилация за автомобил или дом - освежаваща на въздух

Осигурете си прохлада в автомобила или дома с иновативната соларна вентилация. Кажете край на жегата и неприятните миризми в автомобила!

Прочистете въздуха бързо, лесно и ефикасно със ''Solar Auto Fan''. Уникално устройство, което освежава Вашия автомобил докато е паркиран. Без батерии или свързване към акумулатора! Solar Auto Fan безопасно и ефективно помага да се отървете от застоялия въздух в колата, докато Вашите прозорци остават плътно затворени. Може да се използва и в дома.

Най - голяма необходимост от това устройство има Вашия автомобиил, когато е паркиран със затворени прозорци. Слънцето нагрява колата изключително силно и само за няколко минути купето се превръща в сауна. Често дори не Ви се влиза в колата само защото е изключително нагрята с тежък и задушен въздух.

С този уред ще решите проблема! Използва соларна иновативна технология със слънчев панел. Щом уредът се огрее и слънцето започне да пече, той се задейства. Перката на вентилатора започва да върти и да циркулира въздухопотока, така че застоялият въздух излиза и ефикасно се освежава. Напрактика въздуха се вентилира и обновява през цялото време.

Устройството се закрепва бързо и лесно за прозореца на колата с помощта на гумена уплътнителна лента ( която е включена в комплекта ). Фиксира се сигурно, така че да не може да бъде откраднат.

Характеристики:

  • Материал: Пластмаса;
  • Размери: 14 х 12 х 8 см;
  • Цвят: Черен

ВИДЕО:

Покажи повече Покажи по-малко
Zoldi 29/03/2019

EXCELLENT PRODUCT! Thank you!

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Соларна вентилация за автомобил или дом - освежаваща на въздух


  • КОД: L4017.AutoFan
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 23.30 лв.

    15.90 лв.

Свързани продукти