Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух

Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух. Инструкции за употреба:


 1. Поставете устройството върху плоска повърхност и напълнете отделението за вода. 
 2. Включете USB адаптера в захранването. Свържете устройството към захранването посредством адаптера 
 3. Натиснете бутона за захранване , за да включите устройството. 
 4. Може да регулирате скоростта на вентилатора, като натиснете бутона за вентилатора. Може да избирате от Ниска, Средна и Висока степен. 
 5. Може да изберете цвета на светлината като натиснете бутона за светлината. Може да избирате между единична светлина или циклично изреждане на цветове .
 6. Когато уредът не е в употреба, натиснете бутона за захранване, за да изключите устройството. 


Важно!

 1. Уредът трябва да се държи върху равна, плоска повърхност, докато е в употреба. Накланяне или разместване на уреда, може да доведе до разливане на водата в него. 
 2. Оставете филтъра да попие водата за поне 3 минути след напълване на резервоара с вода преди употреба. Това ще позволи по-бързо охлаждане на въздуха. 
 3. Филтъра, трябва да се сменя на всеки 6 месеца. 
 4. Едно зареждане с вода позволява на уреда да работи в продължителност на 8 часа при ниска скорост на вентилатора. Дори резервоара с вода да е празен, филтъра е е влажен и уредът продължава да охлажда. 

Осигурете си удобен и лесен начин да се разхладите в горещите летни дни. Представяме Ви портативен охладител, който ще Ви осигури така желаната лятна прохлада.


Климатиците не винаги успяват да разхладят целия дом, а и са доста скъп лукс... Много често на работното място имате нужда от разхлаждане?


Това е перфектното решение за Вас - практично, ефикасно и икономично! Портативния охладител 3в1 ще охлади, пречисти и освежи въздуха във всяко помещение до 20 кв.м. И не само това! Докато охлажда ще ви създава приятна атмосфера посредством сменящите се LED цветове.


Осигурете си удобен и лесен начин да се разхладите в горещите летни дни. Представяме Ви портативен охладител, който ще Ви осигури така желаната лятна прохлада.


Климатиците не винаги успяват да разхладят целия дом, а и са доста скъп лукс... Много често на работното място имате нужда от разхлаждане?


Това е перфектното решение за Вас - практично, ефикасно и икономично! Портативния охладител 3в1 ще охлади, пречисти и освежи въздуха във всяко помещение до 20 кв.м.


Тайната на ефикасната му работа се крие в специално разработената технология за охлаждане с вода и мощен вентилаторен мотор. Точно така! Уредът разполага с контейнер за вода, благодарение на който се постига максимално ефективно охлаждане и освежаване на въздуха в помещението. Охладителя използва водата, преобразувайки я чрез специален филтър в разхлаждаща струя свеж въздух. Така се постига усещане за хладен и освежаващ ефект. С едно зареждане охлажда ефикасно до 12 часа; Освен това охладителят е безшумен и изразходва много малко електроенергия. Поставете го в близост до Вас за да усетите мигновено разхлаждане.


Използвайте го в каравана, бунгало, офиса или в дома, докато четете книга, гледате телевизия или спите. Охладителят разполага с нежен светлинен ефект и възможност за настройване на желания цвят.


Характеристики:

 • Пречиствател и охладител на въздух;
 • Стилен и компактен дизайн;
 • Три скорости на работа;
 • Светлинна индикация:
 • Включване с USB кабел в 220V или в компютъра;
 • Ел. консумация: 48W/h;
 • Лесен за употреба и съхранение;
 • Тих работен режим;
 • Обхват на действие: до 20кв.метра;
 • Светлинен ефект в различни цветове;
 • Материал: Пластмаса;
 • Компактен размер - лесен за пренасяне;
 • Размери: 17 х 17 х 17 см;


СЪВЕТ: За максимално разхлаждащ ефект поставете вода с кубчета лед.


ВНИМАНИЕ: Не местете охладителя докато е в работен реежим и пълен с вода!

Комплекта съдържа USB кабел, който може да бъде включен към вашия компютър, външна батерия или USB зарядно за контакт.


ВИДЕО:

Покажи повече Покажи по-малко
Mortie 03/03/2019

ok

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух


 • КОД: ArcticCooler
 • Наличност: В наличност
 • 58.90 лв.

  38.90 лв.

Свързани продукти

Етикети: Преносим охладител тип малък климатик 3в1 за пречистване и разхлаждане на въздух