Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина Реалистична детска дървена кухня със звуци и светлина
Направете страхотен подарък на Вашето дете, който ще го зарадва и развие неговите готварски умения с реалистична дървена детска кухня.
Децата са естествено любопитни към света и обичат да имитират другите. Те учат чрез наблюдение и игра. Дървената кухня е фантастичен начин за прекарване на времето по атрактивен начин за деца, които обичат да си играят на къщи и да приготвят храна. Ще ви позволи да играете роли от най-ранна възраст и ще има образователна функция. Продуктът е чудесна идея за прогонване на скуката, особено когато времето навън е лошо.

Дървената кухня играчка има модерен, модерен външен вид, който ще бъде оценен от всеки подрастващ готвач. Има имитация на две горелки, на които можете да готвите вкусни ястия. След като завъртите копчетата, ще чуете характерно щракване. След като приключите с храненето, все още трябва да измиете чиниите с помощта на мивката.

Готвенето се подпомага от светеща лампа, благодарение на която можете да приготвяте вкусни ястия дори късно вечер. Играчката има подвижни елементи като вратички и копчета, които й придават реализъм. Той е много популярен сред момичетата, но благодарение на универсалните си цветове е идеален и за момчета.

ПРЕДИМСТВА:

ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ РАЗВИТИЕТО НА ДЕТЕТО - ролевите игри не само осигуряват забавление, но и развиват въображението и стимулират творческото мислене, учат на групово сътрудничество и подобряват социалните и интеграционни умения. Повишава ръчните и актьорските умения, а също така може да се превърне във вдъхновение и да допринесе за успеха на бъдещ готвач.

ПОДСВЕТКА LED И ЗВУЦИ - кухнята се предлага с LED лампа, която може да се постави под шкафа, в шкафа или във фурната - изборът е ваш! Осветлението ще накара детето да се почувства като в истинска кухня, като ефектът ще е още по-голям, когато стаята е тъмна, а лампата ще позволи на детето да приготви вечеря за куклите, мечето или родителите си . Освен това, горелките в печката издават щракащ звук, когато завъртите копчетата! Вашето дете ще бъде във възторг - кухнята ще позволи много часове забавление.

РЕАЛИСТИЧНИ АКСЕСОАРИ ЗА ГОТВАЧ - добавяме ги към комплекта 4 лъжици: черпак, лъжица за спагети, решетъчна лъжица и лъжица за паста; тенджера, тиган и капак. Мивката в печката е подвижна, детето/родителят може да я напълни с вода и да измие "мръсните" чинии след игра.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА – Кухнята е изработена от висококачествена дървесина, което значително влияе върху продължителността на нейното използване и безопасността и здравето на децата. Това е вечно предложение, което ще зарадва всяко дете. Изключително внимателна изработка с естетичен завършек и внимание към най-малките детайли добавя стойност и радва окото. Кухнята може успешно да изпълни и декоративна функция и да украси детска стая. Благодарение на красивия и изпипан дизайн детето ще ще оцени подобаващо този оригинален детски подарък

Очарователна кухня-играчка е перфектен подарък за малък готвач за много поводи! Гарантирано ще усмихне вашите деца!

Характеристики:
 • възраст: 3+;
 • материал: дърво;
 • цвят: бял / бежов / златист;
 • захранване на лампата: 3x AAA (не са включени);
 • размери (ширина/височина/дълбочина): 87x59.5x29.5;
 • тегло с опаковката: 8.6кг;


Комплекта включва:

 • гърне
 • тиган
 • капак
 • черпак
 • лъжица за спагети
 • решетъчна лъжица
 • лъжица за паста
 • 2 кутии

Разгледайте разнообразие от качествени детски играчки на достъпни цени в HOMELAND.BG

Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Качествена дървена детска кухня с реалистични звуци


 • КОД: ISO00022118.BF3
 • Наличност: В наличност
 • 197.00 лв.

  129.90 лв.

Свързани продукти