Кварцова печка за бързо и лесно затопляне - халогенна печка Кварцова печка за бързо и лесно затопляне - халогенна печка Кварцова печка за бързо и лесно затопляне - халогенна печка Кварцова печка за бързо и лесно затопляне - халогенна печка Кварцова печка за бързо и лесно затопляне - халогенна печка Кварцова печка за бързо и лесно затопляне - халогенна печка Кварцова печка за бързо и лесно затопляне - халогенна печка Кварцова печка за бързо и лесно затопляне - халогенна печка

Затоплете стаята бързо и лесно с икономична кварцова печка! Загрява бързо и пречупва температурата в помещението само за няколко минути, след кеото поддържа топлината с нисък разход на ел. енергия.


Кварцовата печка е много по-икономична (до три пъти по-нисък разход на ток) в сравнение с вентилаторните духалки, а топлинното и представяне не отстъпва по нищо.


Тайанта на ефикасното действие се крие в кварцовите реотани. Характерно за тях е високоефикасния топлообмен, бързо загряване до желаната температура и постоянно топлоотдаване. След рабтата на печката въздуха остава свеж поради факта, че кварца не гори праха. Балгодарение на кварцовата печка стаята се отоплява равномерно, бързо и икономично.


Притежава ергономичен и компактен дизайн. Подходяща е за затопляне на помещение до 25 кв.м.

Поставете в спалята, кухнята, в банята, в офиса и където пожелаете. Включете и усетете как температурата се променя само за няколко минути.


Кварцовата е с предимство пред обикновените конвектори и духалки защото:
 1. Притежава висока ефективност;
 2. Затопля до 40% по-бързо;
 3. С до 60% по-нисък разход на енергия; (800W се равняват на 2000W при същия топлобмен)
 4. Пести пари;
 5. Не вентилира праха в стаята. (Усеща се приятна топлина във въздуха, а не прахови частици)
 6. Компактна и лесна за пренасяне;
 7. По-дълъг технически живот! (Ако след години кварцояи реотан изгори се заменя лесо, но ако мотора на духалката изгори, не може да се подмени)


Може да избирате между две степени на затопляне:

 1. 400W - работи само единия реотан;
 2. 800W - работят двата реотана;


Характеристики:

 • Висококачествени халогени - кварцови нагреватели;
 • Удобна дръжка;
 • Корпус от топлоустойчива ненагряваща се пластмаса;
 • Предпазител против преобръщане;
 • Висока производителност и ниска консумация на енергия;
 • Ефикасна площ на отопление: 25 кв.м;
 • Мощност: 800W;
 • Марка: Termomax (Бъл;гарска);
 • Гаранция: 2 години;


Известни още като халогенните печки представляват лек портативен уред, който е снабден с високотемпературни нагреватели, "скрити" в прозрачни кварцови тръби. Този тип нагреватели използват халогенни елементи, а не електрически намотки или друг тип проводници.


Халогенните печки са наричани още и "кварцови", заради материала, от който са изработени леглата за проводниците. Този тип уреди осигуряват топлина чрез излъчване. Зад нагревателите има поставена светлоотразителна плоскост, която допълнително подсилва ефекта на лъчение. Друга характерна особеност за тези печки е, че поради високата температура на нагревателите, те отделят и светлина. На практика, ако вечер пред телевизра сте си пуснали халогенна печка, най-вероятно няма да се нуждаете от друг тип осветление.

Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко
Ellison 09/07/2018

Its ok.I got what I expected.

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Кварцова печка за бързо и лесно затопляне - халогенна печка


 • КОД: ЕК-902
 • Наличност: В наличност
 • 35.60 лв.

  24.90 лв.

Свързани продукти