Пречистващ филтър за чешма с магнит и турмалинови гранули Пречистващ филтър за чешма с магнит и турмалинови гранули Пречистващ филтър за чешма с магнит и турмалинови гранули Пречистващ филтър за чешма с магнит и турмалинови гранули Пречистващ филтър за чешма с магнит и турмалинови гранули Пречистващ филтър за чешма с магнит и турмалинови гранули

Използвайте силата на магнетизма в своя дом за пречистена и здравословна питейна вода ! С негова помощ ще спестите от сметки за вода и от разход за минерална вода!

Филтъра за чешма разполага с две нива на филтрация в комбинация с магнитни камъни и турмалинови гранули.

Магнитния филтър за чешма ще филтрира чешмяната вода, като спре отпадъчните вещества от водопреносните тръби, които обикновено поглъщаме с чашата си вода. По този начин водата няма да има специфичен мирис и дъх.

Турмалиновите гранули от своя страна ще неутрализират варовика, като до чашата Ви ще достигне пречистена вода без седименти, ражда, варовик и други нежелани субстанции.


Магнитното въздействие е с доказани полезни свойства върху водата - пречистената вода е много по-лека и полезна за човешкото тяло, отколкото хлорираната чешмяна вода.

Като допълнително свойство, пречистващият филтър разпределя и налягането на струята между отворите си, създавайки мек и приятен поток от вече пречистената вода. Това Ви осигурява и 50% по-нисък разход - съответно по-ниски сметки за вода.

Филтърът се поставя лесно на чешми с диаметър 2/2,5 см - чрез силиконовия си уплътнител, който се фиксира с плъзване върху чучура.

В зависимост от замърсяването на водата, филтъра трябва да се почиства сле 1 до 2 месеца. Това става много лесно. Просто се отваря и премахва наслоената мръсотия, след което отново се поставя. Ако имате възможност да поставите нови турмалинови гранули би било предимство. По този начин може да използвате филтъра дългосречно. Така ще спестите от ежеседмично купуване на скъпа минерална вода!

Направете чешмяната си вода такава каквато трябва да бъде, а именно приятна и полезна за пиене - с пречистващия филтър за чешма с магнит

Характеристики:

  • Материал: Силикон / Магнит / Полипропилен;
  • Подходящ за всички видове чешми;
  • Магнетизация на водата: полезно за човешкия организъм;
  • Филтрира течащата вода: спира отпадъчните вещества от водопроводните тръби, тежки метали и др.;
  • Преразпределя налягането на струята: създава мек поток от изчистена вода;
  • Цвят: Розов, Син, Бял (Изпращате се според наличнсотта)
  • Размер: 7см. дължина;

Покажи повече Покажи по-малко
Jodi 18/06/2020

Never been so happy with a product i have bought before as i am with this what makes it even better was the quality of service i received and the time taken for delivery from a product coming in from overseas. Well done unique Пречистващ филтър за чешма с магнит. Next purchase will be with you guys for sure.

Calabresi 11/02/2020

love this Пречистващ филтър за чешма с магнит and the fact i got it in perfect condition for the price is a plus :)

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Пречистващ филтър за чешма с магнит и турмалинови гранули


  • КОД: S46604
  • Наличност: В наличност
  • 7.90 лв.

Свързани продукти