-19%
Филтри за кана аквафор А5 Филтри за кана аквафор А5

Филтър за пречистване на вода Aquaphor А5 Mg е създаден специално за силно-замърсена вода, която съдържа големи количества механични примеси като ръжда, пясък, утайка.

Дори в тези условия, А5 не се задръства преждевременно и продължава да пречиства Вашата вода от хлор и други разтворими примеси.


Конструкцията на филтъра за кани Аквафор А5 му позволява да се самопречиства всеки път, когато напълвате каната. По този начин няма да се налга подмяната му много често. Имайки предвид увеличения ресурс, филтърът може да прослужи до 3 месеца в тричленно семейство.


Филтърът Аквафор А5 прави вашата вода безопасна и приятна на вкус: премахва хлора и неговите съединения, ръждата, тежките метали и други токсини от водопроводната вода.


Предотвратява образуването на накип (котлен камък), премахвайки излишния калций, като така кафето или чаят, приготвена с филтрираната вода, не губят своите натурални вкусове.


Защитава вашия чайник, кафемашина или мултикукър от прегряване и счупване с 50% по-голяма ефективност, отколкото филтрите на други производители.


Защо е важно да филтрираме водата?

Чистата вода е едно от най-важните условия за доброто ни здраве. Водата от кранчетата на чешмата във всеки дом може да се замърси без да усетим от старите, ръждясали тръби и химическите дезинфектанти. Алтернатива е бутилираната минерална вода, но в общия случай тя не е подходяща за ежедневна употреба, защото често има завишени количества натрий, флуор или други елементи. Затова филтрирането на водата в домашни условия е един от най-удачните начини да си осигурим чиста и здравословна вода. Това лесно може да се постигне чрез кана и филтър за вода на Аквафор.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Филтри за кана аквафор А5


  • КОД: AQUA210006
  • Наличност: В наличност
  • 18.90 лв.

    15.30 лв.

Свързани продукти