Прахосмукачка робот с дистанционно и Smart контрол Прахосмукачка робот с дистанционно и Smart контрол Прахосмукачка робот с дистанционно и Smart контрол Прахосмукачка робот с дистанционно и Smart контрол Прахосмукачка робот с дистанционно и Smart контрол Прахосмукачка робот с дистанционно и Smart контрол Прахосмукачка робот с дистанционно и Smart контрол Прахосмукачка робот с дистанционно и Smart контрол Прахосмукачка робот с дистанционно и Smart контрол

Нека някой друг почисти вместо теб, докато си почиваш удобно! Това вече е възможно с новата Smart прахосмукачка робот Bubby 1. Вземи своя личен интелигентен асистент за почистване.
Прахосмукачката робот не е просто екстра - тя е полезен помощник на всяка домакиня. Какво по-хубаво от това някой да свърши работата вместо теб!


Всеки от нас се сблъсква с ежедневния прах, косми и поклуци по пода. Тъкмо да почистите и след два дни отново е мръсно.Прахосмукачката робот ще Ви помогне с този проблем и ще поддържа чистотата в дома БЕЗ да се ангажирате с досадно чистене.


Интелигентната прахосмукачка почиства самостоятелно, Вие само задавате желаната програма.
Чрез приложенията Google Home и Amazon Alexa може да настройвате график на прахосмукачката.


Така ще се активира автоматично ежедневно за да почиства пода БЕЗ активност от ваша страна!

Благодарение на Smart контрола чрез приложение, може да контролирате робота от дистанция, дори да не сте у дома.Ако например пътувате или дълго време не сте си у дома, може да пускате робота автоматично или да му задавате график на почистване и той ще почиства умно Вашия дом.
След всяко почистване уреда се връща на станцията за автоматично презареждане.
Чрез тези приложение (Tuya Smart, Amazaon Alexa, google Home) може да управлявате и други Smart Home устройства.Може да избирате между различни програми:

  • Зонално почистване - При този режим се ползва най-често за почистване на конкретни силно замърсени зони. Роботът почиства пода по спираловиена пътека в настроената от Вас зона и се връща автоматично на първоначалната си позиция след като почисти.
  • Почистване на ъгли - Често в ъглите и первазите се натрупва най-много мръсотия. За това може да програмирате роботът да почиства само по ъглите БЕЗ да обикаля цялото помещение.
  • Ръчно управление - това е режим на дистанйционно управление с ръчно насочване. Като детска играчка с дистанционно - подходящо за забавление на децата.
  • Почистване на случаен принцип - Прахосмукачката почиства по траектория на случаен принцип в продължение на 90 минути, след което се връща автоматично на зарядната станция.


Функцията за избягване на препядствия в комбинация с 10 суперчувствителни сензора ориентира прахосмукачката в пространството и не и позволява да пада или да се блъска в предмети. С лек допир до тях ги заобикаля деликатно БЕЗ инциденти.


Роботът обира ефикасно всякакви трохи, боклуци, прах, власинки и косми. Благодарение на мощната всмукателна сила ( 1400Pa) в комбинация с Cross Over четки, 10 сенсора, широк и широк отвор се почиства бързо и ефикасно с едно минаване. А мопът обира всяка влага и остатъци.Дизайнът на робота е функционален, лесно подвижен и нисък (само 7см) за да може да достига до труднодостъпни места - под леглото и мебелите.
Едно от основните предимства, е че няма торба за боклука, а само контейнер, който се изсипва в коша и евентуално измива под чешма.
След многократна употреба мопът също може да се премахва и изпира в пералня, за да се ползва отново.Уреда притежава HEPA филтър, който спира разпространяването на едри прахови частици във въздуха. Това е и единствения консуматив, който може да се сменя веднъж на две години.


Прахосмукачката притежава рпезаредима батерия, която осигурява до 100 минути работа. След като приключи с почистването се връща на своята станция за автоматично презареждане, което трае 300минути.Работата на робота е много тиха, за да не Ви безпокои докато Вие си почивате, а той почиства.Защо да изберете тази прахосмукачка?

Предлагаме Ви този модел прахосмукачка, защото притежава най-добро съотношение качество, функции и цена. Получихме много добри отзиви за нея от наши клиенти и познати.Характеристики:
- Скорост на движение: 0.3 m/s;
- Преодоляване на препятствия до: 15 mm;
- Ниво на шума: ≤ 65 dB;
- Изходящ ток: 14.4 V;
- Ток на адаптора: 19.0V / 0.6 A;
- Входящ ток: AC 100~240 V,50/60Hz,0.6 A;
- Изходящ ток: 19.0 V / 0.6 A;
- Акумулаторна батерия: 2500 mAh;
- Работен температурен диапазон / Влажност: 0 - 40°C / 85 %;
- Мощност: 28 W;
- Две нива на мощност;
- Безчетков мотор: 1400Pa;
- Време за зареждане около: 5 часа;
- Работа с едно зареждане около: 100 мин;
- Контейнер за вода: 230мл;
- Контейнер а прах: 200мл;
- Нето тегло: 2.5 кг;
- Размери: 30 х 7,4см;
- Марка: Muhler


Комплекта включва:
- Прахосмукачка;
- Странични четки: 2 броя лява и дясна;
- Микрофибърна кърпа - моп;
- Дистанционно упралвление;
- Инструкции за употреба;
- Гаранция 24 месеца;


ВИДЕО:

Покажи повече Покажи по-малко
Truscott 06/06/2021

amazing!

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Прахосмукачка робот с дистанционно и Smart контрол


  • КОД: REN1004755
  • Наличност: В наличност
  • 299.00 лв.

Свързани продукти