смарт ключ за осветление смарт ключ за осветление смарт ключ за осветление смарт ключ за осветление смарт ключ за осветление смарт ключ за осветление смарт ключ за осветление смарт ключ за осветление смарт ключ за осветление смарт ключ за осветление

Детектор за дим с Wi-Fi интелигентен контрол - инструкции за употреба:


1. Монтаж към електрическата верига: 


 • Уверете се, че преди инсталация сте изключили електрозахранването в мрежата. Уверете се,че работите с подходяща екипировка – фазомер, ръкавици и др.
 • Подгответе свързващите кабели правилно – заголете достатъчно жица за стабилно фиксиране към болтовете на ключа;
 • Спазете долупосочените схеми за успешно свързване – когато свържете правилно осветителния ключ и пуснете захранването, той ще светне в син цвят и ще можете с докосване да включвате и изкючвате лампите.
2. Свързване към WiFi и мобилно приложение:


 • При вече успешно свързан ключ ще можете да включвате лампите както ръчно, така и дистанционно чрез мобилното приложението SmartLife.
 • Инсталацията е следната: първо е нужно да включите локацията (Location) интернета (Wi-Fi) и блутуут връзката (Bluetooth) на телефона Ви. Свържете се с Вашия рутер като въведете името и паролата му ако е нужно.
 • След това от приложението изберете бутон Add Device и навигирайте до Switch (Wi-Fi).  Въведете отново името и паролата на рутера Ви ако е нужно.
 • След успешно свързване, приложението ще потърси SMART ключа в пространството. След като го открие трябва да го изберете и да изчакате приложението да завърши инсталацията си.
 • При успешно свързване ще се появи екран с бутоните на SMART ключа, които могат да се управляват дистанционно. Ключът вече е свързан към Wi-Fi мрежата Ви – можете да го управлявате дистанционно, стига рутера да поддържа доставката на данни към ключа.


3. За свързване към Amazon Alexa или Google Home отново е нужно първо да сдвоите устройството с SmartLife и след това от избраното приложение да свържете приложенията SmartLife и Alexa / Google Home. Това става отново чрез бутон Add Device и написване на ключова дума SmartLife и избиране на устройство. След което ще бъдете прехвърлени в приложението, за да дадете достъп до Alexa и Google Home към устройството.

Умен ключ за управление на лампите вкъщи, който предоставя невероятно удобство на контрол и същевременно ще помогне за намаляване на сметките за ток от светлините.

Колко често се е случвало да се чудите дали сте забравили осветлението вкъщи включено ? Ще останете изненадани ако проверите последните си сметки за ток - забравените лампи, особено ако често се случва удебеляват значително цената плащана за електрическа енергия. Колко лесно и удобно би било да ги изключите дори когато не сте вкъщи, нали ?

А и защо да ставате за да изгастие, ако не ви се става, когато може да го направите бързо и лесно от телефона...

Контролиране на осветлението може да бъде много полезно когато сте на почивка. Активирайки светлините няколко пъти на ден, може да заблуди недоброжелателите, че има хора у дома и да Ви защити от кражби и нежелани набези.

За тази цел - представяме интелигентно устройство за модерния дом! SMART ключа за дистанционно управление на светлината. В допълнение на стилния си визуален дизайн и тъч контрол, лампите вкъщи ще могат да се управляват удобно от мобилния Ви телефон.
Всичко, което ще е необходимо е - телефон, интернет връзка и един (или няколко) умни ключа за осветление.

Цялата магия се случва чрез приложението SmartLife - то може да бъде изтеглено чрез сканиране на QR кода върху инструкциите или като го потърсите в платформата за приложения. SmartLife ще даде пълен контрол върху включването и изключването на лампите вкъщи - все едно физически отивате и ги спирате/пускате.

SMART ключовете ще помогнат за оптимизиране и на дневната Ви рутина - можете да зададете времеви периоди, в които лампите да бъдат включени или изключени. Това е чудесна опция за използване като сутрешна аларма или пък за придаване на уют в дома - кой не би искал жилището му да е приятно осветено когато се прибере по тъмно от работа ?

Свързването и работата с приложението SmartLife е изключително лесно - то се отличава с интуитивен дизайн, бързи реакции при команди и помощни наставления при нужда. Друго голямо предимство на приложението е,че то може да бъде лесно свързвано с модерните виртуални асистенти като Amazon Alexa и Google Home и техните гласови команди.

Функции:

 1. Гласова команда - дава възможност да активирате осветлението с изговаряне на фраза;
 2. Регулиране на яркостта - може да регулирате яркостта на осветлението, за да променяте атмосферата в помещението;
 3. Таймер - настройвате авртоматично изключване/включване;
 4. График на осветяване - настройвате графика на включване и изключване;
 5. Дискретна LED индикация - деликатната светлина на бутона Ви позволява да откриете точно къде се намира ключа в тъмното БЕЗ да натрава със своята светлина;
 6. Тъч контрол - разбирасе може ръчно в включвате и изключвате осветлението директно от сензорните бутони;


Интелигентния ключ за осветление е изработен от висококачествено закалено стъкло:

 • Водоустойчив;
 • Устойвичо на надраскване;
 • Огнеупорно.

Предлагаме избор от три вида SMART ключове:

 • Модел 1 - единичен ключ;
 • Модел 2 - двоен ключ;
 • Модел 3 - троен ключ; (Изберете желания модел от падащото меню)

Колкото повече ключа имате, толкова повече различни осветителни тела може да контролирате.

Пример: Един ключ може да стартира едно осветително тяло или всички осветителни тела у дома, ако са свързани към него.

Ако обаче имате три осветителни тела и искате да включвате всяко по отделно, то тогава трябва да изберете тройния ключ, тъй като с него може да контролирате всяка лампа по отделно.

Ако например хола е слят с кухнята и имате две осветителни тела. Искате да активирате само това над кухнята, ще трябва да използвате двойния Smart ключ за осветление. Ако в дадения пример използвате единичен ключ, ще може да контролирате двете осветителни тела едновременно, но не по отделно.

Монтажа не сложен. Трябва да поставите ключа на мястото на стария си и да го сдвоите с приложението към Вашия телефон.


Характеристики:

 • SMART ключ за осветление;
 • Материал: Закалено стъкло, пластмаса + ел.компоненти;
 • Размер: 8,5х8,5см.; (валидни за трите модела)
 • Тъч контрол;
 • Дистанционно управление: чрез приложение SmartLife;
 • Съвместимост с Amazon Alexa и Google Home;
 • Гласови команди;
 • Три модела: единичен / двоен / троен (Изберете от падащото меню);
 • Опция за тайминг и графици;


Открийте разнообразие от Smart home устройства на достъпни цени в HOMELAND.BG

Покажи повече Покажи по-малко
Dann 19/02/2022

I'm so happy!!!! I received this the next day after ordering - will buy from here again!

Maice 11/09/2021

This is so amazing. I have to say it is even more beautiful than the picture

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

SMART ключ за управление на осветление през телефона и гласова функция


 • КОД: WFWS
 • Наличност: В наличност
 • 49.90 лв.

  37.60 лв.


Налични опции

Свързани продукти