Прахосмукачка за сухо и мокро почистване без торба Прахосмукачка за сухо и мокро почистване без торба Прахосмукачка за сухо и мокро почистване без торба Прахосмукачка за сухо и мокро почистване без торба Прахосмукачка за сухо и мокро почистване без торба Прахосмукачка за сухо и мокро почистване без торба

Почистете из основи дома и офиса бързо и лесно с универсалната прахосмукачка за сухо и мокро почистване.

Тя е направена да бъде в помощ на всяко домашно или професионално почистване - разполага с мощен мотор, резервоар с капацитет 15 литра и функции за засмукване и издухване.

С тази прахосмукачка можете да почистите идеално след всякакви строителни и ремонтни дейности и да оберете остатъци като мазилка, прах, стърготини, пепел и други подобни.

Подходяща е за домашно почистване, в офиса, гаража и дори пред двора.

Разполага с 2 основни функции за почистване: мокро и сухо. При мокрото почистване се използва събиращ теглич, който ефикасно обира повърхността от замърсяванията. При сухото почистване се използва четина, която почиства идеално повърхности като килими, мокети, плочки и други подобни.

Прахосмукачката подобрява въздуха, който преминава през нея чрез двойната си филтрационна система - спираща праховите частици чрез двата си слоя, които могат да се почистват под течаща вода.

Резервоарът за отпадъци на уреда е с капацитет 15 литра - след почистването не се налага да сменяте торбички, а просто да изхвърлите боклуците в кофата. По Ваша преценка можете да почистите и филтрите на машината с течаща вода.

Характеристики:
Мощност 1200W;
Капацитет на контейнера: 15 литра;
Дължина на кабела: 3 метра;
Функции за сухо и мокро почистване;
Функция за издухване и всмукване;
Два слоя филтриране на въздуха;
Ниско ниво на шум: 76dB;
Пластмасов удължител: 1,5 метра;
Колелца за лесно движение;


Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване без торба


  • КОД: ISO00009070
  • Наличност: В наличност
  • 129.90 лв.

Свързани продукти