ел помпа за минерална вода с бутон за автоматично пълнене на бутилка ел помпа за минерална вода с бутон за автоматично пълнене на бутилка ел помпа за минерална вода с бутон за автоматично пълнене на бутилка ел помпа за минерална вода с бутон за автоматично пълнене на бутилка ел помпа за минерална вода с бутон за автоматично пълнене на бутилка ел помпа за минерална вода с бутон за автоматично пълнене на бутилка ел помпа за минерална вода с бутон за автоматично пълнене на бутилка ел помпа за минерална вода с бутон за автоматично пълнене на бутилка

Помпа за минерална вода с бутон за автоматично пълнене на бутилка. Инструкции за употреба:


1) Свържете силиконовия маркуч към устройството, като поставите отворения край на изхода на устройството;

2) Проверете дали устройството има заряд, като натиснете бутона. Моторът ще заработи, ако има заряд. За да изключите, натиснете втори път;

3) За да налеете приблизително количество от 600 мл, натиснете бутон „600ML“

4) За да изпробвате върху бутилка изберете такава с капацитет от 6 до 20 литра и просто поставете на гърлото.

5) ВНИМАНИЕ: Диспенсъра няма нужда от плътно поставяне за отвора на бутилката, защото няма нужда от вакуум. Това означава, че дори отвора на бутилката да е малко по-тесен от диаметъра на диспенсъра, това няма да окаже ефект върху качествената му работа. Автоматичната помпа за вода се захваща плътно единствено за туби от 19+ литра, това НЕ го прави негоден за употреба на по-малки туби!

6) Желателно е автоматичната помпа да се използва безжично, а когато е в покой (например докато спите) да се включва в мрежата за дозареждане;

Наливай вода бързо и лесно без усилия с новата автоматична помпа за минерална вода. С нея наливаш вода от туби 3/5/10/20 или 11 литра само с едно натискане на бутон. Истински диспенсър за минерална вода.

БЕЗ досадно повдигане на бутилката, БЕЗ изморително помпане и навеждане и БЕЗ разливане. Просто поставяш помпата върху гърлото на бутилката и тя сама ще свърши своята работа.

С танискането на един бутон наливате точно колкото желаете. има и бутон за автоматично наливане на 600мл вода. Когато 600мл вода бъдат наляти, помпата автоматично се изключва БЕЗ да я изчаквате.

Диспенсъра за минерална вода притежава мощен мотор, който осигурява плътна и силна струя вода за максимално бързо наливане.

Пасва плътно на туби от 19 и 20 литра, но всички ние го ползваме за 10 и 11 литрови бутилки. Просто поставяте помпата на гърлото на бутилката БЕЗ нужда от винтове и уплътнения. Устройството изпомпва автоматично водата, дори и да не е поставено на бутилката, а само маркуа да е във вода. Това я прави подходяща дори за по-малки литражи като 3 и 5 литра бутилки. Силиконовия маркуч достига до дъното на всяка бутилка, което ви гарантира, че водата ще бъде изпомпана до последната капка БЕЗ да се налага да вдигате и преливате.

Автоматичната помпа за минерална вода е чудесен помощник в ежедневието. Използвайте я в офиса, у дома, в колата, на къмпинг и където се сетите. Тя е практична и лесна за съхранение и пренасяне.

Притежава презаредима батерия, която издържа на около 150 литра пълнене, което означава презареждане на 3 до 4 седмици.

Помпата е изработена от BPA Free антибактериален материал.

За разлика от другите помпи, тази не задържа вода в себе си, което предпазва от образуване на микроби в кухините на устройството.

Стилен дизайн пасващ на всеки интериор.

Интегрирано уплътнение против течове.

Характеристики:

 • Материал:BPA Free ABS;
 • Мощност: 4 W;
 • Силна струя;
 • Захранване: DC 5V;
 • Презаредима батериа: 1200 mAh;
 • Зареждане с: USB;
 • Размери: 12 Х 6 х13 см;
 • Силиконова тръба: 50 см;
 • Цвят:Бял и Черен (черния може да бъде със лилав или сребрист кант спрямо наличните)

Комплекта включва:

 1. Автоматична помпа;
 2. Маркуч с дължина 50 см;
 3. USB кабел за презареждане;
 4. Инструкции за употреба;

Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко
Mirielle 27/08/2021

Great. Better than I was expecting for the price! Happy!

Naylor 06/08/2021

Great work

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Помпа за наливане от туба с бутон за автоматично пълнене на бутилка


 • КОД: VERK24007
 • Наличност: В наличност
 • 23.30 лв.

  17.90 лв.


Налични опции

Свързани продукти